Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hana89 píše:
Taky si myslím,jen my to neak zustalo v hlave,že aj mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech,
![]()
ale Dekuju chtela sem se ujistit že to je blbost
Tak u spermii bych tomu rozuměla, protože ty potřebují ke správnému vývoji nižší teplotu, než je normální. proto se taky tvorí a jsou uloženy mimo ![]()
Ester13 píše:smurfka píše:Hana89 píše:no můj chlap má notaš na koulích furt a sperime má dobrý - dokonce až tak moc, že je i dárce..tak nevim..
Taky si myslím,jen my to neak zustalo v hlave,že aj mužům,to spomaluje sperma,ak zahříva notebook nebo mobil v kalhotech,
![]()
ale Dekuju chtela sem se ujistit že to je blbost
![]()
Musím čistit monitor
taky se mi občas stává.. ![]()
No to že si nesmím barvit vlasy,sem slyšela a nebarvím je,
já tomu verila
ale tohle o tom notebooku už nebudu premýšlet
![]()
Hehe, no tak kdyby to byla pravda (v těhotenství jsem většinu času byla na emimi
), tak by byl teda Mates chudáček..a nééé to moje zlaté šikovné mimi
![]()
Hana89 píše:werunqa píše:Tak to je fajn.. a weru jak se cítiš?Hana89 píše:ja ten notebook taky tak mam
Ahoj maminky chci se zeptat,co si myslíte o tom že ak ste tehotná a máte notebook na noháh že může poškodit miminko v bříšku? je to blbost? Ja nevím co si mám o tom myslet,řekla mi to kámoška ktorá delá sestru v nemocnici,já vždy sedim na posteli a na noháh mám polštář a na nem notebook ale že mne zahříva,a může mi to poškodit našeho andílka,![]()
,ale nic takove jsem teda neslysela
![]()
dobre, porad rosteme ![]()
smurfka píše:
to zas bude něco podobného jako že si nesmíš barvit v těhu vlasy, nebo řídit auto..tak to vypust z hlavy..
![]()
Hana89 píše:
No to že si nesmím barvit vlasy,sem slyšela a nebarvím je,![]()
já tomu verila
![]()
boha a řekl ti to kdo?
viděla si někdy těhotné herečky nebo modelky z odrustem? já teda ne..a že by rodily nemocné děti se říct nedá..snad jen bARVA nekdy spatněji chytne, protože se vlasy v těhu víc mastí, ale to je tak všechno..
werunqa píše:Hana89 píše:dobre, porad rostemewerunqa píše:Tak to je fajn.. a weru jak se cítiš?Hana89 píše:ja ten notebook taky tak mam
Ahoj maminky chci se zeptat,co si myslíte o tom že ak ste tehotná a máte notebook na noháh že může poškodit miminko v bříšku? je to blbost? Ja nevím co si mám o tom myslet,řekla mi to kámoška ktorá delá sestru v nemocnici,já vždy sedim na posteli a na noháh mám polštář a na nem notebook ale že mne zahříva,a může mi to poškodit našeho andílka,![]()
,ale nic takove jsem teda neslysela
![]()
Tak to je fajn,at to jde i nadále takhle dobre ![]()
Skodi zareni s mobilu, notebooku, mikrovlnek … A dalsich. Stejne jak to skodi kazdemu cloveku skodi to i mimi. Ale skodi tolik veci ze to by jsme se museli nekde zavrit a nic nejist. Ja si notas na sebe nedavam a ani mobil nenosim v kapse. Tyto veci by se k telu moc prikladat nemeli. Kazdopadne o tom zacina mluvit vice odborniku, lekaru, cetla jsem to uz ve 2casopisech pro maminky a jednom pro zeny.
těhulka87 píše:
Skodi zareni s mobilu, notebooku, mikrovlnek … A dalsich. Stejne jak to skodi kazdemu cloveku skodi to i mimi. Ale skodi tolik veci ze to by jsme se museli nekde zavrit a nic nejist. Ja si notas na sebe nedavam a ani mobil nenosim v kapse. Tyto veci by se k telu moc prikladat nemeli. Kazdopadne o tom zacina mluvit vice odborniku, lekaru, cetla jsem to uz ve 2casopisech pro maminky a jednom pro zeny.
smurfka píše:Hana89 píše:boha a řekl ti to kdo?
já tomu verila
![]()
viděla si někdy těhotné herečky nebo modelky z odrustem? já teda ne..a že by rodily nemocné děti se říct nedá..snad jen bARVA nekdy spatněji chytne, protože se vlasy v těhu víc mastí, ale to je tak všechno..
proste sem to slyšela,a su prvorodička takže se nestydím že moc toho nevím,ale barvení neni můj problem,ja se nebarvím takže mi to je jedno ![]()
lyrica píše:těhulka87 píše:
Skodi zareni s mobilu, notebooku, mikrovlnek … A dalsich. Stejne jak to skodi kazdemu cloveku skodi to i mimi. Ale skodi tolik veci ze to by jsme se museli nekde zavrit a nic nejist. Ja si notas na sebe nedavam a ani mobil nenosim v kapse. Tyto veci by se k telu moc prikladat nemeli. Kazdopadne o tom zacina mluvit vice odborniku, lekaru, cetla jsem to uz ve 2casopisech pro maminky a jednom pro zeny.![]()
![]()
Neco k smichu?
Hana89 píše:smurfka píše:proste sem to slyšela,a su prvorodička takže se nestydím že moc toho nevím,ale barvení neni můj problem,ja se nebarvím takže mi to je jednoHana89 píše:boha a řekl ti to kdo?
já tomu verila
![]()
já jsem taky prvorodička..tím tě nesoudím, že se ptám kdo ti to řekl..prostě když si nejsem jistá stačí se zeptat na věci svého dr..nebo je milion online gynekologických poraden na netu - uričte bych se neřidila tím co tady kdo napíše v diskuzy..
nijak ve zlem.
lyrica píše:těhulka87 píše:
Skodi zareni s mobilu, notebooku, mikrovlnek … A dalsich. Stejne jak to skodi kazdemu cloveku skodi to i mimi. Ale skodi tolik veci ze to by jsme se museli nekde zavrit a nic nejist. Ja si notas na sebe nedavam a ani mobil nenosim v kapse. Tyto veci by se k telu moc prikladat nemeli. Kazdopadne o tom zacina mluvit vice odborniku, lekaru, cetla jsem to uz ve 2casopisech pro maminky a jednom pro zeny.![]()
![]()
to zas bude něco podobného jako že si nesmíš barvit v těhu vlasy, nebo řídit auto..
tak to vypust z hlavy..