Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem u prvního těhu hned od začátku věděla, že to bude holka - a byla. No druhé těhu - všem jsem říkala, že budeme mít dvojčata páreček- nikdo nevěřil, ani dr na UTZ dvojčata neviděl. Já si vedla stále svou a na kontrole za 3 týdny jaké překvapení - dvojčata. No a za pár měsíců, se potrvdilo i moje tušení - byl to páreček .-).
U prvního jsem to tušila a u druhého jsem měla jistotu. A opravdu mám 2 kluky ![]()
Od zacatku jsem si byla jista,ze je to kluk.Babicky si byly jiste,ze je to holcicka..Dokonce probehlo nejaky to kouzleni s retizkem nad briskem,aby se zjistilo co to bude,myslim ze retizek rikal holcicku..A mame kluka..
My jsme si nenechali říct, co čekáme, takže překvapení pro všechny. Já jsem si myslela, že budeme mít holčičku a stejně tak 95% lidí podle různých pověr jí tipovalo - proto pak pro všechny bylo velké překvapení, když se nám narodil kluk - navíc 3 týdny před termínem ![]()
Jo, ale asi 2 měsíce před termínem, jsem na zastávce potkala paní, tak 70let (nikdy předtím jsem jí neviděla) a ta mi říká, čekáte kluka, že jo? A já na to, že nevím. Tak mi říká - je to určitě kluk a připravte se, už to nebude dlouho trvat
- jak na to přišla netuším, ale měla naprostou pravdu
Co jsem podvědomě tušila, že to bude, to pohlaví to vždycky bylo. Bez ohledu na mé přání ![]()
poprvé jsem se trefila, teď nemám tušení žádné, tak se trefím taky ![]()
Poprvé jsem ani nehádala nic jen mi moje máma říkala že to bude kluk i mnaže to říkal tak jo měli pravdu:D
U druhého jelikož to těhu bylo stejně od začátku od chutí,po problémy tka jsem věděla snad hned že je to kluk a taky že jo.
Ted jsem těhotná potřetí.....a já neívm i když tam ta touha po holčičce je a veliká tak podle toho že tohle těhu je jiné než byly ty předchozí si mylsím že tma je.U kluků mi bylo fajn ani jsem nebyla tolik unavená nic…zato ted mi bylo od začátku jenom špatně…dneska je to konečně lepší tak že by se to dlao na ústup?A fakt se těším až dozvíme pohlaví manžel taky chce holčičku tka kéž by tma byla
já jsem od začátku tušila, že budu mít kluka a na UTZ nám ho také potrvdili.. ![]()
Vždycky jsem chtěla holčičku, ale jakmile jsem otěhotněla měla jsem jasnou vizi, rozčepejřenej divokej chlapeček
. No máme Emičku, ale ta vydá za 100 kluků
. Takže jsem to vlastně vytušila správně ![]()
Já strašně chtěla holčičku, ale ke konci jsem začla tušit kluka a je to kluk. Jak to Lizbeth děláš, že si to umíš naordinovat?
Ja jo:) Ja vedela, ze jsem tehotna driv nez tehu test a rovnou jsem vedela ze je to kluk.
vnitřně jsem cítila,že to bude kluk,ale pořád doufala,že to bude holka a taky mám holku,i i když jeden doktor na UTZ říkal kluk
já sem věděla že to bude kluk už když mi vyšel pozitivní těhu test, moc jsem si ho přála a pak i vnitřně byla jsitá že to kluk bude.. a byl, potvrdilo se nám pohlaví už ve 14 tt
Při prvním, jsem si byla jistá klukem, bohužel to skončilo potratem, druhé jsem věděla, že je na 100% holčička, plodovka to potvrdila. ![]()