Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Havlova Až jo? i když měl vlastně ty problémy. jen jeden den ju? No tak to potom se máme na co těšit asi.. ![]()
Me překvapilo, že ani neprdí… ![]()
Tak mrkev s rýží staví, v nemocnici mu určitě do kapačky dali taky něco na zastavení a ty křupky jsou takové nafouklé nic. A z bílé rýže navíc moc odpadu není.
Ale tak hlavně že ho nic nebolí.
Ráno tedy říkal že ho zabaleno bříško jako na kakani ale jen vteřinu a nic.
Od té doby nic
Tak hl ze to už je už pryč..
Jen mi zajímalo kdy to mohu očekávat.. ![]()
Krásnou neděli
Žádné bolesti, žádný průjem žádné zvracení prostě nic. Takze drží dietu. v pátek když jsme přišli domu měl 1 stolici která byla už jakoby bobkovita. Od té doby už nic. Ani neprdí. Vůbec nic…
Vím že všechno že sebe asi dostal. V pátek snědl 1 pytel kukuricnych krupek co mi dali v lékárně a pil buď vodu nebo černý čaj. Včera měl asi 3 porce rýže s mrkví a taky ty krupky a 2 rohlíky. Dnes bude mít kaši a k snídani měl rohlík s černým čajem.
že ani neprdí nic…
Holky chci se jen zeptat.Ve čtvrtek mého 6 leteho syna začalo hrozne bolet břicho. Chvilku byl klid pak byl nástup bolesti, že se úplně koulel do klubíčka. Do toho se přidal průjem (totálně vida asi 4-5× a zvracení(asi 9×). Nakonec vzhledem k tomu že v sobě nic neudržel jsme skončili přes noc na kapačce na infekčním. Ráno jako by mu nic nebylo
Nic mu už není je živej, hraje si pořád by jen jedl žádné bolesti uz
Jen mi zajímá za jak dlouho u Vašich dětí se dostavila stolice? On asi zatím vše stráví…
Děkuji moc…