Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s bolestivými páteřními trny. Jsem po pracovním úraze, kdy jsem měla mnohočetné postižení páteře a jsem 2,5 měsíce doma. Chodím na rehabilitace, blokády již naštěstí nemám, krční páteř už je také v pohodě. Jenže na fyzioterapii, mě „promasírovala“ obratle mezi lopatkam / tam mě to postihlo nejvíce/ a od té doby mě záda bolí ještě více -více jak týden zpět. Nepomáhá nic, bolí mě v podstatě kost(obratel) na dotek a okolí těchto dvou obratlů tak 10 cm v průměru. takže sedět a opírat se je docela bolestivé, jakýkoliv předklon nebo pohyb, kdy mám to „místo“ v tahu bolí také
Včera mi řekla, že to budou zřejmě páteřní trny
nevím, jestli se to dá nějak léčit, jestli je to normální. 28.11 jdu k rehab. lékaři. Myslela jsem si, že už by mě mohl uschopnit, jenže to mě ještě nebolela ty záda jako teď. Už jsem z toho na palici. Děkuji za jakýkoliv komentář k tématu, za rady, zkušenosti…
@Reee píše:
@ajaja79 asi by nebylo do věci navštívit neurologa
myslíš, že mi mohla nějak přiskřípnout nerv? No jdu k ní ještě v pátek a ve středu. pořád se mi to snaží jako odbloknout, ale blok tam nemám, necítím ho
Dojedu tu fyzioterapii a rehab. lékaři řeknu, třeba mě tam pošle sám. Nejvíce mě štve, že už to bylo relativně O. K., a teď jsem na tom zase na prd ![]()
Moje masérka mi pokaždé, když jí ukazuju, kde mě bolí, říká, že kosti nebolí. Zakže bolest vychází nejspíš od nervu. To uskřinutí nervu bude nejspíš tenhle případ…