Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechala bych to ještě uzrát, pak to půjde ven všechno. Může to být podkožní nežid a ten potřebuje spoustu času. Buď vyleze nebo se sám vyhojí. Nebude to nic hrozného uvidíš. Ale kdyby to dělalo problémy tak si na tu gyndu zajdi ![]()
To bude abces
také jsem ho měla - muze se udělat po holení, ale i z nepatrné odreniny. Musela jsem s nim na gyndu na docisteni, pomohla taky višňovka- tu jsem prikladala na gazovych polstarcich. Soucitim s tebou, bolelo to hrozne. Hlavně to nezanedbat, abys nemusela pak brát antibiotika na zánět ![]()
Holky díky, asi to bude to co rikala Tichošlapek. cely den mi z te ranky tece krev, je to docela otravny, ale aspon bolest docela polevila. uvidim jak to bude vypadat a kdyztak zajdu na gyndu pristi tyden ![]()
Zdavím, předem chci říct, že se omlouvám, za pro nekoho nechutné téma, ale nemám se koho zeptat. minulý pátek jsem dostala menstruaci, končila v neděli - byla velmi krátká a slabá. v sobotu jsem si všimla, že se mi na straně vagíny - ne vevnitř spíš na vnejsi strane z boku udělal nežid, to se mi stává tak 3× za rok, jsou malý a velmi bolí. toto se ale zvetsilo, jakože hodně, nebylo to vystouplé, spíš jakoby v kůži. od vcera to strasne bolelo, tak jsem si řekla, že zajdu dnes na gyndu (protoze nevim kam jinam), už jsem si nemyslela, že to je nežid, ani to tak nevypadalo.no a dneska rano to melo jako pupinek hlavicku a slo to ven, mam tak půlku venku, ale nebylo tam moc hnisu, který jsem očekávala, ale hodně krve. nevim jestli to s tim nejak souvisi, ale o prazdninach jsem vysadila HA. nevíte co by to mohlo být? mam to jit resit k doktorce? ted uz si myslim, ze to zmizi, ale mam strach, co to vlastne bylo.
OPRAVDU SE VSEM OMLOUVAM ZA I PRO MĚ NECHUTNÉ TÉMA, TED MUSÍM DO PRÁCE, PŘIJDU POZDE VECER, TAK MI TO PROSÍM NESMAŽTE NEZ SI PRECTU ODPOVEDI, PAK POPROSÍM O SMAZANI SAMA.
P. S. vzhledem k predchozim nechutnym diskusim ktere tu probehly od jinych uzivatelu, NE FOTKU OPRAVDU NEPRIDÁM.
dekuji za odpovedi