Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky chci se zeptat,co si myslíte o tom že ak ste tehotná a máte notebook na noháh že může poškodit miminko v bříšku? je to blbost? Ja nevím co si mám o tom myslet,řekla mi to kámoška ktorá delá sestru v nemocnici,já vždy sedim na posteli a na noháh mám polštář a na nem notebook ale že mne zahříva,a může mi to poškodit našeho andílka,
![]()
já doufám ze to je blbost..delam to tak taky..sestřičkám bych neverila..není to doktor..ví o tom prd
Ahoj. Člověk má schopnost udržovat stálou teplotu těla, takže v tomhle problém nevidím. Myslím, že mnohem víc škodí záření z notebooku
.
Mně to manžel taky říkal, ale taky jsem to dělala. Pokud ho nemáš přímo na břiše, tak si myslím, že se nic nestane. ![]()
na záření se vyprdni..to bys nemohla ani telefonovat, ani sedet za počítačem ani kopírovat na kopírce..určite to záření není tak velké aby poškodilo plod
Taky si myslím,jen my to neak zustalo v hlave,
že aj mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech,
ale Dekuju chtela sem se ujistit že to je blbost ![]()
Hana89 píše:
Taky si myslím,jen my to neak zustalo v hlave,že aj mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech,
![]()
ale Dekuju chtela sem se ujistit že to je blbost
no můj chlap má notaš na koulích furt a sperime má dobrý - dokonce až tak moc, že je i dárce..tak nevim..
Hana89 píše:
Ahoj maminky chci se zeptat,co si myslíte o tom že ak ste tehotná a máte notebook na noháh že může poškodit miminko v bříšku? je to blbost? Ja nevím co si mám o tom myslet,řekla mi to kámoška ktorá delá sestru v nemocnici,já vždy sedim na posteli a na noháh mám polštář a na nem notebook ale že mne zahříva,a může mi to poškodit našeho andílka,![]()
ja ten notebook taky tak mam
,ale nic takove jsem teda neslysela
![]()
Hana89 píše:
mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech
Toho jsem se taky bála, páč můj manžel má noťas na klíně skoro pořád. Obě dcery jsme počali hned první měsíc snažení
.
smurfka píše:Hana89 píše:no můj chlap má notaš na koulích furt a sperime má dobrý - dokonce až tak moc, že je i dárce..tak nevim..
Taky si myslím,jen my to neak zustalo v hlave,že aj mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech,
![]()
ale Dekuju chtela sem se ujistit že to je blbost
Musím čistit monitor ![]()
werunqa píše:Hana89 píše:ja ten notebook taky tak mam
Ahoj maminky chci se zeptat,co si myslíte o tom že ak ste tehotná a máte notebook na noháh že může poškodit miminko v bříšku? je to blbost? Ja nevím co si mám o tom myslet,řekla mi to kámoška ktorá delá sestru v nemocnici,já vždy sedim na posteli a na noháh mám polštář a na nem notebook ale že mne zahříva,a může mi to poškodit našeho andílka,![]()
,ale nic takove jsem teda neslysela
![]()
Tak to je fajn.. a weru jak se cítiš? ![]()