Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky…Vím, že tady ta otázka tu byla asi 100 krát ale mě to nedá
Jsem prvorodička, v 37+3 tt a 3 den mě bolí hodně v podbříšku jako při menstruaci akorát víc, a takle to je třeba 2 hodiny v kuse pak přestane a zas…dneska to mám od rána do teď ještě větší než před ms to jsem ještě neměla
ale nic víc mě nebolí tak jsou to opravdu poslíčky?
K tomu mám tvrdý bříško, mám termín 16. května, děkuju za odpověď už fakt nevím ![]()
Tak si dej teplou vanu, mělo by to pomoci uvolnit, nojo děloha trénuje
a pokud se to bude rozbíhat, tak se už může chystat i porod. sleduj to, doporučuji co nejvíc odpočívat. pokud to jde, tak si jít lehnout.
@iwetka05 Můžou to být poslíčci, může to taky být začínající porod. Zkus vanu nebo sprchu, pokud bolesti přejdou, jsou to jenom poslíčci. Taky zkus měřit pravidelnost těch bolestí ![]()
Iwet, mám takhle poslíčky od 20týdne
ale může se ti to rozjet už i v porod, čas už na to pomalu máš, zkus tu vanu a uvidíš. Mně teda vana nikdy na poslíčky nepomohla ![]()
Právě i když ležím tak bolí pořád podbříšek
dala jsem si tu sprchu a nic, pořád bolí i záda do toho začaly bolet
Nezbývá než čekat
u první dcery mě nonstop břicho bolelo dva týdny než jsem porodila
kontrakce poznáš, neboj
Dobře děkuju
KOntrakce jsou pravidelné že a v minutách? Ty nejsou v kuse třeba 2 hodiny?
Tak bolesti zase začaly a mě se zdá že silnější
a to mi včera řikali v nemocnici že to nevypadá na porod, nejsem otevřená a nic…už nevím jestli jsou to kontrakce nebo zase poslíčky ![]()
Ja jsem na tom stejně termín mám 12.5…dneska trpim uz od 4 od rana, dala jsem si vanu a bylo to lepsi ale ted me to taky chyta. a je to teda o dost silnejsi nez menstruace. taky cekam co bude uz i zada me boli a cely spodek.ale kontrakce to asi nejsou protoze me to boli porad a zadny prestavky nemam mezi bolestma… to jsem zvedava jestli nebude porod ![]()
Asi ten porod bude dřív než si myslíme
mě to zas přestalo, teď je klid tak já už taky fakt nevím
kéž by mi praskla voda to je hned jasný,
Taky si rikam ze uz by to mohlo byt, s temahle bolestma mam strach ze pak uz nebudu mit silu rodit, ted me to dost vycerpava…ja jdu vytrit zeme a pak prochazka a bud to bude a nebo se budu dal trapit ![]()
Právě já se taky chystám čistit koberce prý námaha zabíra?
Mě to už ani nebaví, špatně se mi spí dýchá ale to vám asi taky ![]()
Jj pry jo, ja to kdyztak jeste vecer podporim sexikem s pritelem a uvidim
no o spanku ani nemluve ja celou noc nespala ani nepamatuju
ale za toho prcka mi to stoji