Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
drahunka píše:neddo píše:Diky a v kolikatem jsi tt?
Drahunko, to je dobre, ze je vsechno v poradku, chapu, ze ses balaJa byla dnes na poradne, vse je v poradku, uz jsme hlavickou dolu ( mala byla pricne ) a mame 1600g
jejda mane 28+1 a j600 g???? Já jsem 28+5 a máme 1150 g není to dítě nějaké napapané??Nebo tak nalokané plodovky?? ![]()
Sazkarka píše:drahunka píše:jejda mane 28+1 a j600 g???? Já jsem 28+5 a máme 1150 g není to dítě nějaké napapané??Nebo tak nalokané plodovky??neddo píše:Diky a v kolikatem jsi tt?
Drahunko, to je dobre, ze je vsechno v poradku, chapu, ze ses balaJa byla dnes na poradne, vse je v poradku, uz jsme hlavickou dolu ( mala byla pricne ) a mame 1600g
neddo: no pěkný miminko máte
Tý jo 5kg mimčo po narození,to už není ani mimčo
3vagrové se narodil malej a měl 4,55kg a to už taky nebylo miminko..ale hlavně,že jsou zdraví
Jen se hned musela zbavit těch pidioblečku ve vel 56, protože ty jí byly opravdu na nic ![]()
Ahoj holky, tak jsme doma z testu na cukrovku…jako fakt des..nebylo to tak strasny ale to čekání je děsný ještě že tam se mnou byl Martin tak jsme se tak nenudili…jen mam ruce jak feťák rozpíchaný třikrát + jednou do prstu..:-/ v pondeli volam na vysledky tak uvidime snad to bude ok No a dneska začínáme 7. měsíc a zítra začínáme 28 týden…utíká to..
drahunka píše:
Ahoj holky, tak jsme doma z testu na cukrovku…jako fakt des..nebylo to tak strasny ale to čekání je děsný ještě že tam se mnou byl Martin tak jsme se tak nenudili…jen mam ruce jak feťák rozpíchaný třikrát + jednou do prstu..:-/ v pondeli volam na vysledky tak uvidime snad to bude ok No a dneska začínáme 7. měsíc a zítra začínáme 28 týden…utíká to..
28.týden je snad ukončení 7.měsíce,tak jaképak začínáme??:-)) lunární měsíc má 4 týdny takže 28 děleno 4 je 7 ![]()
Sazkarka píše:drahunka píše:28.týden je snad ukončení 7.měsíce,tak jaképak začínáme??:-)) lunární měsíc má 4 týdny takže 28 děleno 4 je 7
Ja teda nevím jak to je presne ale podle tehle tabulky dneska zacinam 7 mesic páč jsem dneska 26+6tt…
drahunka píše:Sazkarka píše:Ja teda nevím jak to je presne ale podle tehle tabulky dneska zacinam 7 mesic páč jsem dneska 26+6tt…drahunka píše:28.týden je snad ukončení 7.měsíce,tak jaképak začínáme??:-)) lunární měsíc má 4 týdny takže 28 děleno 4 je 7
psala jsi že začínáš 28.týden,ne 27:-)
Sazkarka píše:drahunka píše:psala jsi že začínáš 28.týden,ne 27:-)Sazkarka píše:Ja teda nevím jak to je presne ale podle tehle tabulky dneska zacinam 7 mesic páč jsem dneska 26+6tt…drahunka píše:28.týden je snad ukončení 7.měsíce,tak jaképak začínáme??:-)) lunární měsíc má 4 týdny takže 28 děleno 4 je 7
no vsak zitra budu 27+0tt takze to uz zacinam 28 týden…najet si na těhotenskou kalkulačku a uvidis…vychází mi to presne i do terminu porodu…
drahunka píše:
On je taky rozdíl lunární a kalendářní měsíc nebo co..
lurnární má 4 týdny,kalendářní i 31 dnů. Já to počítám jako gynekologové,že těhotenství trvá 40 týdnů a to je rovná 10 měsíců. Takže jsem 28+5 což je 29.týden a už začátek 8.měsíce.
Sazkarka píše:drahunka píše:lurnární má 4 týdny,kalendářní i 31 dnů. Já to počítám jako gynekologové,že těhotenství trvá 40 týdnů a to je rovná 10 měsíců. Takže jsem 28+5 což je 29.týden a už začátek 8.měsíce.
On je taky rozdíl lunární a kalendářní měsíc nebo co..
No takze ja zitra zacinam 28 týden…a moje gynekoložka mi dala tuhle tabulku tak nevim…ale nechci se hadat…
já se nehádám
jen říkám jak to pořítají na gyndě a já teda jedu podle nich ![]()
neddo píše:
tak to jsem zvedava kolik bude mit moje mala..ve 25tt mela 75Og.. ![]()
Sazkarka píše:drahunka píše:28.týden je snad ukončení 7.měsíce,tak jaképak začínáme??:-)) lunární měsíc má 4 týdny takže 28 děleno 4 je 7
ja to teda pocitam podle kalendarniho.. ![]()