Notebook poškodí mimi - blbost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
11.2.12 22:23

parketka tak pardón, jestli tě to pobouřilo,..tak spešl pro tebe..dávej na sebe raději pozor, aby se něco nestalo, nebezpečí záření a vln z mobilů číhá všude..

Prostě mě tohle dojímá, jak to někdo může vyhrotit až takhle do extrémů..

ED a pak jsme i napsala, že jsem si to logicky v hlavě urovnala, že to ASI vážně nebude pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.2.12 22:25

Ja jsem zazrak, ukaz . Muzete se na me jezdit koukat, pac jsem prezila matcino barveni si vlasu, kdyz se mnou byla tehu a nejen to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 22:26
lyrica píše:
smurfka jsem ráda, že to někdo pochopil :pankac: :pankac: :pankac:
;)
  • Citovat
  • Upravit
parketka
11.2.12 22:27

lyrica

Ano pobouřilo mě, že někdo založí diskuzi a chce se zeptat na názor zkušenějších a odpovědí je mu výsměch. Zvlášť od někoho kdo tu pak sám píše jak zjišťoval co má jíst, že…

• Citovat
  • Upravit
smurfka
11.2.12 22:27
Weru píše:
Ja jsem zazrak, ukaz . Muzete se na me jezdit koukat, pac jsem prezila matcino barveni si vlasu, kdyz se mnou byla tehu a nejen to 8)

já už si barvila vlasy dvakrát, tak uvidíme co ze me vyleze za pár měsíců:o)

• Citovat
  • Upravit
8698
11.2.12 22:28
parketka píše:
Ano pobouřilo mě, že někdo založí diskuzi a chce se zeptat na názor zkušenějších a odpovědí je mu výsměch. Zvlášť od někoho kdo tu pak sám píše jak zjišťoval co má jíst, že…
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
smurfka píše:
Weru píše:
Ja jsem zazrak, ukaz . Muzete se na me jezdit koukat, pac jsem prezila matcino barveni si vlasu, kdyz se mnou byla tehu a nejen to 8)
já už si barvila vlasy dvakrát, tak uvidíme co ze me vyleze za pár měsíců:o)

ja si je taky barvila 2×…a nez porodim, tak urcite jeste jednou budu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
parketka píše:
Ano pobouřilo mě, že někdo založí diskuzi a chce se zeptat na názor zkušenějších a odpovědí je mu výsměch. Zvlášť od někoho kdo tu pak sám píše jak zjišťoval co má jíst, že…

my jsme názor řekli..nás pobouřil příspěvek osoby která tvrdila jak má ověřené od doktorů že mobily škodí a že je nemáme používat..nebo něco v tom smyslu..
názor na notas nikdo neschazoval..

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
11.2.12 22:30

Ale holky, jsou přece věci které prostě jsou logické a prostě všem musí dojít že opravdu je to blbost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41882
11.2.12 22:32
smurfka píše:
parketka píše:
my jsme názor řekli..nás pobouřil příspěvek osoby která tvrdila jak má ověřené od doktorů že mobily škodí a že je nemáme používat..nebo něco v tom smyslu..
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 22:34
julniki píše:
Ale holky, jsou přece věci které prostě jsou logické a prostě všem musí dojít že opravdu je to blbost :nevim:
:twisted:
ty ale ta holka co tvrdila že těhu nesmí řídit tomu věřila a šla si tvrdě za svým.. :lol: každý at si věři čemu chce a řídí se čím chce..je to jeho odpovědnost za sebe i dítě ne? :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
parketka
11.2.12 22:35
smurfka píše:
parketka píše:

Ale to tady vůbec nikdo nepsal. Zase přeháníte.

• Citovat
  • Upravit
41882
11.2.12 22:37

Nepsal..?

Skodi zareni s mobilu, notebooku, mikrovlnek … A dalsich. Stejne jak to skodi kazdemu cloveku skodi to i mimi. Ale skodi tolik veci ze to by jsme se museli nekde zavrit a nic nejist. Ja si notas na sebe nedavam a ani mobil nenosim v kapse. Tyto veci by se k telu moc prikladat nemeli. Kazdopadne o tom zacina mluvit vice odborniku, lekaru, cetla jsem to uz ve 2casopisech pro maminky a jednom pro zeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.2.12 22:38

A myslím, že to nejsme my, kdo přehání :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 22:41

no já myslím že ohledně notasu bylo zodpovězeno..nehádejme se a pojdme raději spát.. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky