Bradavice přispání dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.5.23 20:03

Bradavice přispání dítěte

Ahojky holky jdu si pro radu mám 4 levého syna a má hodně velikou bradavici na spodní části palce na noze a domácí věci nepomohly vyzkoušely jsme už všechno takže musíme opravdu na vypálení moje otázka zní nevíte někdo o nějaké klinice nemocnici kde by mi syna na to trochu oblbli prispali klidně ro zaplatím hlavně když to budeme mír v klidu za sebou v úterý jsme totiž byli normálně u kožního a drželi je ho já a dvě sestřičky a nedokázaly jsme ho absolutně udržet má šílenou. silu takže jsme byli pokopany pokousany jako jo můžu sehnat silného chlapa ale nechci mu úplně. delsr trauma na celý život po dobrém ro bohužel nejde nepomáhají odměny žádného charakteru prostě nechce to ani ukázat na tož si na to nechat sáhnout a už je.to opravdu akutní už na to nemůže poradne chodit moc děkuji za doporučení kam se obrátit pokud možno středočeský kraj

Příspěvek upraven 27.05.23 v 20:05

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
27.5.23 20:04
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.23 20:39

Zkoušeli jste Kolodium Forte? Já si neumím představit, že by to nefungovalo. Mám také obrovskou bradavici (cca 2 cm v průměru) na chodidle a Kolodium Forte zabírá. Jasně, není to hned, mažu ji už 2 měsíce v kuse a pomalu odlupuju vrstvy, vždycky se dá odloupnout nová vrstva tak za 4 dny. No a řekla bych, že už se konečně blížím ke konci bradavice. Podle mě je vypalování na nic, stejně byste tam museli chodit mockrát za sebou. I s malými bradavicemi se tam chodí opakovaně. Před 4 lety jsem si ji nechala vyříznout, ale narostla znovu. Doufám, že už se jí konečně definitivně zbavím.

Příspěvek upraven 27.05.23 v 20:45

• Citovat
  • Upravit
7260
27.5.23 20:41

Jak dlouho to tam má? Dcera měla malou a zvládli jsme to doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
27.5.23 20:46

Hlavně není normální, aby se takhle chovalo dítě u lékaře. To má nějaké postižení, nebo jedete nevýchovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.23 20:51

@Zumpa ani jedno mě jeho reakce přijde celkem adekvátní když ho to bolí a bojí se ano samozřejmě ho můžu zakleknout a vydrží to ale to nechci užil si toho za svůj život dost takže má prostě strach už

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.23 20:53

@KKK85 už ji má opravdu velikou a domácí přípravky báňské rady máme vyzkoušeno největší problém že si ro prostě nenechá pak ošetřit seskrabavat atd prostě ho ro bolí a už nechce už toho má dost za sebou a už je hystericky

• Citovat
  • Upravit
41763
27.5.23 20:56

S anestezií neporadím, ale dusík se pak stejně odstříhává. Možná nějaká chirurgie?
Teď je léto, zkoušeli jste vlaštovičník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.23 20:59
@Anonymní píše:
@KKK85 už ji má opravdu velikou a domácí přípravky báňské rady máme vyzkoušeno největší problém že si ro prostě nenechá pak ošetřit seskrabavat atd prostě ho ro bolí a už nechce už toho má dost za sebou a už je hystericky

Kolodiem to nebolí. Ten přípravek umrtví kůži, která se po několika dnech přirozeně odloupne v určité vrstvě. Žádné seškrabávání, prostě počkáte, až se to samo bez násilí odloupne. Jen pak po odloupnutí je někdy potřeba pár dní počkat, když je pod tím „živá“ kůže, to by bolet mohlo, kdybyste namazali moc brzo. A chránit zdravou kůži, mazat jen tu bradavici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.23 21:03
@Anonymní píše:
Zkoušeli jste Kolodium Forte? Já si neumím představit, že by to nefungovalo. Mám také obrovskou bradavici (cca 2 cm v průměru) na chodidle a Kolodium Forte zabírá. Jasně, není to hned, mažu ji už 2 měsíce v kuse a pomalu odlupuju vrstvy, vždycky se dá odloupnout nová vrstva tak za 4 dny. No a řekla bych, že už se konečně blížím ke konci bradavice. Podle mě je vypalování na nic, stejně byste tam museli chodit mockrát za sebou. I s malými bradavicemi se tam chodí opakovaně. Před 4 lety jsem si ji nechala vyříznout, ale narostla znovu. Doufám, že už se jí konečně definitivně zbavím.

Příspěvek upraven 27.05.23 v 20:45 [/citace jsem na něj sama a nenechá si to namazt nic už si na to prostě nenechá sáhnout a zkoušeli jsme i kyselinu a díky tomu že.si.ro pak nenechá odstranit tak nezabralo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.23 21:04

Ještě dodám, že mám vyzkoušený česnek a vlaštovičník a zcela bez efektu. Tím neříkám, že to někomu nemůže pomoct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.23 21:07
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Zkoušeli jste Kolodium Forte? Já si neumím představit, že by to nefungovalo. Mám také obrovskou bradavici (cca 2 cm v průměru) na chodidle a Kolodium Forte zabírá. Jasně, není to hned, mažu ji už 2 měsíce v kuse a pomalu odlupuju vrstvy, vždycky se dá odloupnout nová vrstva tak za 4 dny. No a řekla bych, že už se konečně blížím ke konci bradavice. Podle mě je vypalování na nic, stejně byste tam museli chodit mockrát za sebou. I s malými bradavicemi se tam chodí opakovaně. Před 4 lety jsem si ji nechala vyříznout, ale narostla znovu. Doufám, že už se jí konečně definitivně zbavím.Příspěvek upraven 27.05.23 v 20:45
jsem na něj sama a nenechá si to namazt nic už si na to prostě nenechá sáhnout a zkoušeli jsme i kyselinu a díky tomu že.si.ro pak nenechá odstranit tak nezabralo

Tak to bych neviděla naději ani v tom vypalování :(

• Citovat
  • Upravit
27.5.23 21:11

Zkus Duofilm. Vždy nám pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
27.5.23 21:39

Už bych ho nikam netahala, musí z toho mít trauma jako blázen. Zkusila bych posílit imunitu normálně nějakými vitamíny atd., to také pomůže. A vyzkoušet další tipy…
U syna jsem vždy dělala „zákroky“ večer po usnutí, cca 30 minut od usnutí. Jinak si na to taky nenechal sáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
27.5.23 21:47
@Anonymní píše:
Ahojky holky jdu si pro radu mám 4 levého syna a má hodně velikou bradavici na spodní části palce na noze a domácí věci nepomohly vyzkoušely jsme už všechno takže musíme opravdu na vypálení moje otázka zní nevíte někdo o nějaké klinice nemocnici kde by mi syna na to trochu oblbli prispali klidně ro zaplatím hlavně když to budeme mír v klidu za sebou v úterý jsme totiž byli normálně u kožního a drželi je ho já a dvě sestřičky a nedokázaly jsme ho absolutně udržet má šílenou. silu takže jsme byli pokopany pokousany jako jo můžu sehnat silného chlapa ale nechci mu úplně. delsr trauma na celý život po dobrém ro bohužel nejde nepomáhají odměny žádného charakteru prostě nechce to ani ukázat na tož si na to nechat sáhnout a už je.to opravdu akutní už na to nemůže poradne chodit moc děkuji za doporučení kam se obrátit pokud možno středočeský krajPříspěvek upraven 27.05.23 v 20:05

Dcera chodila na vypalování každý týden a trvalo to celkem dlouho. zase tolik to nebolí. To by ho přispívali každý týden, to je nereálné. A jestli nemůže skoro chodit tak bude už pěkně hluboká :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí