Notebook poškodí mimi - blbost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8698
11.2.12 21:31

Notebook poškodí mimi? blbost?

Ahoj maminky chci se zeptat,co si myslíte o tom že ak ste tehotná a máte notebook na noháh že může poškodit miminko v bříšku? je to blbost? Ja nevím co si mám o tom myslet,řekla mi to kámoška ktorá delá sestru v nemocnici,já vždy sedim na posteli a na noháh mám polštář a na nem notebook ale že mne zahříva,a může mi to poškodit našeho andílka, :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
11.2.12 21:33

jo je to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 21:34

já doufám ze to je blbost..delam to tak taky..sestřičkám bych neverila..není to doktor..ví o tom prd

• Citovat
  • Upravit
15674
11.2.12 21:35

Ahoj. Člověk má schopnost udržovat stálou teplotu těla, takže v tomhle problém nevidím. Myslím, že mnohem víc škodí záření z notebooku ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
11.2.12 21:35

Mně to manžel taky říkal, ale taky jsem to dělala. Pokud ho nemáš přímo na břiše, tak si myslím, že se nic nestane. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.2.12 21:36

Ja to delala cele tehu a dite mam zcela v poradku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 21:36

na záření se vyprdni..to bys nemohla ani telefonovat, ani sedet za počítačem ani kopírovat na kopírce..určite to záření není tak velké aby poškodilo plod

• Citovat
  • Upravit
6569
11.2.12 21:37

Blbost, to bychom nemohli používat mikrovlnky, mobily, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698

Taky si myslím,jen my to neak zustalo v hlave, :think: že aj mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech, :roll: :oops: ale Dekuju chtela sem se ujistit že to je blbost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

tak o tom jsem nikdy nic neslyšela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 21:38
Hana89 píše:
Taky si myslím,jen my to neak zustalo v hlave, :think: že aj mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech, :roll: :oops: ale Dekuju chtela sem se ujistit že to je blbost :kytka:

no můj chlap má notaš na koulích furt a sperime má dobrý - dokonce až tak moc, že je i dárce..tak nevim..

• Citovat
  • Upravit
8265
11.2.12 21:38
Hana89 píše:
Ahoj maminky chci se zeptat,co si myslíte o tom že ak ste tehotná a máte notebook na noháh že může poškodit miminko v bříšku? je to blbost? Ja nevím co si mám o tom myslet,řekla mi to kámoška ktorá delá sestru v nemocnici,já vždy sedim na posteli a na noháh mám polštář a na nem notebook ale že mne zahříva,a může mi to poškodit našeho andílka, :nevim: :nevim:

ja ten notebook taky tak mam ;) ,ale nic takove jsem teda neslysela :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.2.12 21:39
Hana89 píše:
mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech

Toho jsem se taky bála, páč můj manžel má noťas na klíně skoro pořád. Obě dcery jsme počali hned první měsíc snažení ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.2.12 21:40
smurfka píše:
Hana89 píše:
Taky si myslím,jen my to neak zustalo v hlave, :think: že aj mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech, :roll: :oops: ale Dekuju chtela sem se ujistit že to je blbost :kytka:
no můj chlap má notaš na koulích furt a sperime má dobrý - dokonce až tak moc, že je i dárce..tak nevim..

:lol: :lol: Musím čistit monitor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
11.2.12 21:40
werunqa píše:
Hana89 píše:
Ahoj maminky chci se zeptat,co si myslíte o tom že ak ste tehotná a máte notebook na noháh že může poškodit miminko v bříšku? je to blbost? Ja nevím co si mám o tom myslet,řekla mi to kámoška ktorá delá sestru v nemocnici,já vždy sedim na posteli a na noháh mám polštář a na nem notebook ale že mne zahříva,a může mi to poškodit našeho andílka, :nevim: :nevim:
ja ten notebook taky tak mam ;) ,ale nic takove jsem teda neslysela :lol: :nevim:

Tak to je fajn.. a weru jak se cítiš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí