Notebook poškodí mimi - blbost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
11.2.12 22:11

smurfka to dobře děláš..navíc se čím dál častěji setkávám, co doktor, to jinej názor.. :cert: :cert: :cert: A pak si vyber..naštěstí mám ale zdravej rozum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.2.12 22:12

Píšu to proto, že to je vážně mazec..úplně vidím, jak so to přečtou čertsvé těhule a hned je to vyděsí,.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 22:14
lyrica píše:
smurfka to dobře děláš..navíc se čím dál častěji setkávám, co doktor, to jinej názor.. :cert: :cert: :cert: A pak si vyber..naštěstí mám ale zdravej rozum :lol:

já v oblasti gynekologie zatím veřim jen dvoum dr, s jedním osobní zkušenost s druhým pouze písemná, ( a to ani jeden není můj dr. ) jinak nic moc..je fakt že každý ti dnes řekne něco jiného a přitom se tváří jakože jeho názor je ten nejlepší..

• Citovat
  • Upravit
parketka
11.2.12 22:14
lyrica píše:
A mě je to ve finále jedno..se zavřete někam do komory, protože bejt váma, taka neriskuju sedět na gauči :lol: , co když má soused vedle wifi router a vysílá vlny? A jak telefonujete? Přikládáte mobil k uchu? Co rentgeny, ultrazvuky, CT..odmítáte?

Já teda nevim proč to tak šíleně hrotíš? Nikdo tady nepíše, že netelefonuje nebo nevychází z baráku. To, že se nad tim zamýšlíme snad ještě neznamená, že jsme chlupatý, přírodní ženy vařící na ohništi. Ty jsi možná drsná holka tak si jí buď, ale o nás nevíš vůbec nic ani o důvodech proč nás to napadá.

• Citovat
  • Upravit
41882
11.2.12 22:15
smurfka píše:
lyrica píše:
smurfka to dobře děláš..navíc se čím dál častěji setkávám, co doktor, to jinej názor.. :cert: :cert: :cert: A pak si vyber..naštěstí mám ale zdravej rozum :lol:
já v oblasti gynekologie zatím veřim jen dvoum dr, s jedním osobní zkušenost s druhým pouze písemná, ( a to ani jeden není můj dr. ) jinak nic moc..je fakt že každý ti dnes řekne něco jiného a přitom se tváří jakože jeho názor je ten nejlepší..

Já nevěřím dokonce ani své gynekoložce,..což asi není úplně nejlepší, ale jinou ,,normálnější,, jsem tu nesehnala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 22:15
lyrica píše:
Píšu to proto, že to je vážně mazec..úplně vidím, jak so to přečtou čertsvé těhule a hned je to vyděsí,.. :zed: :zed:

no právě takto vznikají ty fámy o barvení vlasů, řízení v těhotenství, a jiných blábolech..taky se mi vzdycky ježí chlupy na těle když to čtu a pak sem píše těhule jestli to je pravda a jestli nebude mít postižené dítě.. :nevim: :cert:

• Citovat
  • Upravit
41882
11.2.12 22:16
parketka píše:
lyrica píše:
A mě je to ve finále jedno..se zavřete někam do komory, protože bejt váma, taka neriskuju sedět na gauči :lol: , co když má soused vedle wifi router a vysílá vlny? A jak telefonujete? Přikládáte mobil k uchu? Co rentgeny, ultrazvuky, CT..odmítáte?
Já teda nevim proč to tak šíleně hrotíš? Nikdo tady nepíše, že netelefonuje nebo nevychází z baráku. To, že se nad tim zamýšlíme snad ještě neznamená, že jsme chlupatý, přírodní ženy vařící na ohništi. Ty jsi možná drsná holka tak si jí buď, ale o nás nevíš vůbec nic ani o důvodech proč nás to napadá.
Nemusíš mi to psát podruhé, já si toho všimla a už jsem i odpověděla..a navíc, otázka byla ..Notebook poškodí mimi? blbost?.. tak píšu, že blbost..tak se nečil..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.2.12 22:18
smurfka píše:
lyrica píše:
Píšu to proto, že to je vážně mazec..úplně vidím, jak so to přečtou čertsvé těhule a hned je to vyděsí,.. :zed: :zed:
no právě takto vznikají ty fámy o barvení vlasů, řízení v těhotenství, a jiných blábolech..taky se mi vzdycky ježí chlupy na těle když to čtu a pak sem píše těhule jestli to je pravda a jestli nebude mít postižené dítě.. :nevim: :cert:
Jooo, to je přesně ono a já si vzpomínám na sebe, jak jsem to před necelým rokem taky koumala, když jsem pořád četla, jak nesmím nic jíst, jak si nesmím barvit vlasy, jak nesmím nic dělat..docela jsem se bála, jak budu těch 9.měsíců fungovat :mrgreen: A nakonec jsem jedla a dělala vše tak, jak jsem byla zvyklá a ejhle..v listopadu se nám narodil naprosto zdravej chlapeček a to i přesto, že jsem stihla na emimi napsat kolem 16000 příspěvků :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
11.2.12 22:18
Nepsala jsem to záměrně podruhý jen jsem zmáčkla backspace skočilo to tam znova.
lyrica píše:
parketka píše:
lyrica píše:
Nemusíš mi to psát podruhé, já si toho všimla a už jsem i odpověděla..a navíc, otázka byla ..Notebook poškodí mimi? blbost?.. tak píšu, že blbost..tak se nečil..

Nepsala jsem to záměrně podruhý jen jsem zmáčkla backspace skočilo to tam znova.

• Citovat
  • Upravit
8698
11.2.12 22:19
lyrica píše:

Ale to je přece normálne, kde se o tom tý čerstvé tehule dozvědí? z časopisů,doktorů, Taky si nespadla z nebe moudrá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 22:20
lyrica píše:
smurfka píše:
lyrica píše:
no právě takto vznikají ty fámy o barvení vlasů, řízení v těhotenství, a jiných blábolech..taky se mi vzdycky ježí chlupy na těle když to čtu a pak sem píše těhule jestli to je pravda a jestli nebude mít postižené dítě.. :nevim: :cert:
Jooo, to je přesně ono a já si vzpomínám na sebe, jak jsem to před necelým rokem taky koumala, když jsem pořád četla, jak nesmím nic jíst, jak si nesmím barvit vlasy, jak nesmím nic dělat..docela jsem se bála, jak budu těch 9.měsíců fungovat :mrgreen: A nakonec jsem jedla a dělala vše tak, jak jsem byla zvyklá a ejhle..v listopadu se nám narodil naprosto zdravej chlapeček a to i přesto, že jsem stihla na emimi napsat kolem 16000 příspěvků :lol: :lol:

asi tak..nejvíc me tady dostala jedna, která v nějaké diskuzy psala že těhotné nesmí řídit auto a že to má podložené on nějakého doktora..to jsem fakt čurala do kalhot:o))
taky jsem prvotěhule, a všechno si zjištovala na začátku, ale taky u toho musím používat mozek..trošku..aspon trošku..

• Citovat
  • Upravit
41882
11.2.12 22:21
Hana89 píše:
lyrica píše:
Ale to je přece normálne, kde se o tom tý čerstvé tehule dozvědí? z časopisů,doktorů, Taky si nespadla z nebe moudrá :think:
No přesně to teď píšu, že nespadla a že mě to vyděsilo poprvé taky..ale logicky přeci dojde i tobě, že pokud by to tak bylo, tak už by to asi bylo prokázané a na gyndě by ti s prvním těhu nejspíš zabavili mobil..(a nemyslim to nijak zle ;) )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
lyrica píše:
smurfka píše:
lyrica píše:
Jooo, to je přesně ono a já si vzpomínám na sebe, jak jsem to před necelým rokem taky koumala, když jsem pořád četla, jak nesmím nic jíst, jak si nesmím barvit vlasy, jak nesmím nic dělat..docela jsem se bála, jak budu těch 9.měsíců fungovat :mrgreen: A nakonec jsem jedla a dělala vše tak, jak jsem byla zvyklá a ejhle..v listopadu se nám narodil naprosto zdravej chlapeček a to i přesto, že jsem stihla na emimi napsat kolem 16000 příspěvků :lol: :lol:

Potom teda, ale už vůbec nechápu styl jakým to tady prezentuješ - se zvřete v baráku apod., když jsi sama na začátku řešila podobný věci.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
Hana89 píše:
lyrica píše:
Ale to je přece normálne, kde se o tom tý čerstvé tehule dozvědí? z časopisů,doktorů, Taky si nespadla z nebe moudrá :think:

no já takové věci určite nezjištovala z netu..tam je tolik blábolu že by se človek divil..raději se zeptám doktoru, nejlépe ne jednoho at máš více názorů..

• Citovat
  • Upravit
41882

smurfka jsem ráda, že to někdo pochopil :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat