Bolesti rukou

6
12.5.24 16:01

Bolesti rukou

Zdravím všechny, Mám 40 dní do porodu veškeré přípravy pro miminko se mi nezdají být nějak fyzicky moc náročné ale pro mě fyzicky moc náročné bohužel jsou a to z důvodu šíleně nesnesitelné bolesti rukou a chtěla bych se vás zeptat jestli náhodou podle fotografie nemá to někdo podobnou zkušenost. S rukama jsem měla problém již před těhotenstvím protože jsem dělala těžkou práci ale teď v těhotenství silné bolesti intenzivnější Stačí mi pouze pověsit dvakrát za den prádlo A trpím bolestí ale fakt šílenou už si nevím rady. Všichni lékaři vám řeknou to máte v těhotenství po porodu vám to odezní jenže jak říkám problémy jsem měla již před těhotenstvím Teď jsou pouze intenzivnější hrozně se bojím abych mohla vůbec chovat miminko a někde mi třeba neupadlo je to hrozné zasílám své fotky mých rukou. :( Mám strach o své zdraví i o zdraví ještě nenarozeného prcka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1261
12.5.24 17:05

Podle fotky rukou fakt nikdo nic nepozná. Jdi s tím k doktorce, můžeš mít třeba zánět šlach nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11752
12.5.24 20:39

Jestli myslíš ty žíly, tak syn je má také tak naběhlé a v teple ještě víc a také ho bolí. Má to tak už přes pět a více let. Nic s tím nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí