Bolest beder, problémy s cyklem

Anonymní
8.10.17 16:25

Bolest beder, problémy s cyklem

Dobrý den,
Mám problém, ale nevím, jak akutní.
Je mi 37, jedno dítě - 9 let, antiko neberu, používáme kondom. Mívám pravidelný cyklus +- 4 dny, kolem ovulace bolesti vaječníku, před M/S bolesti břicha. Krvacim 4 dny, první dva silne, poté málo. Tento měsíc mě bolí zada v bedrech, cítím se nedobře, nevolnost, nechuť k jídlu. 20. den cyklu jsem jeden den krvacela - ruzove. Poté jsem 27. Den dostala menses - velmi slabou, bylo to takové růžové smíchané s táhlým ovulacnim hlenem. Pichaji mě vaječníky a bolí hodně bedra až kostrc. Dále mě bolí prsa, chce se mi pořad na malou a stolici mám řidší než obvykle. Teplotu nemám. Výtok - táhly, vazky - zapáchá. Nic mě nesvedi. Těhotná nejsem.
Můj Dr mě objednal na 18.10. Ordinuje pouze ve středu, pouze na objednání. Je to podle vás akutní a mám jet na ambulanci nemocnice nebo to stačí toho 18.10.? Nechce se mi tam, bývají neprijemni. Zase ale nechci něco zanedbat. Těhotná nejsem a nemohu být. Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
8.10.17 16:30

A tvůj gyndař tě nevezme, pokud mu řekneš, že je to akutní? já bych teda s tímto nečekala do 18., pokud ti opravdu není dobře. zapáchající výtok a to všechno může být zánět dělohy, vaječníků. nenechávala bych to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.17 16:45

Mívám taky podobné problémy od doby, co jsem přestala kojit, ale u mě to je pravidelně každý měsíc. K tomu, co popisuješ mi schází jen ten výtok. Ale bolest v bedrech mám před každou MS už od narození syna a bolest prsou, co jsem přestala kojit. „Přerušovanou“ MS téměř každý druhý měsíc. Podle gynekologa to je normální, protože mám prý přetočenou dělohu. Ale kde jsem k tomu přišla, nebo zda jsem to měla od dětství, to mi neřekl. Je mi 36. Pokud se výtok zhorší, nebo se přidá nějaký další problém, tak určitě nečekej až do 18. a jdi k lékaři hned. Píšeš, že těhotná být nemůžeš, ale co popisuješ odpovídá i příznakům mimoděložního těhotenství. Hodně štěstí ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa