Notebook poškodí mimi - blbost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
12.2.12 11:14

To by bylo na dlouhou debatu, takze ja odchazim :roll: :mavam: .
At si dela kdo chce co chce, treba se zvre do skleniku a nevychazi na veky. Amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.2.12 14:35
smurfka píše:
Weru píše:
smurfka píše:
Weru píše:
Ja jsem zazrak, ukaz . Muzete se na me jezdit koukat, pac jsem prezila matcino barveni si vlasu, kdyz se mnou byla tehu a nejen to 8)
já už si barvila vlasy dvakrát, tak uvidíme co ze me vyleze za pár měsíců:o)
Peroxidova bloncka a bude spulit :lol:
ne hlavně ne druhá Hanychová..jak vidím našpulený ksicht tak je mi zle.. :poblion: :pocitac:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.2.12 15:53

ja spulim taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.2.12 15:55
Weru píše:
ja spulim taky :P

možná ale na profil fotce nevypadáš jak kdyby ti kačer vykouřil rty..takže ještě v poho..ale jak vidím ty 14tky jak špuli ksichty a fotí se na mobil, tak bych zabíjela..nevim jestli si myslí že to je krásný nebo co..normální úsměv by asi vypadal líp..

• Citovat
  • Upravit
460
13.2.12 08:32

Taky to tak delam,tak snad je to blbost a mimi bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bludička89
3.4.13 08:54

Zas taková blbost to být nemusí. Našla jsem velké množství článků a studií o tom, jak velmi škodlivé jsou mobilní telefony právě kvůli jejich záření, proto je víc než doporučené dodržovat bezpečnou vzdálenost (nenosit ho v kapse u kalhot, pokud možno telefonovat přes handsfree apod.). Mluví se o vzniku rakoviny, v těhotenství to může vést k poruchám chování u dítěte atd. Já si na to příště budu dávat pozor.

Úplně nesnáším argumenty typu,,Já to dělala taky a mám zdravé dítě." U každého je přece citlivost na určité věci nastavena jinak, stejně jako celé tělo. Pokud by to bylo takhle, musela bych za sebe říct, že během svého těhotenství jsem byla věčně věků nalepená na notebooku (kvůli VŠ i zájmům) a mobil kvůli spojení s přítelem co nejblíže u sebe a moje dítě mělo být postižené, vůbec se nenarodilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.14 11:14

Ahoj, může se stát něco s mimi když mám notebook na břišku pár dní před porodem?

• Citovat
  • Upravit
20518
15.9.14 11:18
@Anonymní píše:
Ahoj, může se stát něco s mimi když mám notebook na břišku pár dní před porodem?

No, když já si představuju, že si ten počítač dáš na břicho a sundáš ho až před příjezdem na porodní sál.

Za mě, všeho s mírou. Pár mailů a příspěvků do diskuze a jeden přečtenej drb, se asi nic nestane, ale nějaké vysedávání… proč riskovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.9.14 11:21

..to ti nikdo nepoví. jestli a co to elektromagnetické záření něco dělá..možná vůbec nic a pokud ano, tak nejspíš má vliv na mozek.. Mně nepřijde dobré už jen to, že ten notebook dost hřeje, mně to teda do stehen až pálí, když si ho na ně položím. Na břicho bych si ho fakt nedávala :nevim: Určitě se dá vymyslet i jiný způsob..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.9.14 12:30

No a vy nikdo nepoužíváte pod notebook podložky? ono to pokládání na tělo, peřinu a tak škodí hlavně tomu notebooku, nemůže u vzduchových otvorů větrat a proto se přehřívá… a pokud nemá vůbec žádnej přísun vzduchum, může se přehřátím i vypnout… Nemusí bejt speciální podložka, stačí třeba velká knížka, aby nožičky stály na rovným a pod něj se dostal vzduch… (teď tedy nepíšu o elektromagnetickém záření, ale o tom přehřívání, ikdyž na to záření jsou myslím speciální podložky, který to tlumí…)

Příspěvek upraven 15.09.14 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.9.14 12:31

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím… :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie