Těhotenství ve 27.týdnu

808
11.2.12 19:17

Těhotenství ve 27.týdnu

:mavam: Ahojky nastávající maminky :kytka: Od pondělí začínám 27tt.Najdou se tu další maminky???? :think: Jak se cítíte mamči?Já chrápu,bolí mě v tříslech(vazy),mám těhot.cukrovku a křeč.žílu na noze…Ach jo… :nevim: Snad jsem na něco nezapoměla :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
11.2.12 19:33

tak já jsem v 19tt a jen mě bolí žebra :( jinak jsem po chřipce.Jsem zvědavá jak mi bude ve tvém týdnu,když už teď mě bolí žebra a záda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
11.2.12 19:43

ahojky, já začnu 27t ve čtvrtek 8) chrápání je prý v těhu normální, kvůli hormonům ,tak neboj, zase se toho zbavíš:-) jinak já mám taky zjištěnej cukr :-( ale jdu na nový test na konci měsíce, tak uvidíme,ale dietu držím i tak :roll: jinka jsem tak nějak zatím v poho a nabrala jsem asi 6kg :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
11.2.12 19:46
Pavučinka píše: :mavam: Ahojky nastávající maminky :kytka: Od pondělí začínám 27tt.Najdou se tu další maminky???? :think: Jak se cítíte mamči?Já chrápu,bolí mě v tříslech(vazy),mám těhot.cukrovku a křeč.žílu na noze…Ach jo… :nevim: Snad jsem na něco nezapoměla :lol: :mrgreen:

ahojky, ja zacala ve ctrvtek 28tt..od zacatku tehu me pali zaha, mam problemy ze spanim a obcas me chytaji krece do nohou-na to mam Magnezko.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.2.12 19:54

Ahojky,já jsem dnes 27+3.A od začátku těhu trpím na zvedání žaludku a teď se mi pomalu přidává bolesti kyčlí-nemůžu ani ležet na boku,strašlivě mě bolej kosti, samozřejmě záda a šíleně mi natýkají lýtka.

Už se těším až to budu mít za sebou :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
11.2.12 19:56
werunqa píše:
Pavučinka píše: :mavam: Ahojky nastávající maminky :kytka: Od pondělí začínám 27tt.Najdou se tu další maminky???? :think: Jak se cítíte mamči?Já chrápu,bolí mě v tříslech(vazy),mám těhot.cukrovku a křeč.žílu na noze…Ach jo… :nevim: Snad jsem na něco nezapoměla :lol: :mrgreen:
ahojky, ja zacala ve ctrvtek 28tt..od zacatku tehu me pali zaha, mam problemy ze spanim a obcas me chytaji krece do nohou-na to mam Magnezko.. ;)

na žáhu mi pomáhá Rennie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
11.2.12 19:58
překvapení píše:
werunqa píše:
ahojky, ja zacala ve ctrvtek 28tt..od zacatku tehu me pali zaha, mam problemy ze spanim a obcas me chytaji krece do nohou-na to mam Magnezko.. ;)
na žáhu mi pomáhá Rennie ;)

to ja vim ;) , nekomu taky mleko-ale to ja nesnasim :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
11.2.12 20:09

werunqa: tak to mě na to mléko nepomáhá .. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
11.2.12 20:17

Já asi snad ani nebudu psát, co všechno mě trápí :lol: dnes začínám 38. týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.12 23:16

Já jsem 28tt +2 a cítím se tak nějak nafoukle :? Pálí mě žáha snad už po každém jídle :( občas mám křeč v noze a bývá mi na omdlití.
Už aby bylo jaro a mimčo už bylo venku. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
12.2.12 09:52

Ja jsem 27+4, boli me kycle, takze se porad v noci prevracim, na zadech spat nemuzu, spatne se mi dycha. Paleni zahy je taky pecka, mela jsem to uz pred tehu, ale ted je to extrem. :-D Pomaha mi horky mliko ;-) Taky me posledni asi dva dny picha u pupiku, mala tam ma asi kolinko, nevim.. Nohy mi zatim nenatekaji, ale snubak ani zasnubak uz nenosim, uz jsou moc na fest :-D Celulitidu mam az na zada, pribrala jsem uz 13,5 kg.. a to se nepreziram.. Ale i presto vsechno si to uzivam a moc se na nasi dcerusku tesim :srdce: , jen uz by mohl byt tak duben, jsem doma a moc to neutika.. Co vybavicka, co uz mate? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
12.2.12 10:59

