Bolesti jako při ms

69
29.4.13 10:26

Bolesti jako při ms

Ahojky…Vím, že tady ta otázka tu byla asi 100 krát ale mě to nedá :) Jsem prvorodička, v 37+3 tt a 3 den mě bolí hodně v podbříšku jako při menstruaci akorát víc, a takle to je třeba 2 hodiny v kuse pak přestane a zas…dneska to mám od rána do teď ještě větší než před ms to jsem ještě neměla :mrgreen: ale nic víc mě nebolí tak jsou to opravdu poslíčky? :) K tomu mám tvrdý bříško, mám termín 16. května, děkuju za odpověď už fakt nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
29.4.13 10:28

Tak si dej teplou vanu, mělo by to pomoci uvolnit, nojo děloha trénuje ;) a pokud se to bude rozbíhat, tak se už může chystat i porod. sleduj to, doporučuji co nejvíc odpočívat. pokud to jde, tak si jít lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
29.4.13 10:29

@iwetka05 Můžou to být poslíčci, může to taky být začínající porod. Zkus vanu nebo sprchu, pokud bolesti přejdou, jsou to jenom poslíčci. Taky zkus měřit pravidelnost těch bolestí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
29.4.13 10:31

Iwet, mám takhle poslíčky od 20týdne ;) ale může se ti to rozjet už i v porod, čas už na to pomalu máš, zkus tu vanu a uvidíš. Mně teda vana nikdy na poslíčky nepomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.4.13 10:32

Ja to tak ke konci taky mela a byly to podle me poslove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.4.13 10:32

@LadyTommy ani mne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.4.13 10:42

Právě i když ležím tak bolí pořád podbříšek :( dala jsem si tu sprchu a nic, pořád bolí i záda do toho začaly bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
29.4.13 10:45

Nezbývá než čekat :-) u první dcery mě nonstop břicho bolelo dva týdny než jsem porodila ;) kontrakce poznáš, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.4.13 10:49

Dobře děkuju :) KOntrakce jsou pravidelné že a v minutách? Ty nejsou v kuse třeba 2 hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.4.13 12:09

Tak bolesti zase začaly a mě se zdá že silnější :( a to mi včera řikali v nemocnici že to nevypadá na porod, nejsem otevřená a nic…už nevím jestli jsou to kontrakce nebo zase poslíčky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.4.13 14:20

Ja jsem na tom stejně termín mám 12.5…dneska trpim uz od 4 od rana, dala jsem si vanu a bylo to lepsi ale ted me to taky chyta. a je to teda o dost silnejsi nez menstruace. taky cekam co bude uz i zada me boli a cely spodek.ale kontrakce to asi nejsou protoze me to boli porad a zadny prestavky nemam mezi bolestma… to jsem zvedava jestli nebude porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.4.13 14:29

Asi ten porod bude dřív než si myslíme :) mě to zas přestalo, teď je klid tak já už taky fakt nevím :D kéž by mi praskla voda to je hned jasný,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.4.13 14:35

Taky si rikam ze uz by to mohlo byt, s temahle bolestma mam strach ze pak uz nebudu mit silu rodit, ted me to dost vycerpava…ja jdu vytrit zeme a pak prochazka a bud to bude a nebo se budu dal trapit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.4.13 14:37

Právě já se taky chystám čistit koberce prý námaha zabíra? :) :mrgreen: Mě to už ani nebaví, špatně se mi spí dýchá ale to vám asi taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.4.13 14:57

Jj pry jo, ja to kdyztak jeste vecer podporim sexikem s pritelem a uvidim :lol: no o spanku ani nemluve ja celou noc nespala ani nepamatuju :) ale za toho prcka mi to stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí