Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím a jdu na vás prosím s dotazem. Dvouletý syn ve středu podstoupil MCUG - Mikční cystourografii, od narození už to byla třetí. Stalo se vašim dětem že měli obrovské bolesti při čurání? Syn odmítá čurat, každé čurání propláče, svíjí se v bolestech. Nevím jak mu pomoci
dávám nurofen, čurá do vany, ale je to stále stejné. Všude se zmiňují že může první den pálit…ale je to už třetí den
předchozí vyšetření bylo se stejným průběhem…ale mám pocit že je to tentokrát ještě horší. Prošly si vaše děti taky takovýma bolestma? Syn je od září po reimplantaci obou močovodů v Brně kvůli refluxu. Moc děkuji za reakce
Tak snad do každé nemocnice se jde přes vratnici a tam ti řeknou…
Promiň ta odpoved není provtebe ale do diskuze kam na pohotovost…pisu z mobilu a blbne to..
@radulaur píše:
Tak snad do každé nemocnice se jde přes vratnici a tam ti řeknou…
Prosím??? nějak nechápu ![]()
Jinak synka je mi moc a jestli se to nejlepší, tak bych si zítra zavolala do nemocnice na pohotovost.. Při troše štěstí by mohl sloužit urolog…jinak i chirurg by snad mohl poradit…
@radulaur píše:
Jinak synka je mi moc a jestli se to nejlepší, tak bych si zítra zavolala do nemocnice na pohotovost.. Při troše štěstí by mohl sloužit urolog…jinak i chirurg by snad mohl poradit…
Děkuji, ale už při pobytu na urologii jsem se nesetkala moc s pochopením proč syn stále pláče bolestí, doktoři se na něj ani nepodívali
až doma naše dr mu mrkla na předkožku a zjistila že ji má úplně slepenou a zúženou. V Brně stále tvrdili že nemá důvod k bolestem!!!
Chudinka ![]()
Určitě bych kontaktovala lékaře a nenechala se odbýt!
To snad není možné, že takhle nechají trpět dítě ![]()
@quinsley píše:
Chudinka
Určitě bych kontaktovala lékaře a nenechala se odbýt!
To snad není možné, že takhle nechají trpět dítě
a pak že jsou v Brně kapacity
věřím že samotná operace se vyvedla což potvrdil i rentgen ve středu, ale celková péče katastrofa!! ani ho za celý týden neprohlídli
Tak zkus pohledat nějakého dobrého, empatického urologa dětského na webu znamylekar.cz. Tam bývají i hodnocení pacientů.
Přeju mrňouskovi, ať je mu brzy lépe ![]()
Co zkusit ještě nějaká homeopatika, nějaký uro-čaj??? ![]()
@quinsley píše:
Tak zkus pohledat nějakého dobrého, empatického urologa dětského na webu znamylekar.cz. Tam bývají i hodnocení pacientů.
Přeju mrňouskovi, ať je mu brzy lépe
Co zkusit ještě nějaká homeopatika, nějaký uro-čaj???
budu muset pohledat…dopuji ho celou dobu tekutou brusinkou ![]()