Ahojky :mavam: Mě nejvíce trápí vazy,užívám sice Magnezium,ale nic moc :roll: Pálení žáhy zatím nemám,ale kdoví :think: Jinak jsem přibrala 6kg,což je ucházející.Hodně cítím,když se malý třeba jinak otočí a podobně… :dance: Ve 24tt vážil 748g :D Jinak je to takový malý kopálista :lol: :lol: Minulý týden jsem měla na sobě zateplené kalhoty když jsem jela na chirurgii a nejsem si jista,kdy mi ty kalhoty ruply v rozkroku :oops: :lol: :lol: Snad to nebylo dříve než jsem dojela domů… :mrgreen: :mrgreen: Přibrala jsem na stehnech,no jono :lol: :lol: Chtěla bych se podívat do nějakého dět.bazárku v Brně,ale nevím,kam zajít,protože jsem se do Brna přistěhovala… :think: A ty už máš Neddy něco nakoupené???? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
12.2.12 11:30

Ja beru magnezko na tvrdnuti briska, ale kdyz treba varim nebo jsem nekde venku, tvrdne mi tak jako tak.. no, chce to se setrit. 6kg? To je parada :-) Ja pocitam, ze tech 20kg navic mit budu.. Jinak nase princezna mela ve 24+3 903 g.. :-D Zadny prcek to asi nebude, manzel mel pri narozeni bezmala 5kg a celkove se u nich v rodine rodi velka miminka, tak jsem zvedava.. Ja mela 3.85, coz mi prijde standartni.. Jinak my uz mame nejake oblecky, zatim kupujeme jen na jaro/leto, pze si netroufame odhadnout jak bude mala pak velka.. Postylku i kocarek uz taky mame. ;-) Teda, postylka je u tchanovcu a kocarek nam teprve prijde na prodejnu. Kocarek bysme tak brzy nekupovali, ale moc se nam libil, nejen vzhledem, ale i cenou (trojkomb.za 8350), navic jsme si na nej vybrali i trochu jinou konstrukci, prisla nam lepsi, bytelnejsi, proto nam teprve prijde, musi udelat vymenu. Do porodu muze zustat na prodejne, tak si ho tam nechame. :-) Jinak vetsinu veci mame po jedne holcicce od nas z rodiny, pak hodne z bazarku a par novych kousku.. Rikam si, preci jen mame jeste tri mesice, ale kdyz se vidim, jak uz se ted valim, nechtela jsem to nechat na posl.chvili :-D A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
12.2.12 12:19

Tak to se budu muset rozhýbat a začít pomalu shánět věcičky atd. :think: :) To vypadá na větší miminko… :D Další kontrola mě čeká 20.února.To bude zase čekání :zed: :zed: Skoro celé dvě hodiny :roll: Budou mi aplikovat Rhesonativ kvůli protilátkám.Další kontrolu mám 27.února na Kardiologii…Mimčo má vroz.srdeč.vadu a tak jsem pod dohledem. :| Ty tři měsíce utečou jako nic :think: Kdy máš termín porodu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
12.2.12 12:42

Koukam, ze to nemas vubec jednoduchy :-( :hug: A kdy ti zjistili tu vadu? Miminko bude pak muset na operaci nebo bude „jen“ pod dohledem? Drzim moc palce, at vam vsechno dobre dopadne :hug: Termin mam 9.kvetna, ja doufam, ze to utece, uz se nemuzu dockat. Ale taky mam porad strach, aby byla mala v poradku, aby se nic nestalo pri porodu, atd.. Jinak ja mam poradnu tenhle tyden, 16. A 14. jdu na tehu masaz, tak snad trochu povoli ta zada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí