Vytušily jste správně pohlaví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9511
11.2.12 12:17

100% jsem věděla kluka a taky že je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.2.12 12:24

Já jsem u prvního těhu hned od začátku věděla, že to bude holka - a byla. No druhé těhu - všem jsem říkala, že budeme mít dvojčata páreček- nikdo nevěřil, ani dr na UTZ dvojčata neviděl. Já si vedla stále svou a na kontrole za 3 týdny jaké překvapení - dvojčata. No a za pár měsíců, se potrvdilo i moje tušení - byl to páreček .-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
11.2.12 12:25

U prvního jsem to tušila a u druhého jsem měla jistotu. A opravdu mám 2 kluky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
11.2.12 12:26

Od zacatku jsem si byla jista,ze je to kluk.Babicky si byly jiste,ze je to holcicka..Dokonce probehlo nejaky to kouzleni s retizkem nad briskem,aby se zjistilo co to bude,myslim ze retizek rikal holcicku..A mame kluka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
11.2.12 12:28

My jsme si nenechali říct, co čekáme, takže překvapení pro všechny. Já jsem si myslela, že budeme mít holčičku a stejně tak 95% lidí podle různých pověr jí tipovalo - proto pak pro všechny bylo velké překvapení, když se nám narodil kluk - navíc 3 týdny před termínem :)
Jo, ale asi 2 měsíce před termínem, jsem na zastávce potkala paní, tak 70let (nikdy předtím jsem jí neviděla) a ta mi říká, čekáte kluka, že jo? A já na to, že nevím. Tak mi říká - je to určitě kluk a připravte se, už to nebude dlouho trvat 8o 8o - jak na to přišla netuším, ale měla naprostou pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.2.12 12:31

Co jsem podvědomě tušila, že to bude, to pohlaví to vždycky bylo. Bez ohledu na mé přání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.2.12 12:34

poprvé jsem se trefila, teď nemám tušení žádné, tak se trefím taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
11.2.12 12:42

Poprvé jsem ani nehádala nic jen mi moje máma říkala že to bude kluk i mnaže to říkal tak jo měli pravdu:D
U druhého jelikož to těhu bylo stejně od začátku od chutí,po problémy tka jsem věděla snad hned že je to kluk a taky že jo.
Ted jsem těhotná potřetí.....a já neívm i když tam ta touha po holčičce je a veliká tak podle toho že tohle těhu je jiné než byly ty předchozí si mylsím že tma je.U kluků mi bylo fajn ani jsem nebyla tolik unavená nic…zato ted mi bylo od začátku jenom špatně…dneska je to konečně lepší tak že by se to dlao na ústup?A fakt se těším až dozvíme pohlaví manžel taky chce holčičku tka kéž by tma byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
11.2.12 12:44

já jsem od začátku tušila, že budu mít kluka a na UTZ nám ho také potrvdili.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
11.2.12 12:45

Vždycky jsem chtěla holčičku, ale jakmile jsem otěhotněla měla jsem jasnou vizi, rozčepejřenej divokej chlapeček :pankac: . No máme Emičku, ale ta vydá za 100 kluků :lol: :lol: . Takže jsem to vlastně vytušila správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.2.12 12:45

Já strašně chtěla holčičku, ale ke konci jsem začla tušit kluka a je to kluk. Jak to Lizbeth děláš, že si to umíš naordinovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
11.2.12 12:47

Ja jo:) Ja vedela, ze jsem tehotna driv nez tehu test a rovnou jsem vedela ze je to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.2.12 12:49

vnitřně jsem cítila,že to bude kluk,ale pořád doufala,že to bude holka a taky mám holku,i i když jeden doktor na UTZ říkal kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
11.2.12 12:49

já sem věděla že to bude kluk už když mi vyšel pozitivní těhu test, moc jsem si ho přála a pak i vnitřně byla jsitá že to kluk bude.. a byl, potvrdilo se nám pohlaví už ve 14 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
11.2.12 12:50

Při prvním, jsem si byla jistá klukem, bohužel to skončilo potratem, druhé jsem věděla, že je na 100% holčička, plodovka to potvrdila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí