Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky mam dotaz,,hrozne me trapi male podprsi a chtela bych se zeptat zda nektera z vas mu zkusenosti z nejakami praskami treba sem nasla na netu bresat extra+ tablety mate nektera zkusenost? slysela sem ze i antikopce pomaha, dekuji za rady a
@lussy18 píše:
Ahoj holky mam dotaz,,hrozne me trapi male podprsi a chtela bych se zeptat zda nektera z vas mu zkusenosti z nejakami praskami treba sem nasla na netu bresat extra+ tablety mate nektera zkusenost? slysela sem ze i antikopce pomaha, dekuji za rady a
taky pomáhá třeba otěhotnět.. i když spíš na poprsí, pod prsama nevím
![]()
Žádné prášky nepomáhají. Hormonální antikoncepce může, ale nemusí vůbec pomoct. A když už, tak trochu nafoukne prsa jen po dobu užívání. Já se hezkých prsou dočkala až při kojení, ale ani si nechci představit, co bude, až přestanu kojit ![]()
Já se hezkých prsou dočkala až teď v těhotenství. Jinak nula nula ![]()
Já osobně měla pěkná prsa jen při kojení, co jsem přestala kojit tak je to jen a jen pro pláč ![]()
za mě osobně mít malá prsa není až taková hrůza, ale mít je malá, povislá a „vyfouklá“ je teprve pecka
![]()
nemít strach, tak jdu možná do plastiky
No tak mě HA teda absolutně nic nezvětšila
a na zázračné bylinky a pilulky a kdovíco popravdě fakt nevěřím. Ale já osobně bych do plastiky nešla ani kdybych strach neměla - já dost sportuju, takže za to „nic“ popravdě děkuju bohu
A chlapa mám typického dolňáka, takže jsem spokojená, a v létě s nadšením zahazuju podprsenku a užívám si života ![]()
@lussy18 blazinku (pardon) neblbni, jediná trvala moznost je plastika. V dnešní obě nic až tak moc nedosažitelného. Setri penízky, nebo si pujc je-li možno od rodičů a jdi do toho. Je to fakt bajo a jsou krasne furt. Jsem ted trochu víc nemocna a mam lehounkou podvahu a prsa stále stejná, zrovna jsem si dnes říkala jaká je to pohoda. Netrap se tím, žiješ v 21stoleti a uvidíš ze ti to na náladě přidá ![]()
@lussy18 Rekla bych, ze antikoncepce nepomuze a jo kojeni a tehotenstvi je super vec na zvetseni, ale po skonceni kojeni je to skoro tam kde bylo. Pokud mas uz deti, tak mozna bude asi jedina moznost plastika. Kamaradka mela jednicky, po ukonceni kojeni nula nula nic, vypadala jako kluk, nechala si udelat nove, ale jen takove jak mela a zase se citi dobre, jinak byla docela v depresi. ![]()