Zkušenost těhulek - jsou to příznaky?

Anonymní
11.2.12 13:28

Zkušenost těhulek?

Ahojky jsem páty den po styku ten byl pátý den po ms,dnes mám bolesti zad jako při ms,muže to být náký začínajicí příznak?děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
11.2.12 13:30

5. den po styku nemůžeš cítít žádné příznaky, a 5. den po MS je to ještě víc nepravděpodobný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.2.12 13:31

ahoj, těžko říct, já se prvních pár týdnů těhu nemohla pořádně ani ohonout, jak mě bolelo v kříži, chodíla jsem jak napr*caný kačer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.2.12 13:32

pochybuju, že 5.den po styku by si mohla mít těhu přízanky. hladina hormonů je ještě minimální. spíš si to vsugerováváš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
11.2.12 13:44

Je velice nepravdepodobne, kdyz byl sex paty den po MS, ze bys byla tehotna a jeste mene pravdepodobne, ze bys citila priznaky 5. den po sexu. :)

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
11.2.12 13:59

je to velmi pravděpodobné :-) pokud máš ms 6 dní, + 5 jak píšeš, to znamená, že styk byl 11 den , ideální den pro početí ( spermie vydrží v těle i 5 dní), + 5 od styku máš bolesti v zádech jako při menstruaci, tak takhle jsem to měla přesně já, když jsem otěhotněla. ještě než jsem měla pozitivní test 11 po ovulaci, bolela mě záda v kříži, byl to můj první příznak. držím palečky. :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
11.2.12 14:06

A nebude to spíš příznak ovulace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
11.2.12 14:10
Angua píše:
A nebude to spíš příznak ovulace? :think:

Taky me to napadlo, ale ja to nejdriv pochopila, ze sex meli 5 dni po zacatku ms.MS muze trvat ruzne dlouho, takze tezko rict. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
38135
11.2.12 15:31

Ahoj, taky myslim, ze po tak kratke dobe jeste nemuzes citit priznaky, ja je zacala pocitovat az v dobe, kdy mela prijit nasledujici ms. Ale tehu byt rozhodne muzes a nevim, proc tady damy pisete, ze 5.den po ms je to velice nepravdepodobne, ja jsem teda otehotnela prave nekdy v tech prvnich dnech po ms, bohuzel to ale nevim na den presne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
11.2.12 15:51

píšeme nepravděpodobné, ne nereálné…ale to jí nikdo neřekne, jestli je nebo není těhotná. Holt kdo si počká, ten se dočká. Prošly jsme tím myslím všechny… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 16:28

aha no tak děkuju vsugerované to není nemohla jsem se ani narovnat a hodně i bolí prsa kdo ví jinak moc děkuju styk byl až 5 dnu po skončení ms.

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
11.2.12 18:23
Anonymní píše:
aha no tak děkuju vsugerované to není nemohla jsem se ani narovnat a hodně i bolí prsa kdo ví jinak moc děkuju styk byl až 5 dnu po skončení ms.

hele já jsem normálně cítila příznaky tak 4 dny po otěhotnění. bolelo mě v kříži. pak jsem měla zimnici, stoupla mi teplota na 37 až 37,2 ale ta bolest v kříži, tu jsem poznala, že jsem asi těhotná, protože jsem měsíc předtím potratila v pátém týdnu a příznaky nemlich ty samé. takže držím palečky .. a kolik máš teď dní po ovulaci ? kdy budeš testovat ? :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.12 19:10

právě nevím kdy je ovulace:-(a nevím teda kdy mám testovat jsem ješte nezkušena:-(tak to jsi mi dala naději děkuju.

• Citovat
  • Upravit
38135
11.2.12 20:21
Anonymní píše:
právě nevím kdy je ovulace:-(a nevím teda kdy mám testovat jsem ješte nezkušena:-(tak to jsi mi dala naději děkuju.

z toho si nic nedelej, ja taky netusim, kdy mam ovulaci, nestacili jsme se dostat tak daleko, abych to merila a zkoumala :D pokud bys citila uz ted priznaky, pak je klidne mozne, ze mas vyssi hladinu hcg, tak by se to treba uz mohlo ukazat i na testu…takze zalezi, jak moc jsi zvedava a nedockava a taky, jak moc jsi ochotna do testu investovat; klidne bych zkusila test uz ted a pripadne ho treba po tydnu opakovala az do terminu nasledujici ms ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 20:50

měla jsem ms 4 dny končila 3.2.a 7.2 byl sex po ms už ani pamatky tak zase tak nepravepoobný to nemusí být.mám přiznaky na ms ktrea nedavno zkončila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky