Bolestivá bulka v prsu

Anonymní
30.6.17 09:05

Bolestiva bulka v prsu

Ahoj, chci se s vami poradit, zda ma nekdo zkusenost. V poslednich dnech mi dost boli leve prso, boli me, kdyz na me treba lezi deti, musim je z toho prsu posunout, zrovna tak me boli na tom prsu lezet na brise, treba na tvrde podlaze.Dnes jsem si zkousela prso prohmatat a nasla jsem na leve strane az vespod vetsi bolestivou bulku/zatvrdlinu. Hned jsem dostala panicky strach. Nedavno jsem prestala kojit, pri prohmatavani mi stale trochu vyteka mleko, tak jestli to treba neni ucpana zlaza..take jsem se asi pred mesicem dost silne do tohohle prsu prastila v mhd, kdyz ridic prudce zabrzdil, napalila jsem to rovnou prsem do pristroje na nakup listku. Takze i to me napadlo, ale samozrejme hlavou se mi honi vselicos :-( mam jit na gyndu? k prakticky? nebo si zavolat na sono? a nebo jeste pockat? fakt nevim :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
30.6.17 09:14

Jestli ti pořád vytéká mléko, tak to bude ono, zatvrdlinka… Zkus ho nahřát ve sprše, promasírovat, ale to mléko už cíleně moc nevytlačuj.
Neboj, rakovina většinou nebolí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
30.6.17 09:16

Já bych mazala na gyndu. Tam tě prohmatá a dá další doporučení. Takovou věc bych nepodceňovala, není to sranda. Radši 10× zbytečně, jak jednou zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.17 09:59

Ahoj, před nějakým časem mi prso nateklo a málem upadlo, jak bolelo, záhy jsem si našla bulku, doběhla jsem na gyndu a ta mi okamžitě dala doporučení do Mamma centra na sono. Teď tam pravidelně docházím na kontroly a jsem pod dohledem. Neváhej a vyraž!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.17 11:32

Tak jsem zasla k obvodacce, prohmatala me a ze tam mam nejaky cysty, napsala mi doporuceni do mamologicky poradny :roll:

• Citovat
  • Upravit
25186
30.6.17 12:06
@Anonymní píše:
Tak jsem zasla k obvodacce, prohmatala me a ze tam mam nejaky cysty, napsala mi doporuceni do mamologicky poradny :roll:

Hele, radši teď zavčas a „zbytečně“, jak za půl roku/rok a rozběhlou rakovinou.
Já si nahmatala bulku při kojení druhé. Říkám si kojím, je to mlíko. Ale během dvou týdnů jsem o ni několikrát během kojení zavadila a nedalo mi to. Gynekoložka mě poslala na UTZ prsu a jsem sledovaná. Nic to není, ale rukou nad tím taky nemávli.
Přeji, ať je to prkotina. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast