Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se zeptat mám bolesti rodidel jako by mně tam něco pýchalo a zaroveň mně bolí i v podbríšku máte nějaké zkušenosti děkuji za odpovědi.
Píchání by mohlo být od čípku, v tom píchá, když se čípek zkracuje a otvírá. Nemusí to být nic dramatického, ale asi bych si dala teplou vanu a pak si lehla a polštář pod zadek, miminko má přeci jen ještě pár týdnů čas
já tohle měla od 30tt…rodila jsem 39+3 v noci, ale večer předtím jsem už věděla že se něco děje, bolelo to jinak…
Ahoj holky,
mám dnes něco podobného jako psala zakladatelka - jsem 31. týden a docela mě pobolívá pravá i levá strana podbřišku- nevím co to je…
Je to také takové bolestivé píchání. Nebolí to nějak moc, a když se nehýbu tak vůbec ale když se nějak pohnu tak to trochu zabolí - píchne. Co by o mohlo být? Díky
Ahojky těhulky,
také mám takový problém.Při prvním jsem nepocítila žádné píchání ,bolesti ani poslíčky.Každý říká že těhotenství je pokaždé jiné.Jsem 30+2tt. a také cítím píchání a někdy dost bolestivé.Čekáme holčičku a i ta řádí víc než-li syn.Někdy dává o sobě hodně vědět(bolestivě).A k tomu píchání i ještě bolí kosti tam dole.Někdy si připadám při chůzi jako kachna. ![]()
ahoj to píchání snám hlavně ještě když do toho místa malý kopne… byla sem se kvůli toho celá vyplašená radit u doktora a říkal že na 99 % jsou to úpony na děloze před těhu má cca 3 cm a ted tak 15 cm a je to dost citlivá záležitost… tak být v klidu a neplašit se říkal klidový režim žádné přepínání..
Ahojky…
Tak já začínám být na tom jako vy,děvčata..
Mám taktéž nepříjemné bolesti trochu jakoby pociťuji tlak tam dole......A dnes k ránu mě k tomu přepadly ještě poslíčci…A nutí mě to chodit častěji na toaletu…ach jo
A malý mě pěkně v příbytku zlobí…Končím 30tt a od pondělí to bude 31tt a to jdu na kontrolu…Jestli tam budu čekat,jako minule 3h tak mi navíc ještě oteče mezinoží,což se mi už stalo ![]()
ahojky,… ........to já zase dnes řeším to, že dnes žádné bolestivé píchání,ale tlaky a tvrdne mi bříško.K tomu malá je jako dračice každý den i dokonce kope doktorovi do sondy a dnes od rána se ani nepohnula tak docela už jsem neklidná.
To dlouhé čekání je opravdu špatně vyřešeno.To já zase klidně hodinu,hodinu a půl musím stát než si mohu sednout.A z druhé strany (naproti)na mě prskají nemocní lidé…katastrofa,nevím kam bych strčila břicho
Ahojky brrouumi…zatím je to taktéž u mě dobré,ale bříško mi stejně tvrdne…
Mě dělá problémy otočit se z jednoho boku na druhý..
To je nepříjemná bolest…
A nebo mi chvíli trvá než vstanu a než udělám první krok tak to mám zážitky…
Taky se mi stává,že se mimísek nepohne a mám z toho smíšené pocity…teď se mi aspoň dvě hodiny ani trochu nepohnul…Jinak mám placentu na přední straně…
Ahojky Pavučinko..včera už jsem byla klidná,maličká byla zase ve svém
živlu.Dává dos často o sobě vědět,jen ten den ,,v pátek,,to jsem měla strach,už jsem si připravovala tel.číslo k doktoru.Tak to vypadá že jsi o týden dřív těhulka než-li já.Já jdu dvacátého na kontrolu a to budu 31tt prý budeme vážit miminko,tak jsem zvědavá.Já mám tvrdé bříško jen po ránu tak snad už to bude v poho.A když jsem v klidu nic nedělá,tedy netahám a nelítám jak … tak už se to zlepšilo,to píchání.Už aby malinká vylezla ven.
To si také užíváš jak tak čtu
…držím palečky aby se ti to zlepšilo.Jen přečkat u toho doktora(v čekárně) ![]()