Bolesti prs

30
20.11.24 12:31

Bolesti prs

Dotaz 22 let, měsíc a půl se snažíme o mimčo těhotná nejsem ovulace a cyklus pravidelný, váha výška stejný, prášky na podporu hormonů či nějaké jiné žádné nemám ale i tak přes to vše mi rostou prsa v vyvinu už dávno nejsem :D za posledních 14 dní mi přijde že se zvětšili stejně jako když jsem měla menstruaci vzhledem k tomu že ji nemám tak jiný důvod růstu netuším :zed: jsou jakoby nafouklé či jak to říct ale pevné ne tvrdé :lol: sem tam mě občas zabolí při stisku stejně jako u menstruace :think: očekávaná menstruace je až 2.12 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.11.24 14:16

Tak si udělej těhotenský test, pokud se snažíte a nevidíš důvodu v tom, že by to bylo z růstu :nevim: nic jednoduššího asi není :palec:

Jinak mě celkově napadly nějaké hormonální změny…estrogen a progesteron mohou ovlivnit tkáně v prsou.

Možná taky změna životního stylu, stres…je toho kupa. Tady můžeme jen střílet do slepa.

Udělej si test a nebo počkej jestli se dostaví menstruace a uvidíš.

Snad se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
20.11.24 15:37

@Marky2002

Ahoj,

když si nejsi jistá, udělej si test. Ale myslím si, že stejně nic neukáže, protože jestli máš mít menstruaci až za 14dní, tak by jsi musela být těhotný z minulého cyklu, aby něco ukázal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.11.24 16:52

@chs.jasmin test je negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
20.11.24 18:56

@Marky2002 To jsi si naprosto jistá, test jsi si dělala? Ideálně z ranní moči? menstruace proběhla v plné síle, v normální délce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.11.24 08:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat