Porod číslo dvě :-)

28.4.13 19:09

Porod cislo dve:-)

Zeny je pravda ze druhy porod neboli tak jak prvni a je rychlejsi???Vase zkusenosti???Dekuji za odpoved:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
28.4.13 19:12

Mě bolel stejně/u obou křížový kontrakce/ :roll: ale rychlejší možná o trochu byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.4.13 19:13

Rychlejší a bolestivější ;) Ale celkově asi nejhezčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
28.4.13 19:19

Já mám za sebou zatím jen jeden, trval od začátku 10hodin a byl tak úžasnej, že si spíš myslím, že podruhé takové štěstí mít nemůžu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.4.13 19:21

Ahoj. V mém případě byl druhý porod (i těhotenství) zcela odlišný od prvního. První začal odtokem plodové vody, druhý krvácením a postupně sílícími kontrakcemi. První porod trval 13h, z toho přes 2h silných bolestí při tlačení, druhý porod trval necelou polovinu, víc bolestivé byly poslední dvě kontrakce (takže pár minut, ty předtím šly v pohodě prodýchat). První porod přišel po 12h od příjezdu do porodnice (nic mi nebylo, krom toho, že hodinu předtím odtekla plodová voda), druhý po 2h (nic mi nebylo, krom toho, že jsem doma trochu zakrvácela a byla nervozní z toho, že jsem přes 2h necítila pohyby - to bylo hodně neobvyklé). Při prvním porodu mě nastřihli a šili asi půl hodiny, po porodu jsem skoro měsíc nemohla chodit ani sedět bez bolesti. Druhý porod bez nástřihu, šití ale přes půl hodiny a chodit i sedět bez kruhu jsem mohla hned 2h po porodu. Při prvním porodu mě praskla voda doma, při druhém mi ji píchali na sále.

Stručně řečeno bych řekla, že druhý porod byl nesrovnatelně kratší a pohodovější, i když bolest byl intenzivnější.

Je to ale hodně individuální a i bych řekla, že to záleží na časovém odstupu mezi porody (u mě 3 a 3/4 roku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.4.13 19:28

Rychlejší, míň bolestivý (bez křížáků) :palec:, celkově jsem ho zvládla velice dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.13 19:29

No ja mela porod 8 hodin a maly 4650 kg a 56cm…ted po 4 rokach me to ceka znova…Tak si delam vyzkum..jake by to mohlo byt:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
28.4.13 19:32

Dělší i bolestivější :mrgreen: (Ale narozdíl od prvního byl vyvolávaný ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.4.13 19:32

@andrejkamik Taky jsem si to zjišťovala a bylo mi řečeno, že v průměru bývá délka zhruba poloviční (což u mě platilo). Samozřejmě to ale nemusí platit zrovna pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.13 19:34

Ale mohlo by to platit zeee:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.4.13 19:34

Druhý porod jsem měla stejně bolestivější jako ten první, ale byl opravdu rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
28.4.13 19:40

Mám za sebou dva. Druhý horší než první a delší (druhý trval 27hodin). To si nevybereš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
28.4.13 19:40

@andrejkamik oba sem měla vyvolávané a celkem rychlé, ale druhý byl rychlejší (4h a 3h 15min) a zdál se mi fakt snesitelnější. rodila sem teda podruhé po krátké době od prvního (19měs), což taky může mít vliv na průběh, ale hlavně už člověk ví, co čekat, tak je to možná i o klidu. :think:

přeji pohodový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.4.13 19:47

Rodit jak podruhé, tak je ze mně profesionální rodička :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.4.13 19:53

Tak mě porod podruhé teprve čeká, ale říkám si, že takové štěstí jako poprvé mít už nebudu a ba právě naopak, tentokrát si to „užiju“. :mrgreen: První porod teda vyvolaný, křížové bolesti a kontrakce, ale do hodiny a půl od první byl malej na světě. Tak jestli tento má být rychlejší, tak teda nevím… to abych tam stihla vůbec dojet. :mrgreen: Já si myslím, že to rozhodně neplatí, bude to zkrátka individuální, jako ostatně asi všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí