Notebook poškodí mimi - blbost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
11.2.12 21:50

Jo, přijde mi to k smíchu, protože kdyby to něčemu opravdu vadilo, tak to by se asi nerodilo moc zdravých dětí, že? A jestli věříš všemu, co si přečteš v časpopisech pro maminky a pro ženy, tak to se ti asi nežije lehce.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
11.2.12 21:51

Já nad tím teda taky přemýšlela :oops: spíš než, že zahřívá jsem řešila záření. Že telefony září a nemáš ho mít při spaní u hlavy dnes už snad ví úplně každej (stačí zadat do vyhledávače). Takže pro svojí jistotu jsem i ten počítač vyřešila tak, že pod ním mám alobal a snažím se ho mít v posteli na servírovacím stolku. No chápu, že to někomu může připadat ujetý, ale to je mi srdečně jedno :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8698
těhulka87 píše:
lyrica píše:
těhulka87 píše:
Skodi zareni s mobilu, notebooku, mikrovlnek … A dalsich. Stejne jak to skodi kazdemu cloveku skodi to i mimi. Ale skodi tolik veci ze to by jsme se museli nekde zavrit a nic nejist. Ja si notas na sebe nedavam a ani mobil nenosim v kapse. Tyto veci by se k telu moc prikladat nemeli. Kazdopadne o tom zacina mluvit vice odborniku, lekaru, cetla jsem to uz ve 2casopisech pro maminky a jednom pro zeny.
:lol: :lol: :lol:
Neco k smichu?

Takže to může být pravda? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
parketka píše:
Já nad tím teda taky přemýšlela :oops: spíš než, že zahřívá jsem řešila záření. Že telefony září a nemáš ho mít při spaní u hlavy dnes už snad ví úplně každej (stačí zadat do vyhledávače). Takže pro svojí jistotu jsem i ten počítač vyřešila tak, že pod ním mám alobal a snažím se ho mít v posteli na servírovacím stolku. No chápu, že to někomu může připadat ujetý, ale to je mi srdečně jedno :pankac:
:potlesk: :palec: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 21:52

jojo ještě pár let budem používat mobil a všichni pomřem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41882
11.2.12 21:53
smurfka píše:
jojo ještě pár let budem používat mobil a všichni pomřem :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
těhulka87
11.2.12 21:54
lyrica píše:
Jo, přijde mi to k smíchu, protože kdyby to něčemu opravdu vadilo, tak to by se asi nerodilo moc zdravých dětí, že? A jestli věříš všemu, co si přečteš v časpopisech pro maminky a pro ženy, tak to se ti asi nežije lehce.. :roll:

Podporuje to rakovinu a to uz je znamo. Je videt ze nekdo by bez toho nezil. Ubohe smat se cizimu nazoru, a pak ze ho tu clovek muze vyjadrit. Kazdopadne ja o tom vim dost a nemam potrebu svemu diteti ublizovat. Ty si to delej. Jen jsem napsala svuj NAZOR!

• Citovat
  • Upravit
14046
11.2.12 21:54
parketka píše:
Já nad tím teda taky přemýšlela :oops: spíš než, že zahřívá jsem řešila záření. Že telefony září a nemáš ho mít při spaní u hlavy dnes už snad ví úplně každej (stačí zadat do vyhledávače). Takže pro svojí jistotu jsem i ten počítač vyřešila tak, že pod ním mám alobal a snažím se ho mít v posteli na servírovacím stolku. No chápu, že to někomu může připadat ujetý, ale to je mi srdečně jedno :pankac:

alobal? slysela jsi o skodlivosti hliniku?? mimochodem alobal pomaha tomu zahrivani jeste vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
11.2.12 21:55
těhulka87 píše:
lyrica píše:
Jo, přijde mi to k smíchu, protože kdyby to něčemu opravdu vadilo, tak to by se asi nerodilo moc zdravých dětí, že? A jestli věříš všemu, co si přečteš v časpopisech pro maminky a pro ženy, tak to se ti asi nežije lehce.. :roll:
Podporuje to rakovinu a to uz je znamo. Je videt ze nekdo by bez toho nezil. Ubohe smat se cizimu nazoru, a pak ze ho tu clovek muze vyjadrit. Kazdopadne ja o tom vim dost a nemam potrebu svemu diteti ublizovat. Ty si to delej. Jen jsem napsala svuj NAZOR!
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

tehulka87 směju se tomu, že věříš tomu, co se píše v nějakých časopisech a kladeš na to důraz, jako kdyby to měli posvěcené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046

každý kdo věří takovým věcem musel prochrápat fyziku už na základce a je mdlého rozumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.2.12 21:56
lyrica píše:
tehulka87 směju se tomu, že věříš tomu, co se píše v nějakých časopisech a kladeš na to důraz, jako kdyby to měli posvěcené..

do takovych casaku pise moje bezdetna kamoska :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 21:56

rakovinu způsobuje i kouření a to i pasivní - jak zábráníš tomu? budeš chodit s rouškou? i tvé dítě? co prach a zápach z výfuku- jak asi regují tvé plíce? děláš proti tomu neco? já se nesměji tvému nároru..jen se ptám, když ti tak vadí mobil u hlavy v noci nebo přes den v kapse.. :think:

• Citovat
  • Upravit
6569
11.2.12 21:57

Bože, ženy, nevěřte těm maminkovsým časákům, já jeden otevřela v čekárně na gynekologii, pak jsem ho štítivě dala zpět, to je něco jako Mamablesk :roll:
Co potom znečištení ovzduší, stopové zbytky léků v pitné vodě, kupovaná zelenina a maso? V každém časopise vytáhnou něco, co by teoreticky mohlo být pravda a vyděsí tím tisíce čtenářek. Klíd a pohodu potřebuje vaše mimčo, né absenci „záření“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.2.12 21:57
jizvíková píše:
lyrica píše:
do takovych casaku pise moje bezdetna kamoska :))

Cheche, víš, že mě to ani nepřekvapuje? Vzkaž jí, že teda vyvolává pěknou paniku mezi těhulema :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí