Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak jsem si volala na vysledky te těhu cukrovky, takže těhu cukrovku nemam, ale mám sníženou funkci štítné žlázy, takže zítra musím opět k doktorce na vyšetření a je potřeba to prý zaléčit lékama, takže jsem zvědavá co mi dají a doufám že to nebudu mít tak špatné po tom vyšetření… proč já nemůžu mít normální klidné těhotenství..:-(
Drahu , to je mi lito s tou st.zlazou
Ale snad se to podchytilo v zacatku a bude stacit, kdyz budes brat leky
Cetla jsem, ze nekoho to muze zacit v tehu zlobit, ackoliv predtim na to netrpel. Tak dej pak vedet, jak ti to dopadlo, drzim palce ![]()
drahunka píše:
Ahoj holky, tak jsem si volala na vysledky te těhu cukrovky, takže těhu cukrovku nemam, ale mám sníženou funkci štítné žlázy, takže zítra musím opět k doktorce na vyšetření a je potřeba to prý zaléčit lékama, takže jsem zvědavá co mi dají a doufám že to nebudu mít tak špatné po tom vyšetření… proč já nemůžu mít normální klidné těhotenství..:-(
tak to jsem rada, ze cukrovku nemas
ja taky nemam normalni tehu-taky mam snizenou fuknci sz-staci zobat prasky a je to OK
myslim ti napise Euthyrox nebo Letrox ![]()
dobré ráno holky, tak já už vzhuru, nadopovala jsem se všema možnýma práškama a ted čekám pul hodiny a pak se pujdu najist. Nekdy dopoledne by mi mel přijít balík s posledníma věcma pro prcka i pro mě do porodnice a taky nálepky dekorativní na zeď a tak, tak budu mít dnes co dělat když to přijde. No a jinak jsem se rozhodla že ve čtvrtek pojedu k těm našim a v pondělí po doktorce pojedu zpátky domů. Martin už má na čtvrtek domluvenou hospodu a v sobotu tu mají zabijačku doma a já stejně nic dělat nemůžu a zase bude nalitej, tak u toho být nemusím, myslím že jsem to vyřešila pěkně
No ale zase včera jsme měli hroznou chuť na květák a bramborovou kaši tak jsme šli vařit spolu a bylo to docela fajn, pak přišli jeden pár na návštevu tak jsme se aspoň nenudili.
Ahoj holky, dávám sem dnešní fotečku - 27 + 4tt ..přijde mi že to břicho mám obří…:-P
drahunka píše:
Ahoj holky, dávám sem dnešní fotečku - 27 + 4tt ..přijde mi že to břicho mám obří…:-P
krásný bříško
, já mám trošku menší - tahle fotka je z 27+3 ![]()
Ahojky tak dnes jsme začaly 27tt a stím i riziko předčasného porodu
musim jen ležet a ležet aby tam malá ještě chvilku vydržela..snad to zvládneme, ale je to fuška ![]()
lusy_yu píše:
Ahojky tak dnes jsme začaly 27tt a stím i riziko předčasného porodumusim jen ležet a ležet aby tam malá ještě chvilku vydržela..snad to zvládneme, ale je to fuška
werunqa píše:lusy_yu píše:
Ahojky tak dnes jsme začaly 27tt a stím i riziko předčasného porodumusim jen ležet a ležet aby tam malá ještě chvilku vydržela..snad to zvládneme, ale je to fuška
ja lezim uz od 25tt, taky se mi mala tlaci ven
..nastesti mam zatim porad CS1
já mám bohůžel rizikové od začátku
ale věřim, že mi to malá vynahradí ![]()
lusy_yu píše:werunqa píše:já mám bohůžel rizikové od začátkulusy_yu píše:
ja lezim uz od 25tt, taky se mi mala tlaci ven
..nastesti mam zatim porad CS1
ale věřim, že mi to malá vynahradí
ja teda ne-ale od toho 25tt mi to staci
doma jsem kvuli rizikove praci,ale to lezeni je hrozny ![]()
já už doma musela zůstat ve 12tt kvůli krvácení a hrozícímu potratu
utěšuje mě jen fakt, že se to krátí ![]()
lusy_yu píše:
já už doma musela zůstat ve 12tt kvůli krvácení a hrozícímu potratuutěšuje mě jen fakt, že se to krátí
aha
, tak to ja nastesti mela cely prubeh teku na 1
..az tedka od toho 25tt je to naprd..a utika to rychle teda ![]()
No naštěstí utíká
kdyby mě nebolely věčně záda a mohla sem se pohybovat bez zadýchávání..bylo by to ještě lepší
na druhou stranu, můžu být ráda, že moc nepříbírám ![]()
Holky je možný, že mám prostě těhotenskou depresi?Já se cítím hrozně..nic nepomáhá, chce se mi jen brečet, jsem protivná, nemůžu spát…já už nevím co mám dělat, zítra jedu k rodičům tak doufám že mi pomůže změna prostředí aspon na ty 4 dny…ale to mi zas bude chybět Martin…jsem na něj asi teď víc fixovaná…jenže ten na mě kašle a šel si spát už před půl hodinou i když jsem mu řekla že se asi zblázním, že ho potřebuju…jenže on chudák taky neví jak mi pomoct už…tolik chci aby se mi ulevilo, abych se aspon jeden den vyspala pěkně a těšila se na den…:-/