Bomba v sexu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nejspíš takpve, které dotyčného nejvíce berou… Ale to se musíš ptat jeho a ne nás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To bude naprosto individuální. Každýmu se líbí něco jiného. Někdo rád svazování, někdo je rád dominantní, někdo zas rád zmíněný anál a to všecko může někomu jinýmu připadat nechutné a nepotřebné. Můžu ti říct, co se zdá skvělé mně, ale bylo by to neúčelné. Musíš se ho zeptat na jeho sexuální touhy, jinak to nepůjde …
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Určitě orální sex až do konce s polknutím. Pro drtivou většinu chlapů nejlepší, když se mohou partnerce udělat do úst, a ona jim ho tam ještě pak při největší citlivosti polaská.
Nesrovnatelný zážitek s tím, než když to žena před koncem přeruší a jen dodělá rukou, nebo po výstřiku ihned plive a končí.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Určitě orální sex až do konce s polknutím. Pro drtivou většinu chlapů nejlepší, když se mohou partnerce udělat do úst, a ona jim ho tam ještě pak při největší citlivosti polaská.Nesrovnatelný zážitek s tím, než když to žena před koncem přeruší a jen dodělá rukou, nebo po výstřiku ihned plive a končí.
Tak treba tohle zrovna memu muzi pripada nechutne
.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, snad nikoho nepohorším touto otázkou..asi každá sme nekdy chtěli svému partnerovi dopřát maximum v posteli, nejlepší orgasmus co kdy zažil.. Orální sexem, vaginální ci análním? Jak je co nejvíc rozpalit a co jim udělá nejvíc dobře a jak?! Jaké konkrétní věci udělají nezapomenutelný zážitek v posteli pro něj?
více holek naráz žádnýho nezklame
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Sory holky, jen si zkusím anonym
Já také. Zajima mě, kolik druhu kytiček má emimino v zásobě.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Diskuzi jsem necetla, ale zajima me dalsi kytka
Prvořadě zkouším kytku ale ať neplevelím zbytečně tak za mě odpověď: anální sex
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ještě mě napadá zavázat oči, prostě některé chlapy to rajcuje (a může si beztrestně představit koho chce)
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- První orální sex a obavy
- Při sexu nehledí na sebe
- Fotky našeho sexu
- Zakázaný sex od gynekologa
- On nemá chuť na sex
- Řekla jsem NE a i přes to se mnou měl partner sex
- Když po sexu dostanu menstruaci, můžu otěhotnět?
Ahoj holky, snad nikoho nepohorším touto otázkou..
asi každá sme nekdy chtěli svému partnerovi
dopřát maximum v posteli, nejlepší orgasmus co kdy zažil.. Orální sexem,
vaginální ci análním? Jak je co nejvíc rozpalit a co jim udělá nejvíc
dobře a jak?! Jaké konkrétní věci udělají nezapomenutelný zážitek
v posteli pro něj?