Těhotenství ve 27.týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
787
14.2.12 08:51

to mám chápat jako ironii?:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.2.12 09:03
Sazkarka píše:
já si včera objednala postýlku + kokos.molitanovou matraci jen za 1825 kč včetně poštovného od jedné paní přes mimibazar. Ony ty drahé jsou krááásné,ale stejně tam to mimčo je tak do 2,5 let maximálně. ASle kdo čeká první dítě a plánuje jich víc,tak je lepší koupit dražší postýlku.

My budeme mít postýlku taky poděděnou :-) nejdřív jsem chtěla koupit novou ale pak mi to přišlo jako vyhozené peníze. :-) a plenky taky budu používat jednorázovky.. :-) taky obdivuju maminky, ktere zvladaji to prani ..

TO překvapení: jojo male oblečky jsou supeer.. taky na nich ujíždím.. :-D ale ted už se trošku brzdím a vždycky když jdeme kolem děckého oblečení tak se už na mě manžel kouka a říká pojd pojd.. ani se nezastavuj :-D
a co ta těhu cukrovka? kolik jsi mela hodnoty? ja jsem je měla trošku zvyšene, ale doktor to vyhodnotil jako negativni..

Jo a holky otáázka.. :-D kolik jste zatim přibraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
14.2.12 09:13

Ahoj holky, jinak Moni ja zatim pribrala zhruba 5-6kg jak kdy se vazim… puvodni vaha byla 70kg…des..:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.2.12 09:18
drahunka píše:
Ahoj holky, jinak Moni ja zatim pribrala zhruba 5-6kg jak kdy se vazim… puvodni vaha byla 70kg…des..:-/

70 kg neni děs.. ;) kolik měřiš? ja jsem měla taky tolik :-D , ale přibrala jsem o kapku víc.. ja už mám skoro 9 kg navíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
14.2.12 09:24

Já měřím 171 cm a přibrala jsem 8 kg - z 64 na 72

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
14.2.12 09:34

No jo jenze ja měřím 165cm…takze jsem takova hodne oplacana no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.2.12 10:36

tak doufejme, ze po porodu to rychle shodime a jste doma? nebo chodite do prace? co na nejaky predporodni kurz chystate se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
14.2.12 11:30

No ja mam narizeny prisny klidovy rezim takze az do porodu nikam chodit nemuzu…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.2.12 11:32
drahunka píše:
No ja mam narizeny prisny klidovy rezim takze az do porodu nikam chodit nemuzu…:-(

aha.. :( a od kdy to mas? ten klidovy rezim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
14.2.12 11:36
Moniulik píše:
Sazkarka píše:
já si včera objednala postýlku + kokos.molitanovou matraci jen za 1825 kč včetně poštovného od jedné paní přes mimibazar. Ony ty drahé jsou krááásné,ale stejně tam to mimčo je tak do 2,5 let maximálně. ASle kdo čeká první dítě a plánuje jich víc,tak je lepší koupit dražší postýlku.

My budeme mít postýlku taky poděděnou :-) nejdřív jsem chtěla koupit novou ale pak mi to přišlo jako vyhozené peníze. :-) a plenky taky budu používat jednorázovky.. :-) taky obdivuju maminky, ktere zvladaji to prani ..

TO překvapení: jojo male oblečky jsou supeer.. taky na nich ujíždím.. :-D ale ted už se trošku brzdím a vždycky když jdeme kolem děckého oblečení tak se už na mě manžel kouka a říká pojd pojd.. ani se nezastavuj :-D
a co ta těhu cukrovka? kolik jsi mela hodnoty? ja jsem je měla trošku zvyšene, ale doktor to vyhodnotil jako negativni..

Jo a holky otáázka.. :-D kolik jste zatim přibraly?

Hodnoty na lačno byly 5,13 takže dobrý,ale pak jsem měla 10,06 což je prý hodně.
Příští týden jdu znova na testy, protože se dr nezná tak velký skok mezi těmi hodnotami, tak mám teď trochu dietu a uvidíme, zda to bude dobrý, podle toho mě buď pošle k Dia a nebo ne.
Jinak za těhu jsem přibrala 5,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
14.2.12 11:42
Moniulik píše:
drahunka píše:

Tak 14 dní zpátky, pac pred tydnem jsem byla 5 dní v nemocnici…a uz predtim jsem mela chvili rizikove pac nam utikala plodova voda…takze ted jsem doma porad no…a lezim s nohama nahore…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.2.12 11:43
drahunka píše:
Moniulik píše:
drahunka píše:
Tak 14 dní zpátky, pac pred tydnem jsem byla 5 dní v nemocnici…a uz predtim jsem mela chvili rizikove pac nam utikala plodova voda…takze ted jsem doma porad no…a lezim s nohama nahore…

Tak hodne stesti at to dobre dopadne.. takze asi vsechny nakupy provadis pres net, ze? nebo už máš všehno nakoupeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
14.2.12 11:51
Moniulik píše:
drahunka píše:
Moniulik píše:
drahunka píše:
Tak hodne stesti at to dobre dopadne.. takze asi vsechny nakupy provadis pres net, ze? nebo už máš všehno nakoupeno?

No skoro vsecko uz mam…ale hodne jsem objednavala pres net a zatim spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.2.12 11:53
drahunka píše:
Moniulik píše:
drahunka píše:
Moniulik píše:
drahunka píše:
No skoro vsecko uz mam…ale hodne jsem objednavala pres net a zatim spokojenost :-)

Dej prosim Tip na nějaké stránky s čím koliv.. :-)) budu moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
14.2.12 11:56
Moniulik píše:
drahunka píše:
Moniulik píše:
drahunka píše:
Moniulik píše:
drahunka píše:
No skoro vsecko uz mam…ale hodne jsem objednavala pres net a zatim spokojenost :-)
Dej prosim Tip na nějaké stránky s čím koliv.. :-)) budu moc ráda

Takže objednavala jsem ze stranek: babymaxx.cz, detskyraj.cz, brumla.cz, mamitati.cz, beruskakocarky.mimishop.cz to by melo byt tak zhruba vsecko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí