Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jizvíková píše:
a doufám, že ta sestřička nedělá u ultrazvuku
taky dobrý..
![]()
lyrica píše:
tehulka87 směju se tomu, že věříš tomu, co se píše v nějakých časopisech a kladeš na to důraz, jako kdyby to měli posvěcené..
Jenze to nevim z casopisu ale od lekaru a casopisy jsem tu psala ze tu nekdo psal ze o tom neslysel. Nepisu o tom jak kdyby to bylo svate. Nazor doktoru pro me byl impulz!
Já vim…neřikám, že pomřem, ale na druhou stranu si zase vemte kolik civilizačních chorob je. Hyperaktivní děti, dyslexie, dysgrafie, únavový syndrom… a že telefon něco vyzařuje je vědecky dokázaný tak nevim proč se tomu smát.
Přesto, že jsem strávila při obou těhotenství x hodin s počítačem na kolenou a mám obě děti zdravé bych se těmto názorům zas tak nesmála. Kdo ví, co se ukáže za pár let. Je fakt, že články z ženských časopisů mi občas ten úsměv na tváři vyloudí…
těhulka87 píše:lyrica píše:Jenze to nevim z casopisu ale od lekaru a casopisy jsem tu psala ze tu nekdo psal ze o tom neslysel. Nepisu o tom jak kdyby to bylo svate. Nazor doktoru pro me byl impulz!
tehulka87 směju se tomu, že věříš tomu, co se píše v nějakých časopisech a kladeš na to důraz, jako kdyby to měli posvěcené..
Co to máš za lékaře? ![]()
A mě je to ve finále jedno..se zavřete někam do komory, protože bejt váma, taka neriskuju sedět na gauči
, co když má soused vedle wifi router a vysílá vlny? A jak telefonujete? Přikládáte mobil k uchu? Co rentgeny, ultrazvuky, CT..odmítáte?
lyrica píše:
A mě je to ve finále jedno..se zavřete někam do komory, protože bejt váma, taka neriskuju sedět na gauči, co když má soused vedle wifi router a vysílá vlny? A jak telefonujete? Přikládáte mobil k uchu? Co rentgeny, ultrazvuky, CT..odmítáte?
Rentgen se v těhu ale stejně nesmí ![]()
Já myslím že v tomhle ohledu je nejnebezpečnější lednička s těma freonama, ale já vím o tom prd ![]()
julniki píše:lyrica píše:
A mě je to ve finále jedno..se zavřete někam do komory, protože bejt váma, taka neriskuju sedět na gauči, co když má soused vedle wifi router a vysílá vlny? A jak telefonujete? Přikládáte mobil k uchu? Co rentgeny, ultrazvuky, CT..odmítáte?
Rentgen se v těhu ale stejně nesmí
nejedná se jen o těhu ale celkově..
julniki píše:lyrica píše:
No však to je jen příklad..
![]()
lyrica píše:těhulka87 píše:Co to máš za lékaře?lyrica píše:Jenze to nevim z casopisu ale od lekaru a casopisy jsem tu psala ze tu nekdo psal ze o tom neslysel. Nepisu o tom jak kdyby to bylo svate. Nazor doktoru pro me byl impulz!
jojo nekteří lékaři jsou sto let za opicema..vystudovali za kamošou a od té doby asi nové informace nepochytili..pár jich znám a už mají mé sbohem..taky nevěřím každému člověku v bílém plášti..
lyrica píše:julniki píše:No však to je jen příklad..lyrica píše:
![]()
![]()
už mlčím ![]()
lyrica píše:
Já teda nevim proč to tak šíleně hrotíš? Nikdo tady nepíše, že netelefonuje nebo nevychází z baráku. To, že se nad tim zamýšlíme snad ještě neznamená, že jsme chlupatý, přírodní ženy vařící na ohništi. Ty jsi možná drsná holka tak si jí buď, ale o nás nevíš vůbec nic ani o důvodech proč nás to napadá.