Vytušily jste správně pohlaví?

909
11.2.12 12:03

Vytušily jste správně pohlaví?

Ahoj holky, chci se zeptat, každá si myslíme, že víme co to bude, i když to ještě není vidět. Tak jsem se chtěla zeptat těch, co už to vědí, nebo třeba mají za sebou i porod, jestli se jejich tušení strefilo, nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
683
11.2.12 12:04

na 100% jsem si byla jista, že to bude kluk a máme nádhernou holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.2.12 12:05

Já neměla tušení, já měla jistotu, já si to naordinovala..Strašně moc jsem chtěla pokaždé holku, že jsem neuznávala vůbec možnost, že by to mohl být kluk..
A mám je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
11.2.12 12:06

Jj já jsem celou dobu cítila, že to bude holka a byla :mrgreen: A nenechala jsem se zvyklat ani když ostatní tvrdili, že to bude kluk :lol:

• Citovat
  • Upravit
5misa6

Já jsem chtěla kluka,byla jsem na to upnutá,a kluka čekáme (snad za 3 týdny neporodím holku) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1280

Mě se teda moje tušení nepotvrdilo , pořád jsem si říkala jak cítím že to bude holčička .Bříšku jsme suverénně říkali Terezko no a jak jsme se mýlili je vidět na metříku , máme 3 letého Honzíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
11.2.12 12:09
Kůželíná píše:
na 100% jsem si byla jista, že to bude kluk a máme nádhernou holčičku :-)

taky tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
11.2.12 12:09

Já jsem si ani nepřipouštěla možnost, že by to nebyly holky :-) Vůbec jsem nevěděla, co bych s klukem dělala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.2.12 12:10

Já teda žádný tušení neměla…Ale všichni v rodině chtěli holčičku a všichni mi jí tipovali (prej mi to v těhotenství neslušelo, drzouni! :mrgreen: ) Tak jí máme :dance: úkol splněn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
11.2.12 12:12

U první jsem ani na moment nepřipouštěla možnost, že by to byl kluk a povedlo se. Teď jsem byla od začátku přesvědčená, že je to kluk, ale podle utz prý zase holka, tak uvidíme. Říkáme jí sice Verunko, ale aby to nakonec nebyl přece jenom ten Patrik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.2.12 12:13

jednou ráno v 8tt jsem se probudila a říkám manželovi že čekáme kluka (oba jsme si hodně přáli holčičku) a on mi dlouho nevěřil. ve 13tt na NT screeningu mi doktor řekl že to bude kluk na 80% a pak už to všichni jen potvrzovali. teď mi tady hajá opravdu chlapeček takže tušení bylo správné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
11.2.12 12:14

holka jako buk

Od začátku jsem si byla jistá, že to bude kluk. Po 3. měsíci jsem si už tak jistá nebyla, ale pořád jsem si to myslela. Takže naše očekávaná holčička bylo pořádný překvapení :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
11.2.12 12:15

Těhotná jsem potřetí . Mám dva kluky ted to bude holčička . U kluků jsem se netrefila nikdy :mrgreen: Spíš jsem toužila po té holčičce ale nikdy jsem se netrefila. Ted jsem jen doufala a ikdyž mi to už 2× potvrdili na ultrazvuku zase tomu nemůžu uvěřit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.2.12 12:16

U prvního jsem byla přesvědčená od konce prvního trimestru, že je to kluk - a taky že byl. U druhého už tam asi byly dost promítnuté různé preference, párečkování a já nevím co ještě, takže to bylo tak, že jsem si říkala, že to bude kluk a pak se zase přesvědčovala, že holka, i jsem si koupila nějakou růžovou látku na spací pytlík, no jasně, že kluk :lol:

Ale ono je to stejně půl napůl, stejně tak bych si mohla hodit korunou a mám 50% možnost, že se trefím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
11.2.12 12:16

ano u obou těhotenství jsem to tušila a doufám, že i teď to druhé, když to potvrdili lékaři, tak se nespletli a je to tak jak jsem tušila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí