Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
!
Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho bávají výsledky triple testu. Já jsem se zapoměla zeptat kdy budou, abych si zavolala na výsledky.
Děkuji
Ahojky ometajdo
, mě říkala sestřička, že 7-10 dnů. Já si volat nemám, kdyby to bylo špatné tak že se ozvou sami ![]()
já to u prvního těhu taky tak měla, že jsem si volat neměla, kdyby to bylo špatný, tak mi sami zavolají, u druhého mi je ani nedělali, byla jsem na screningu v 12tt.
Ahoj Kvatapko!
Mě neřekli nic, jen že to pošlou mému gyndaři. Zítra jdu do poradny tak výsledky ještě nebudou a další měsíc se mi čekat nechce.
Mě je dr. volala přesně za 7 dní. Přesně jak píše Kvatapka, špatný výsledky moje dr. volá, dobrý se těhulky dozvídají na další kontrole.
Mě je dr. volala přesně za 7 dní. Přesně jak píše Kvatapka, špatný výsledky moje dr. volá, dobrý se těhulky dozvídají na další kontrole.
U nás taky tak. Výsledky posílají gynekologovi a ten kdyby byly špatný tak hned volá. Jinak mě řekli že by měly být tak do týdne- ![]()
Držím palce ať to dobře dopadne ![]()
Děkuji všem za odpovědi, ve středu si zavolám, to už bude týden po odběru.
Ještě jenou díky ![]()
Taky tak - řekli mi, že tak v průběhu tohoto týdne budou a kdyby něco, tak sami zavolají, jinak nic… bude to dlouhý týden. ![]()
Držím palec! ![]()