Notebook poškodí mimi - blbost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
11.2.12 21:57

a doufám, že ta sestřička nedělá u ultrazvuku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 22:00
jizvíková píše:
a doufám, že ta sestřička nedělá u ultrazvuku :mrgreen:

taky dobrý.. :potlesk: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
těhulka87
11.2.12 22:01
lyrica píše:
tehulka87 směju se tomu, že věříš tomu, co se píše v nějakých časopisech a kladeš na to důraz, jako kdyby to měli posvěcené..

Jenze to nevim z casopisu ale od lekaru a casopisy jsem tu psala ze tu nekdo psal ze o tom neslysel. Nepisu o tom jak kdyby to bylo svate. Nazor doktoru pro me byl impulz!

• Citovat
  • Upravit
parketka
11.2.12 22:02

Já vim…neřikám, že pomřem, ale na druhou stranu si zase vemte kolik civilizačních chorob je. Hyperaktivní děti, dyslexie, dysgrafie, únavový syndrom… a že telefon něco vyzařuje je vědecky dokázaný tak nevim proč se tomu smát.

• Citovat
  • Upravit
920

Přesto, že jsem strávila při obou těhotenství x hodin s počítačem na kolenou a mám obě děti zdravé bych se těmto názorům zas tak nesmála. Kdo ví, co se ukáže za pár let. Je fakt, že články z ženských časopisů mi občas ten úsměv na tváři vyloudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
těhulka87 píše:
lyrica píše:
tehulka87 směju se tomu, že věříš tomu, co se píše v nějakých časopisech a kladeš na to důraz, jako kdyby to měli posvěcené..
Jenze to nevim z casopisu ale od lekaru a casopisy jsem tu psala ze tu nekdo psal ze o tom neslysel. Nepisu o tom jak kdyby to bylo svate. Nazor doktoru pro me byl impulz!

Co to máš za lékaře? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.2.12 22:03

Je to blbost :) Dělala jsem to taky a malej je OK :)

• Citovat
  • Upravit
41882
11.2.12 22:04

A mě je to ve finále jedno..se zavřete někam do komory, protože bejt váma, taka neriskuju sedět na gauči :lol: , co když má soused vedle wifi router a vysílá vlny? A jak telefonujete? Přikládáte mobil k uchu? Co rentgeny, ultrazvuky, CT..odmítáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.2.12 22:06
lyrica píše:
A mě je to ve finále jedno..se zavřete někam do komory, protože bejt váma, taka neriskuju sedět na gauči :lol: , co když má soused vedle wifi router a vysílá vlny? A jak telefonujete? Přikládáte mobil k uchu? Co rentgeny, ultrazvuky, CT..odmítáte?

:palec: Rentgen se v těhu ale stejně nesmí :)

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
11.2.12 22:07

Já myslím že v tomhle ohledu je nejnebezpečnější lednička s těma freonama, ale já vím o tom prd :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
11.2.12 22:08
julniki píše:
lyrica píše:

nejedná se jen o těhu ale celkově..

• Citovat
  • Upravit
41882
11.2.12 22:08
julniki píše:
lyrica píše:

No však to je jen příklad.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.2.12 22:09
lyrica píše:
těhulka87 píše:
lyrica píše:
Co to máš za lékaře? :roll:

jojo nekteří lékaři jsou sto let za opicema..vystudovali za kamošou a od té doby asi nové informace nepochytili..pár jich znám a už mají mé sbohem..taky nevěřím každému člověku v bílém plášti..

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
11.2.12 22:10
lyrica píše:
julniki píše:
lyrica píše:
No však to je jen příklad.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: už mlčím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
parketka
11.2.12 22:11
lyrica píše:

Já teda nevim proč to tak šíleně hrotíš? Nikdo tady nepíše, že netelefonuje nebo nevychází z baráku. To, že se nad tim zamýšlíme snad ještě neznamená, že jsme chlupatý, přírodní ženy vařící na ohništi. Ty jsi možná drsná holka tak si jí buď, ale o nás nevíš vůbec nic ani o důvodech proč nás to napadá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky