Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím všechny, Mám 40 dní do porodu veškeré přípravy pro miminko se mi nezdají být nějak fyzicky moc náročné ale pro mě fyzicky moc náročné bohužel jsou a to z důvodu šíleně nesnesitelné bolesti rukou a chtěla bych se vás zeptat jestli náhodou podle fotografie nemá to někdo podobnou zkušenost. S rukama jsem měla problém již před těhotenstvím protože jsem dělala těžkou práci ale teď v těhotenství silné bolesti intenzivnější Stačí mi pouze pověsit dvakrát za den prádlo A trpím bolestí ale fakt šílenou už si nevím rady. Všichni lékaři vám řeknou to máte v těhotenství po porodu vám to odezní jenže jak říkám problémy jsem měla již před těhotenstvím Teď jsou pouze intenzivnější hrozně se bojím abych mohla vůbec chovat miminko a někde mi třeba neupadlo je to hrozné zasílám své fotky mých rukou.
Mám strach o své zdraví i o zdraví ještě nenarozeného prcka ![]()
Podle fotky rukou fakt nikdo nic nepozná. Jdi s tím k doktorce, můžeš mít třeba zánět šlach nebo něco podobného.
Jestli myslíš ty žíly, tak syn je má také tak naběhlé a v teple ještě víc a také ho bolí. Má to tak už přes pět a více let. Nic s tím nedělá.