Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
5. den po styku nemůžeš cítít žádné příznaky, a 5. den po MS je to ještě víc nepravděpodobný
ahoj, těžko říct, já se prvních pár týdnů těhu nemohla pořádně ani ohonout, jak mě bolelo v kříži, chodíla jsem jak napr*caný kačer ![]()
pochybuju, že 5.den po styku by si mohla mít těhu přízanky. hladina hormonů je ještě minimální. spíš si to vsugerováváš
Je velice nepravdepodobne, kdyz byl sex paty den po MS, ze bys byla tehotna a jeste mene pravdepodobne, ze bys citila priznaky 5. den po sexu. ![]()
je to velmi pravděpodobné
pokud máš ms 6 dní, + 5 jak píšeš, to znamená, že styk byl 11 den , ideální den pro početí ( spermie vydrží v těle i 5 dní), + 5 od styku máš bolesti v zádech jako při menstruaci, tak takhle jsem to měla přesně já, když jsem otěhotněla. ještě než jsem měla pozitivní test 11 po ovulaci, bolela mě záda v kříži, byl to můj první příznak. držím palečky. ![]()
Angua píše:
A nebude to spíš příznak ovulace?
Taky me to napadlo, ale ja to nejdriv pochopila, ze sex meli 5 dni po zacatku ms.MS muze trvat ruzne dlouho, takze tezko rict. ![]()
Ahoj, taky myslim, ze po tak kratke dobe jeste nemuzes citit priznaky, ja je zacala pocitovat az v dobe, kdy mela prijit nasledujici ms. Ale tehu byt rozhodne muzes a nevim, proc tady damy pisete, ze 5.den po ms je to velice nepravdepodobne, ja jsem teda otehotnela prave nekdy v tech prvnich dnech po ms, bohuzel to ale nevim na den presne..
píšeme nepravděpodobné, ne nereálné…ale to jí nikdo neřekne, jestli je nebo není těhotná. Holt kdo si počká, ten se dočká. Prošly jsme tím myslím všechny… ![]()
aha no tak děkuju vsugerované to není nemohla jsem se ani narovnat a hodně i bolí prsa kdo ví jinak moc děkuju styk byl až 5 dnu po skončení ms.
Anonymní píše:
aha no tak děkuju vsugerované to není nemohla jsem se ani narovnat a hodně i bolí prsa kdo ví jinak moc děkuju styk byl až 5 dnu po skončení ms.
hele já jsem normálně cítila příznaky tak 4 dny po otěhotnění. bolelo mě v kříži. pak jsem měla zimnici, stoupla mi teplota na 37 až 37,2 ale ta bolest v kříži, tu jsem poznala, že jsem asi těhotná, protože jsem měsíc předtím potratila v pátém týdnu a příznaky nemlich ty samé. takže držím palečky .. a kolik máš teď dní po ovulaci ? kdy budeš testovat ? ![]()
právě nevím kdy je ovulace:-(a nevím teda kdy mám testovat jsem ješte nezkušena:-(tak to jsi mi dala naději děkuju.
Anonymní píše:
právě nevím kdy je ovulace:-(a nevím teda kdy mám testovat jsem ješte nezkušena:-(tak to jsi mi dala naději děkuju.
z toho si nic nedelej, ja taky netusim, kdy mam ovulaci, nestacili jsme se dostat tak daleko, abych to merila a zkoumala
pokud bys citila uz ted priznaky, pak je klidne mozne, ze mas vyssi hladinu hcg, tak by se to treba uz mohlo ukazat i na testu…takze zalezi, jak moc jsi zvedava a nedockava a taky, jak moc jsi ochotna do testu investovat; klidne bych zkusila test uz ted a pripadne ho treba po tydnu opakovala az do terminu nasledujici ms ![]()
měla jsem ms 4 dny končila 3.2.a 7.2 byl sex po ms už ani pamatky tak zase tak nepravepoobný to nemusí být.mám přiznaky na ms ktrea nedavno zkončila.
Ahojky jsem páty den po styku ten byl pátý den po ms,dnes mám bolesti zad jako při ms,muže to být náký začínajicí příznak?děkuju moc.