Bolestivé intímne miesta

286
25.7.08 12:07

Bolestivé intímne miesta

Už druhý deň ma trápi problém s bolestivými intímnymi miestami. Celé ich mám červené a bolestivé. Trošku to i svrbí. Nemôžem sa tam ani len dotknúť a to ani nehovorím o malej potrebe. Strašne to štípe.
Ešte nikdy som takéto nič nemala. Rozmýšľam či to nemôže byť tým, že ma 2dni trápili hnačky a možno sa mi tam pri utieraní dostali nejaké baktérie. Inak mám i trochu zvýšený výtok…taký biely hrudkový.
Prosím poraďte niečo…čokoľvek čo nie je na lekársky predpis. K doktorke sa môžem dostať až v pondelok… :? :P Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
25.7.08 12:10

teri: šupajdi k dokymu, to vypadá na kvasinky nebo nějakou infekci… dá ti čípky a ty ti pomůžou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.7.08 12:14

Viem asi by to bolo najlepšie…no myslela som, že sa to zlepší. Nechcela som utekať hneď po jednom dni. NO ja to mam s doktorkou zložite…niektoré dni robí ráno a niektoré dni poobede. Práve dnes je tam len do druhej…takže nestihám. (mám doktorku asi 25km od miesta bydliska)… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
25.7.08 12:34

taky bych okamzite naklusla k mudr. bude to jenom horsi. bily hrudky jsou blby :cry: :cry: mohlo by ti mozna ulevit , mylsim ze se to jmenuje Femistil. obsahuje to tea tree oil a je to na zensky partie-k dostani v lekarne. nebo jestli doma nemas Canesten nebo Fungicid, ten je alespon na vnejsi partie. jsou to antimykotika. a nemate tam porodnici?? to by te mohli vzit na gynekologii v ambulanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.7.08 12:38

To budou určitě kvasinky. A jestli fakt jo, tak Tě to začně tak svrbět, že se zblázníš. Určitě to nenech bez léčby přes víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
25.7.08 12:40

Teeri, ahoj, jako prvni pomoc bych si „naordinovala“ neco takoveho http://www.docsimon.cz/…l-krem-1-20g je tam krem i vaginalni tableta, ale myslim, ze pokud uz te to takhle svedi, bude hur…urcite bych se snazila nekde sehnat nejakeho Dr…do pondelka se zblaznis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.7.08 12:41

Ještě dovětek: nebrala si teď nějaký antibiotika? Já to mívám po nich. Trochu pomoct by mohl bílý jogurt s živýma kulturama (napatlat si ho tam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
25.7.08 12:50

Ahoj určitě kvasinky, jak psali holky Canesten na venkovní partie, alespoň to nebude tolik svědit a hned k Dr. nebo to do pondělí nevydržíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
25.7.08 13:00

nemusíš přeci ke svému dr., můžeš na gyndu :wink: Taky bych vyrazila, přes víkend se jinak udrbeš :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
25.7.08 13:37
magdulka píše:
Ještě dovětek: nebrala si teď nějaký antibiotika? Já to mívám po nich. Trochu pomoct by mohl bílý jogurt s živýma kulturama (napatlat si ho tam).

to je spis dobry jako prevence. i muj mudr rikal lzicku bilyho jogurtu zavest. ale myslim, ze to ted nepomuze :? :?

mišuno a to se da vsechno volne koupit?? ja ziju v tom,ze to je na predpis. alespon budu chytrejsi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.7.08 13:41

Ahoj Jituš, sice nejsem Mišuna,ale tohle se fakt dá všechno koupit bez receptu. Ještě bych přidala Gyno- Pevaryl. Buď jen čípky, nebo čípky+krém jako třeba Canesten… Gyno-Pevaryl, tuším, má širší spektrum, není vyloženě jen na kvasinky, ale i některé bakterie a řekla bych, že funguje… Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.7.08 14:32

Ahojte moc vám všetkým ďakujem za odpovede…rozhodla som sa ešte počkať do toho pondelka, zas to nie je až také zlé aby som išla priamo do nemocnice. Kúpila som si tú mastičku Canesten (to kombinované balenie nemali :( )- pri natieraní som si všimla, že mám normálne popraskanú kožu (na troch miestach), takže to asi štípe hlavne kvôli tomu.......
I keď nechápem ako to vzniklo, žiadnu sexuálnu aktivitu ani nič podobné som nemala už dlho…
A ešte musím vyskúšať aj ten jogurt…moc ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
25.7.08 16:44

já bych to tipla na vysušení po tom průjmu, já z vlastní zkušenosti doporučuji ten Rosalgin sáčky na roztok, to mi pomůže ve většině případů a na popraskání Infadolan. Jinak bych rozhodně v pondělí hnala k doktorovi ať Ti udělá stěry a zjistí co to je. Tak ať jsi brzy v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.7.08 20:31

Canesten moc nepomůže jak je to takhle rozjeté. Kup si za cca 40 kč Candibene vaginální tablety. Jsou tam tři a už druhý den večer bude skoro po problému, třetí den bude úplně. Určitě to máš spojené s tím průjmem, ale ne zanesenou infekci, já bych tipla na rozhašenou mikroflóru…

Není to nic příjemného, ale tohle fakt pomůle - mám bohužel rozsáhlé zkušenosti :(:(:(:(

Jo a druhá rada - snaž se moc neumývat a když už tak jen vodou. Zní to divně, ale tuhle radu mi dal před lety gynekolog - čím víc mýdla, tím větší potíže…

A příště zkus hned v počátcích na:,–(it krém, na začátku se to s ním dá zarazit - jinak pomůžou ty tablety…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria