Bolestivost u 7. nemoci

Anonymní
30.5.23 09:29

Bolestivost u 7. nemoci

Prosim nikde se mi nedari najit, jak dlouho to boli. Dite to ted chytlo a neco neskutecnyho. :,( do 3 do rana plakalo, kopalo, rvalo, drbalo se. Nepomohl fenistil, zinkova mast ani nurofen. Na rukou ji teprve vcera vecer vyskakala vyrazka, cervene pupinky. Boli jen to? Nebo to boli nez se stanou z toho puchyre? Nebo i pak?
Jako zlaty nestovice..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7950
30.5.23 09:59

Já tuhle nemoc měla a nejvíc mě bolelo v krku. Týden jsem nemohla jíst nic jiného než jogurty. Nohy byly celkem v pohodě, ruce bolely trochu, ale třeba jsem měla problém něco ukrojit, protože mě bolelo když jsem zatlačila na nůž. Nesvědilo mě to vůbec. Tak pokud má dítě bolesti, zkusila bych třeba nějaký Nurofen, nebo Paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.5.23 10:09

U nás měly obě děti 2 kmeny sedmé nemoci, u toho prvního několikadenní velká bolest v krku a teploty, cca 2-3, pak to přešlo, u toho pár pupínků a u druhého kmene je bolely plošky noh i rukou, špatně se jim našlapovalo, po špičkách, teploty neměli, pupínků hodně, mokvaly. Dávala jsem fenistil na noc a proti bolesti, teď nevím jestli paralen nebo nurofen. boláky u dcery byly fakt velké a mokvající, trochu jsem se i bála infekce do nich. Nejhorší byly asi 2 dny a jak pupínky popraskaly, tak se samy krásně zahojily, ani jedna jizva. Bylo toho tolik, že jsem nenatirala, jen luftovat a byli jsme doma, kvůli slunci a protože je to velmi infekci. Dejte tom 2-3 dny, bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
30.5.23 19:43

Dcera tímhle prošla taky, svědění je nejintenzivnější, když to „raší“, jak už vyrážka vyleze, svědění postupně ustává. Nejhorší byla jedna noc, budilo ji to, brečela, nepomohlo nic, druhá už byla lepší, budila se taky, ale ne tak moc. Přes den se na to tolik nesoustředila, tak to taky šlo. Jestli ji bolelo v krku, to nevím, jedla a pila vcelku normálně. Já to pak chytla od ní a můžu říct, že to bylo něco strašnýho. Ale dospělý to prý snáší hůř, než dítě. Asi podobně jako neštovice. V krku bolest horší, než při angíně a ruce mě jednu noc svědily tak, že jsem nevěděla, jestli je narvat do mrazáku nebo si je rovnou useknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí