Těhotenství ve 27.týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
787
17.2.12 07:14
drahunka píše:
neddo píše:
Drahunko, to je dobre, ze je vsechno v poradku, chapu, ze ses bala :hug: Ja byla dnes na poradne, vse je v poradku, uz jsme hlavickou dolu ( mala byla pricne ) a mame 1600g :-)
Diky a v kolikatem jsi tt?

jejda mane 28+1 a j600 g???? Já jsem 28+5 a máme 1150 g není to dítě nějaké napapané??Nebo tak nalokané plodovky?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
17.2.12 08:00
Sazkarka píše:
drahunka píše:
neddo píše:
Drahunko, to je dobre, ze je vsechno v poradku, chapu, ze ses bala :hug: Ja byla dnes na poradne, vse je v poradku, uz jsme hlavickou dolu ( mala byla pricne ) a mame 1600g :-)
Diky a v kolikatem jsi tt?
jejda mane 28+1 a j600 g???? Já jsem 28+5 a máme 1150 g není to dítě nějaké napapané??Nebo tak nalokané plodovky?? :D
:-) Dr. rikal, ze mame uplne normalni vahu na tenhle tyden.. Ale je pravda, ze z manz.strany se rodi hodne velka miminka (on sam mel 5kg), takze ja pocitam, ze mala bude mit min.4kg :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
17.2.12 09:11

neddo: no pěkný miminko máte :-) Tý jo 5kg mimčo po narození,to už není ani mimčo ;) 3vagrové se narodil malej a měl 4,55kg a to už taky nebylo miminko..ale hlavně,že jsou zdraví :potlesk: Jen se hned musela zbavit těch pidioblečku ve vel 56, protože ty jí byly opravdu na nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
17.2.12 12:22

Ahoj holky, tak jsme doma z testu na cukrovku…jako fakt des..nebylo to tak strasny ale to čekání je děsný ještě že tam se mnou byl Martin tak jsme se tak nenudili…jen mam ruce jak feťák rozpíchaný třikrát + jednou do prstu..:-/ v pondeli volam na vysledky tak uvidime snad to bude ok No a dneska začínáme 7. měsíc a zítra začínáme 28 týden…utíká to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
17.2.12 12:48
drahunka píše:
Ahoj holky, tak jsme doma z testu na cukrovku…jako fakt des..nebylo to tak strasny ale to čekání je děsný ještě že tam se mnou byl Martin tak jsme se tak nenudili…jen mam ruce jak feťák rozpíchaný třikrát + jednou do prstu..:-/ v pondeli volam na vysledky tak uvidime snad to bude ok No a dneska začínáme 7. měsíc a zítra začínáme 28 týden…utíká to..

28.týden je snad ukončení 7.měsíce,tak jaképak začínáme??:-)) lunární měsíc má 4 týdny takže 28 děleno 4 je 7 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
17.2.12 14:04
Sazkarka píše:
drahunka píše:
Ahoj holky, tak jsme doma z testu na cukrovku…jako fakt des..nebylo to tak strasny ale to čekání je děsný ještě že tam se mnou byl Martin tak jsme se tak nenudili…jen mam ruce jak feťák rozpíchaný třikrát + jednou do prstu..:-/ v pondeli volam na vysledky tak uvidime snad to bude ok No a dneska začínáme 7. měsíc a zítra začínáme 28 týden…utíká to..
28.týden je snad ukončení 7.měsíce,tak jaképak začínáme??:-)) lunární měsíc má 4 týdny takže 28 děleno 4 je 7 :D

Ja teda nevím jak to je presne ale podle tehle tabulky dneska zacinam 7 mesic páč jsem dneska 26+6tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
17.2.12 14:05

Takže včera jsem začala 7 měsíc…a zítra začínám 28tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
17.2.12 14:05

On je taky rozdíl lunární a kalendářní měsíc nebo co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
17.2.12 14:15
drahunka píše:
Sazkarka píše:
drahunka píše:
28.týden je snad ukončení 7.měsíce,tak jaképak začínáme??:-)) lunární měsíc má 4 týdny takže 28 děleno 4 je 7 :D
Ja teda nevím jak to je presne ale podle tehle tabulky dneska zacinam 7 mesic páč jsem dneska 26+6tt…

psala jsi že začínáš 28.týden,ne 27:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
17.2.12 14:16
Sazkarka píše:
drahunka píše:
Sazkarka píše:
drahunka píše:
psala jsi že začínáš 28.týden,ne 27:-)

no vsak zitra budu 27+0tt takze to uz zacinam 28 týden…najet si na těhotenskou kalkulačku a uvidis…vychází mi to presne i do terminu porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
17.2.12 14:17
drahunka píše:

lurnární má 4 týdny,kalendářní i 31 dnů. Já to počítám jako gynekologové,že těhotenství trvá 40 týdnů a to je rovná 10 měsíců. Takže jsem 28+5 což je 29.týden a už začátek 8.měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
17.2.12 14:18
Sazkarka píše:
drahunka píše:
lurnární má 4 týdny,kalendářní i 31 dnů. Já to počítám jako gynekologové,že těhotenství trvá 40 týdnů a to je rovná 10 měsíců. Takže jsem 28+5 což je 29.týden a už začátek 8.měsíce.

No takze ja zitra zacinam 28 týden…a moje gynekoložka mi dala tuhle tabulku tak nevim…ale nechci se hadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
17.2.12 14:19

já se nehádám :) jen říkám jak to pořítají na gyndě a já teda jedu podle nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
17.2.12 19:47
neddo píše:

tak to jsem zvedava kolik bude mit moje mala..ve 25tt mela 75Og.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
17.2.12 19:48
Sazkarka píše:
drahunka píše:
Ahoj holky, tak jsme doma z testu na cukrovku…jako fakt des..nebylo to tak strasny ale to čekání je děsný ještě že tam se mnou byl Martin tak jsme se tak nenudili…jen mam ruce jak feťák rozpíchaný třikrát + jednou do prstu..:-/ v pondeli volam na vysledky tak uvidime snad to bude ok No a dneska začínáme 7. měsíc a zítra začínáme 28 týden…utíká to..

ja to teda pocitam podle kalendarniho.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky