Bolesti kloubů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
24.1.15 16:48

Holky, koukam, ze se vyznate, deda donesl domu krabici Enzycolu, ze mu to v lekarne „dali“ na klouby. Je mu 80let. Myslite, ma to sanci zacit brat enbo to mam jit vratit? Uctenku si nastetsi vzal. Sice jsem googlila a vesmes jsou kladne recenze, a le radeji:) Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 14:10

bolesti kloubu pod 18let

Dobrý den, mam dceru 15let.. A bolí jí poslední dny kosti a klouby(kosti neměla zlomené) brostě stačí lehounce zmáčnkout na určitw kosti a klouby.. A hned.. Prostě zaječí bolestú :,( nevíte co by pomohlo? V rodině mame (artrozu a osteoporozu) ja tedy nemam nic

• Citovat
  • Upravit
kamila.336
5.5.16 11:48

S tim není radno si zahravat.. Na pomoc třeba pro ulevu od bolesti kloubu a napeti svalu napr po cviceni ci po namaze pomahaji kapky obsahujici vytazek z konopi například.

• Citovat
  • Upravit
1
12.1.17 21:45

Bolest kloubů

Ahoj holky, trochu to tady oživím. Vím, že spostu lidí trápí bolesti kloubů. Ja jsem takový nevěřící Tomáš. Kupuju rodičům různé doplňky stravy. Vyzkouseli už snad všechno. Enzycol efekt nula. Condro, Proenzi také. Dlouhodobě užívají Klouby flexi, narazila jsem na to v lékárně. Je to český výrobek a musím říct, že to jedinne jim opravdu zabralo :) :potlesk: Tenkrát mi to nabídli namísto Condosulfu, že je to silnější, ale stejné složení. Tak snad jsem alespoň trochu pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sofie2212
21.11.17 12:36

Ahoj také mám dotaz poslední dobou mě začaly občas bolet klouby, nechci do sebe zbytečně cpát nějakou chemii, která by mi třeba ani nepomohla, neznáte něco osvědčeného?

• Citovat
  • Upravit
sofie2212
23.11.17 13:57

Už jsem četla, že flexiharpan je dobrý, tak ho vyzkouším, díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
JarkaHor
20.6.18 18:32

@Silvous06 někde jsem tu už psala …mohla bych vědět na co přesně se užívá ?

• Citovat
  • Upravit
49
17.1.21 22:22

Mně pomáhá brát doplňek s kolagenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.1.21 20:02

@Jajarča A jaký doplněk bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.1.21 16:52

Beru Kolagen forte s kyselinou hyaluronovou od RosenPharma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann F
24.11.21 17:15

Když jsem měla podobný problém, brala jsem Arthro Lab. Tento prostředek může odstranit zánět, který se stává hlavní příčinou bolesti. Také zlepšuje množství a složení synoviální tekutiny, přispívá k rekonstrukci poškozených kloubů.

• Citovat
  • Upravit
MartaSt050
26.11.21 17:12

Můžete zkusit prostředky na rostlinné bázi. Často nefungují hůř, nebo dokonce občas pracují i lépé než lékárenské masti. Od sebe doporučuji gel Artrolon. Slušný prostředek za adekvátní cenu.

• Citovat
  • Upravit
4
14.10.25 09:35

Já zkoušela už různé výživy, masti z lékárny a na klouby to nemělo skoro vliv, hlavně teda na kolena. Je možný že na mě prostě nesedly, nebo měly špatný složení, těžko říct. Prý je na klouby ale dobrá kurkuma, respektive kurkumin. Nemáte s ním zkušenost? že je proti zánětům i proti bolesti, ale otázka jestli může mít nějaký zásadní efekt na bolest kloubů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.26 15:44

@Kolisa Jo s tou samotnou kurkumou ti přesně říct nedokážu, ji beru jen jako součást komplexu, kde je toho víc pohromadě.
Je tam i kurkumin, ale zároveň jsou ve složení další látky na klouby. Od té doby co to užívám se mi kolena fakt uklidnily a rozdíl cítím hlavně při chůzi do schodů. Jmenuje se to Zlatý muflon. Takže jestli kurkuma funguje sama říct nedokážu, ale takhle dohromady s více látkama mi to pomáhá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí