Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky,já mám termín podle UZ 3.5. a podle PPM 9.5. čekáme chlapečka-FILÍPKA ![]()
Rodit budu ve Zlíně.
Ahojky
Tak já budu rodit v Brně,porodnice Obil.trh
Jméno máme vymyšleno pro chlapečka..Antonín..,ale nevím,když mě se líbí František ![]()
Ahoj holky Pavučinko me se libi s tech dvou víc František teda.
Jinak ja budu rodit ve Znojme
dneska jdem na to 3D a 4D tak se uz moc tesim ve 3 tam mame byt
holky a ukazte břiška jaký máte nafocene
ja sem dam odpoledne i s fotkama od mudr ![]()
Ještě bych chtěla odpovědět Neddy na otázky,které mi položila ohledně mimi…Ve 12tt jsem byla na Nt screeningu,který byl v pořádku..Pak jsem absolvovala ultrazvuk u mimi ve 13tt a tam lékař zjistil,že mimi má něco se srdíčkem..Potom jsem podstoupila Amnio,které bylo též o.k.Nakonec jsem byla u dalšího lékaře a ten potvrdil srdeč.vadu u mimíska…
Pak je to na dlouhé vyprávění,takže to shrnu do jednoho celku…Srdíčko mimča se stále vyvíjí,což je hodně důležité…Chodím jednou za měsíc na kontrolu a operace ho čeká v půl roce v Praze-Motol. ![]()
ahoj holky
pavučinko, moc držím palce, ať se srdíčko vyvíjí tak, jak má
Drahunko tak co 3D utz? Krásnej zážitek, viď?
Já tam bulela jak malá, pže jsme se dozvěděli, co čekáme. Ten pocit, že už vím, jestli je to holčička nebo chlapeček, byl nepopsatelný
Pupík pošlu zítra
Jinak, já bych chtěla rodit v Ústí nad Labem ![]()
Sazkarka píše:
ahojky,já mám termín podle UZ 3.5. a podle PPM 9.5. čekáme chlapečka-FILÍPKA
Rodit budu ve Zlíně.
taky jsem premyslela o Zline..ale tady to mam 1O minut od baraku, tak nevim.. ![]()
Dobrý večer holky, tak uz jsme doma i od našich i z nákupu. No a ten náš ufounek se nám opět neukázal, takže jsme ho viděli na 3D jen z profilu kde měl ručičku před nosíkem, a před nosíkem měl i pupečník, takže se nám prostě nechce ukázat a už teď se nám nerad asi fotí no
Jen toho pindíka nám ukazuje pořád protože má nožičky hore Jediné co víme je že je hlavičkou nahoru, zhruba u pupíku mýho jí má. Ale úspěch je, že plodové vody má zatím dost takže to je hlavní
No a tento doktor co jsem u něj byla dnes (nebyla jsem totiž v poradně u mojí mudr.,páč nemá 3D) říkal, že váží zhruba 920g, kdežto moje mudr už před týdnem říkala že má 1000g tak nevím kolik má…okolo kila no…a teď se pujdem najíst ![]()
werunqa píše:Sazkarka píše:taky jsem premyslela o Zline..ale tady to mam 1O minut od baraku, tak nevim..
ahojky,já mám termín podle UZ 3.5. a podle PPM 9.5. čekáme chlapečka-FILÍPKA
Rodit budu ve Zlíně.
tak nad tím bych se vůbec nerozmýšlela a rodila v Kroměříži.Slyšela jsem,že je to tam i lepší.I co se týká stravy..
Ahoj těhulky , taky Vás zdravím
ja jsem z (českého těšína) moravskoslezskeho kraje, TP máme 5.5
jak jste na tom s výbavičkou? už něco chystate? těším se na odpovědi
Moniulik píše:
Ahoj těhulky , taky Vás zdravímja jsem z (českého těšína) moravskoslezskeho kraje, TP máme 5.5
ahojky,já mám nachystaně kde co,ale takové větší věci jako kočárek,autosedačku,postýlku,cest.postýlku to mám u rodičů a doveze to manžel až budu v porodnici.Na co to doma schraňovat-není prostor:-)čekám 2 dítě,takže už jsem poučená a vím,co vše nakoupí prvorodičky ne vždy upotřebí-napč.chůvička a monitor je zbytečný,ale chápu,že mají strach a tak to koupí.Taky třeba sterilizátor považuju za zbytečnost.Já to šupnu do hrnce na 10 minut a mám poklizeno:-)
Sazkarka píše:Moniulik píše:ahojky,já mám nachystaně kde co,ale takové větší věci jako kočárek,autosedačku,postýlku,cest.postýlku to mám u rodičů a doveze to manžel až budu v porodnici.Na co to doma schraňovat-není prostor:-)čekám 2 dítě,takže už jsem poučená a vím,co vše nakoupí prvorodičky ne vždy upotřebí-napč.chůvička a monitor je zbytečný,ale chápu,že mají strach a tak to koupí.Taky třeba sterilizátor považuju za zbytečnost.Já to šupnu do hrnce na 10 minut a mám poklizeno:-)
Ahoj těhulky , taky Vás zdravímja jsem z (českého těšína) moravskoslezskeho kraje, TP máme 5.5
tak to mas asi většinu věci po prvním dítku, že?
my musime vetšinu věci kupovat.. a zatim toho moc nemam.. jen oblečeníčko..
ale taky se snažím brzdit.. protože je mi jasne, že toho moc neunosi.. ale kočarek ani postýlku zatim nemame. a jake budeš používat plinky? jednorazovky? nebo ty druhe?
Já mám doma 11 letého syna a druhé jsme neplánovali a stalo se:-)takže po synovi nemám jedinou věc,vše jsem dávno rozprodala:-)ale spoustu věcí mám od švagrové a kamošek.
Co se týká plenek,tak POUZE jednorázové.Při prvním dítěti jsem 14 dnů vydržela na látkových a psych.jsem to nezvládala:-) byl všude smrad,prala jsem co 2 dny a věčně byl pročuraný.Obdivuji generaci našich maminek,že to zvládaly:-)
Já plánuju plenky euroshopper nebo pampers
já si včera objednala postýlku + kokos.molitanovou matraci jen za 1825 kč včetně poštovného od jedné paní přes mimibazar. Ony ty drahé jsou krááásné,ale stejně tam to mimčo je tak do 2,5 let maximálně. ASle kdo čeká první dítě a plánuje jich víc,tak je lepší koupit dražší postýlku.
krásné ráno ![]()
tak jak jste se vy i mimíska vyspaly? já po dlouhé době spala celou noc bez probuzení, abych musela na wc
takže super. v pátek jsem byla na UTz v 26t a vše v pohodě, ještě aby mi dopadly příští týden druhé testy na cukr a byla bych štastná jak blecha. Ty první mi totiž dopadly zle a mám asi těhu cukrovku.
Zatím mám jen dietu,ale bojím se,abych si nemusela třeba píchat inzulín ![]()
Jinak jsem včera byla kupovat hadříky na mimi, přitáhla jsem domu hafo tašek a trochu provětrala účet a nakonec zjistila, že jsem nekoupila skoro nic. No masakr,ale ty pidi oblečky jsou tak úžasný, že se tomu nedá oddolat
Je to naše první mimi a nemám po kom dědit, takže kupujeme opravdu vše nové. ![]()
Sazkarka píše:Moniulik píše:ahojky,já mám nachystaně kde co,ale takové větší věci jako kočárek,autosedačku,postýlku,cest.postýlku to mám u rodičů a doveze to manžel až budu v porodnici.Na co to doma schraňovat-není prostor:-)čekám 2 dítě,takže už jsem poučená a vím,co vše nakoupí prvorodičky ne vždy upotřebí-napč.chůvička a monitor je zbytečný,ale chápu,že mají strach a tak to koupí.Taky třeba sterilizátor považuju za zbytečnost.Já to šupnu do hrnce na 10 minut a mám poklizeno:-)
to jsi koupila za super peníze ![]()