Bolesto v levem podbrisku

3138
14.6.10 22:12

bolesti v levem podbrisku

Holky mam dotaz jsem asi zhruba 5tt,19DPO,a dnes mi zacalo trosku pobolivat na levo v podbrisku,nevim cim to je beru utrogestan,no a treba kdyz mam ovulku tak mam bolesti na leve strane normalne,mate s tim nekdo zkusenosti??patří to k tehu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verona
14.6.10 22:15

Myslím, že se nemusíš bát. V těhotenství často něco bolí, píchá, atd. Toho si ještě užiješ. Tvé tělo se holt připravuje na miminko.

• Citovat
  • Upravit
7782
14.6.10 22:21

Já s tím měla problém hdoně veliký a byla sjem často u dr.Nikdy nic nenašly,prej je to z toho,že se roztahuje děloha.Pokud by tě to ale bolelo hodně a dlouho tak si zajdi k doktorovi,může to prej být u zánět močových cest.Jinak jsem taky brala utrogestan.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.6.10 22:27

dekuji za odpovedi uz jsem po jednom ZT tak se asi vice pozoruju :dance: ale verim ze tentokrate to vyjde a budu drzet miminko v náručí,ja mam tu levou stranu hodne citlivou tak je to asui vazne tim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
15.6.10 07:55

Ahoj.v těhu je to normální,ale taky na to pomáhá magnézko,tak si kup v lékárně,mě to ze začátku těhu dost pomáhalo.A chodíš ještě do práce?Jsi myslím sestra ne?Třeba by ti pomohl klid doma bez stresu. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3138
16.6.10 09:25

na neschopenku pujdu az od srpna a prdtim mam 14 dni dovcu jsem teprve v 5tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí