Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre, prectu si to tam
No, ja jsem z usteckeho kraje, tak uvidim. Diky ![]()
Ahoj holky, tady jsou ty nalepky co jsem objednala a uz to mame skoro vse nachystane pro toho naseho prcka ![]()
drahunka píše:
Ahoj holky, tady jsou ty nalepky co jsem objednala a uz to mame skoro vse nachystane pro toho naseho prcka
juuuu
ty už máš takhle všechno připravené, ju? to já to mám v plánu tak na zač. devátého měsíce
![]()
neddo píše:drahunka píše:
Ahoj holky, tady jsou ty nalepky co jsem objednala a uz to mame skoro vse nachystane pro toho naseho prckajuuuu
ty už máš takhle všechno připravené, ju? to já to mám v plánu tak na zač. devátého měsíce
![]()
No ja totiz moc neverim tomu, ze se toho devatyho mesice dockam pocitam s tim ze to bude driv..a tak nejak postupne to shanime no..:-)
drahunka píše:neddo píše:No ja totiz moc neverim tomu, ze se toho devatyho mesice dockam pocitam s tim ze to bude driv..a tak nejak postupne to shanime no..:-)drahunka píše:
Ahoj holky, tady jsou ty nalepky co jsem objednala a uz to mame skoro vse nachystane pro toho naseho prckajuuuu
![]()
jasný, to úplně chápu
člověk nikdy neví.. mě jeden čas dost tvrdlo bříško, ale teď už je to dobrý, takže doufám, že do toho devátého vydržíme. My už máme prakticky všechno, až na pár drobností z lékárny, ale doma máme jen oblečení, matraci a povlečení do postýlky.. Postýlku u tchánovců, kočárek na krámě..
Ale na zač. toho devátého to chci mít už taky radši všechno doma.
AHoj holky tak je sobota, a manža je na dřevě v lese…no a jinak začínáme konečně 30 týden dneska
Je opravdu neskutečný jak to letí… neumím si ani představit že bych měla rodit už ![]()
drahunka píše:
AHoj holky tak je sobota, a manža je na dřevě v lese…no a jinak začínáme konečně 30 týden dneskaJe opravdu neskutečný jak to letí… neumím si ani představit že bych měla rodit už
Hezké odpoledne
My jsme byli v Pze, pred chvilkou jsme přijeli, jsem úplně vyřízena
Opravdu mi taky teď zpětně přijde, že to fakt letí rychle. Už jen dva měsíce a par dní do termínu
Nemůžeme se už dočkat, ale prijde mi to pořád neuvěřitelný, že tu už tak brzy bude malá s námi
Pořád si představuju jaký to bude, zároveň mám i trochu strach, aby bylo vše v pořádku.. kolikrát když tady čtu ty deníčky… ;-(
drahunka píše:
AHoj holky tak je sobota, a manža je na dřevě v lese…no a jinak začínáme konečně 30 týden dneskaJe opravdu neskutečný jak to letí… neumím si ani představit že bych měla rodit už
Ahoj holky
tak jak je a co je u vas noveho?
Doufam, ze jsou vsechna miminka u maminek v briskach
U nas nic noveho, vse v poradku, mala sebou porad vrti, bude to asi dablik
Chodime hodne na prochazky, kdyz je tak pekne
Vcera jsem si byla pro novy recept na magnezko, dostala jsem sumaky do vody, driv jsem brala takovy bily tobolky. Ten sumivej horcik mi moc chutna, mohla bych to pit porad.
ve 36tt ale vysadim, at nejsem tehu jeste na podzim ![]()
neddo píše:
Ahoj holkytak jak je a co je u vas noveho?
Doufam, ze jsou vsechna miminka u maminek v briskach
U nas nic noveho, vse v poradku, mala sebou porad vrti, bude to asi dablik
Chodime hodne na prochazky, kdyz je tak pekne
Vcera jsem si byla pro novy recept na magnezko, dostala jsem sumaky do vody, driv jsem brala takovy bily tobolky. Ten sumivej horcik mi moc chutna, mohla bych to pit porad.
ve 36tt ale vysadim, at nejsem tehu jeste na podzim
Tak to je fajn ze ti je s malou tak cile k svetu, me zrovna ted prcek tlaci do levyho boku pekne
… no jinak zase zacinam mit depku z manzela…opet prijde z prace utahanej naji se vykoupe se a jde spat…na me nesahne a brisko mi dneska taky nepohladil…jen mi natře vzdycky zada a ani ho nenapadne aby se me dotknul jinak nez ty zada…proste uz nevim co delat, cely dny tu sedim div si nepovidam z zelvou…a on pak prijde a jde spat..zkratka kdyz si me nevsimne on tak vlastne za celej den nikdo…:-/
Mě malá skoro vždycky když sedím tlačí nožičkou do pravého žebra, ale fakt hodně, tak se pořád vrtím, případně sedím úplně ztuhlá a čekám, kdy se trošku otočí
To s manželem je mi líto..
A mluvili jste spolu, řeklas mu, jak tě to trápí? Já jsem doma od zač. těhu a už mi silně hrabe, ať už je ten květen, hrozně se doma nudím, nevím, co bych.. Když slyším klíče v zámku, skáču radostí, že už je manžel doma
Je to dlouhý být pořád sama.. Žádnou těhotnou kamarádku nemám, jen jednu, co už miminko má (cca měsíc starou holčičku
) tak jsem moc ráda, když se vidíme, ale není to tak často, má toho teď hodně, přeci jen je ještě v 6tinedělí..
neddo píše:
Ahojky, tak ja byla predevcirem v tehu poradne a delal mi velky UZ.Mala je otocena konecne hlavickou dolu, ma se dobre..
Akorat uz mam CS2-jsem se bala, ze me posle lezet do nemocnice
.Nastesti me zatim nechal lezet doma.Mala hlavickou hodne tlaci na por. cesty-takze ja si myslim, ze stejne porodim driv…asi budu mit nakonec dubnatko
.
Jinak je vse Ok, pribrala jsem dalsi 1kg a z toho 500g moje mala ![]()
werunqa píše:neddo píše:Ahojky, tak ja byla predevcirem v tehu poradne a delal mi velky UZ.Mala je otocena konecne hlavickou dolu, ma se dobre..
Akorat uz mam CS2-jsem se bala, ze me posle lezet do nemocnice
.Nastesti me zatim nechal lezet doma.Mala hlavickou hodne tlaci na por. cesty-takze ja si myslim, ze stejne porodim driv…asi budu mit nakonec dubnatko
.
Jinak je vse Ok, pribrala jsem dalsi 1kg a z toho 500g moje mala
Já bych si osobne prala moc dubnátko
termin mam az 20. května ale uz bych to chtela mit cely za sebou :-/
Me je to celkem jedno-jestli dubnatko nebo kvetnatko..ale potrebuju, aby tam vydrzela aspon 4 tydny jeste ![]()
Weru, tak to moc držím palce, ať vydržíte co nejdýl
Hlavně se šetři
Jinak, já už bych taky chtěla, ať je aspoň 1. května, je to dlooooouhý
![]()