Výtok nebo plodová voda

689
11.2.12 17:14

výtok nebo plodová voda

Ahoj holky,
jsem 28tt a dnes dopoledne jsem na kalhotkách měla trochu výtoku nebo plodové vody? nevím, ale bylo to jako kdyby jsem si trochu učůrla :D nebylo to velké množství, ale větší než normálně mám. Výtokem trpím stále a mám ho dost, ale tohle mi přišlo jako řídčí tekutina. Tak nevím. Šla jsem se potom osprchovat a od té doby nic. Mám plašit? Poraďte prosím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
11.2.12 17:16

Víš co, to je těžko soudit, já trpím tím samým co ty, a kolikrát si říkám co to je…prostě nikdy nevím. Už dvakrát jsem byla v porodnici s vložkou, ale voda se ani jednou neprokázala… rozhodnutí jestli plašit nebo ne musíš udělat sama, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 17:19

plodovku by jsi cítila,jak vytíká,né pořád ale v intervalech,tak jak kdyby jsi učůrávala.Alespň já to tak měla.Já pak stála ve vaně,a sundané kalhotky,a čekala,jestli něco vyteče nebo né.a ono to úpo chvilkách vytíkalo.nebo při pohybu podřep.Plodovka to byla,tekla mi po nohou,néé proudem,jen tak čůrkem..A nebyla jsi předtím ve sprše,nebo vaně? to mi dělalo,když jsme vylezla z vany,tak země tekla voda..

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
11.2.12 17:30

Mne pred porodem unikala plodova voda po kapickach. Musela jsem do 48 hodin porodit, a mela jsem zavedena antibiotika kvuli infekci.
Plodova voda se pozna podle toho, ze je ruzova. Pokud mate cirou tekutinu, tak to pravdepodobne nebude plodovka, ale pokud mate podezreni, tak vemte vzorek na vlozce do nemocnice, tam to otestuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6290
11.2.12 17:33

Já bych jela do nemocnice nechat otestovat, já měla to samé a byla to plodovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
11.2.12 18:00

No jo jenže kalhotky na kterých jsem to měla mi už uschly…tak to už by stejně nešlo, aby mi to v porodnici otestovaly, ne? a od dopoledne to už nemám- teď mám kalhotky úplně čisté. A když jsem se teď dívala na kalhotky na kterých jsem to předtím měla- tak mi přijde, že ta tekutina po uschnutí zbělala- tak to by měl být tedy spíš ten výtok ne? no jestli se to bude ještě opakovat tak zajedu, ale nevím jestli tam s tím teď jet, když už to nemám?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
11.2.12 18:06
AnnaP píše:
No jo jenže kalhotky na kterých jsem to měla mi už uschly…tak to už by stejně nešlo, aby mi to v porodnici otestovaly, ne? a od dopoledne to už nemám- teď mám kalhotky úplně čisté. A když jsem se teď dívala na kalhotky na kterých jsem to předtím měla- tak mi přijde, že ta tekutina po uschnutí zbělala- tak to by měl být tedy spíš ten výtok ne? no jestli se to bude ještě opakovat tak zajedu, ale nevím jestli tam s tím teď jet, když už to nemám?! :nevim:

Taky ze mne asi 3× v prubehu tehotenstvi tekla tekutina. Nevim, co to bylo. :nevim:
Ale tohle asi plodovka nebude, kdyby tam byla nejaka dirka, tak by to teklo porad, ne? Ale nevim. Mne rekli, ze by byla ruzova. :nevim:
A od te doby, co jsem zaznamenala unik, jsem si musela menit vlozku kazdou hodinu minimalne. :)

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
11.2.12 18:12

rika se ze na zjisteni plodovky staci si vzit cistou porodnickou vlozku , pridrepnout si a mirne si zatlacit dole na brisko a nebo jen trochu stahnout svaly a uvidis. plodovka ma dost specifickou ,,vuni,, a tece ji pomerne dost.

ale pozor neni pravda ze plodovka tece porad. me rupla, v porodnici jsem byla hodinu a neteklo ze me nic, pak jsem dojela domu a znova to teklo tak jsme se vratili zpatky s vlozkou a plodovka to byla, jen to malej proste zacpal hlavickou nejak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
11.2.12 18:16
Lilišák píše:
rika se ze na zjisteni plodovky staci si vzit cistou porodnickou vlozku , pridrepnout si a mirne si zatlacit dole na brisko a nebo jen trochu stahnout svaly a uvidis. plodovka ma dost specifickou ,,vuni,, a tece ji pomerne dost.ale pozor neni pravda ze plodovka tece porad. me rupla, v porodnici jsem byla hodinu a neteklo ze me nic, pak jsem dojela domu a znova to teklo tak jsme se vratili zpatky s vlozkou a plodovka to byla, jen to malej proste zacpal hlavickou nejak :nevim:

jj, ja jsem nemyslela porad, ale ze to neni tak, ze by ti trocha vytekla a pak mesic ne. :)
Mne taky tekla nepravidelne, treba i 2 hodiny nic a pak zase.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
11.2.12 18:24
Scarlett2011 píše:
Lilišák píše:
rika se ze na zjisteni plodovky staci si vzit cistou porodnickou vlozku , pridrepnout si a mirne si zatlacit dole na brisko a nebo jen trochu stahnout svaly a uvidis. plodovka ma dost specifickou ,,vuni,, a tece ji pomerne dost.ale pozor neni pravda ze plodovka tece porad. me rupla, v porodnici jsem byla hodinu a neteklo ze me nic, pak jsem dojela domu a znova to teklo tak jsme se vratili zpatky s vlozkou a plodovka to byla, jen to malej proste zacpal hlavickou nejak :nevim:
jj, ja jsem nemyslela porad, ale ze to neni tak, ze by ti trocha vytekla a pak mesic ne. :)
Mne taky tekla nepravidelne, treba i 2 hodiny nic a pak zase.

tvyho prispevku jsem si ani nevsimla, myslela jsem to obecne, pardon jestli to vyznelo jako vyvraceni tveho prispevku :oops:
ja kdyz se ptala v porodnici tak mi rekli ze to mozny neni ze tece porad a jeste se me tak nenapadne ptala jestli jsem se nemohla po*urat :roll: uz vidim jak ja ktera chodila na zachod kazdy 3 minuty v sobe udrzim litr moci abych ji pustila v obyvaku :zed:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
11.2.12 18:39
Lilišák píše:
Scarlett2011 píše:
Lilišák píše:
tvyho prispevku jsem si ani nevsimla, myslela jsem to obecne, pardon jestli to vyznelo jako vyvraceni tveho prispevku :oops:
ja kdyz se ptala v porodnici tak mi rekli ze to mozny neni ze tece porad a jeste se me tak nenapadne ptala jestli jsem se nemohla po*urat :roll: uz vidim jak ja ktera chodila na zachod kazdy 3 minuty v sobe udrzim litr moci abych ji pustila v obyvaku :zed:

Na me taky koukali tak divne. :roll:
No, ale sla jsem domu se vyspat a objednali si me na 8 rano na porod, ze do 24 hodin musim zacit rodit jinak antibiotika. Samozrejme se to nestihlo, tak jsem byla napojena na ruzne hadicky a pak mi jeste museli pichat vodu a vyvolavat porod, protoze malej tam byl nejak sprajclej, takze se to nerozjizdelo. :nevim:
Ale nechci tu nikoho strasit. Ja jen chci poradit, protoze to, ze mi zacala unikat plodova voda, jsem se dozvedela taky tady na emiminu. Buhvi, co by se stalo, kdybych to nechala byt.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
11.2.12 18:53
Scarlett2011 píše:
Lilišák píše:
Scarlett2011 píše:
Lilišák píše:
ja kdyz se ptala v porodnici tak mi rekli ze to mozny neni ze tece porad a jeste se me tak nenapadne ptala jestli jsem se nemohla po*urat :roll: uz vidim jak ja ktera chodila na zachod kazdy 3 minuty v sobe udrzim litr moci abych ji pustila v obyvaku :zed:
Na me taky koukali tak divne. :roll:
No, ale sla jsem domu se vyspat a objednali si me na 8 rano na porod, ze do 24 hodin musim zacit rodit jinak antibiotika. Samozrejme se to nestihlo, tak jsem byla napojena na ruzne hadicky a pak mi jeste museli pichat vodu a vyvolavat porod, protoze malej tam byl nejak sprajclej, takze se to nerozjizdelo. :nevim:
Ale nechci tu nikoho strasit. Ja jen chci poradit, protoze to, ze mi zacala unikat plodova voda, jsem se dozvedela taky tady na emiminu. Buhvi, co by se stalo, kdybych to nechala byt.

mela jsem to uplne stejne az na to ze jsem se do porodky vratila hned. jak to ze te pustili domu na tak dlouho? :roll: me dali na kapacku hned ten den, voda rupla nekdy v 15hod a vecer uz jsem mela kapacku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
689
11.2.12 18:54

Holky a co mám teda dělat? Jsem z toho teď celkem vyděšená… :( Ale od toho dopoledne vážně už nic nemám. Tak myslíte, že bude stačit, když si to teď budu hlídat a kdyby zase něco tak tam zajedu. Nebo tam mám jet rovnou? (-pokud bych tam jela stačí ty kalhotky od předtím-i když jsou už suché?)-omlouvám se za intimní popisy, ale jsem z toho vystrašená. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
11.2.12 18:56
Budou po tobě chtít vložku a navíc porodnickou. Mě bylo řečeno, že na té „umělé“ to stejně nepoznají…
AnnaP píše:
Holky a co mám teda dělat? Jsem z toho teď celkem vyděšená… :( Ale od toho dopoledne vážně už nic nemám. Tak myslíte, že bude stačit, když si to teď budu hlídat a kdyby zase něco tak tam zajedu. Nebo tam mám jet rovnou? (-pokud bych tam jela stačí ty kalhotky od předtím-i když jsou už suché?)-omlouvám se za intimní popisy, ale jsem z toho vystrašená. :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
11.2.12 18:58

No jenže to já nemám. Mám jen ty kalhotky. Nemám ji ani doma - mám jen klasické vložky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí