Jak převézt dort

248
24.7.18 13:13

Jak převézt dort

Zdravím mamky. Zítra potřebuju vlakem (40 minut) převézt dort. Máte rady, jak to udělat? Nechci utrácet za termotašky apod. Pak už bych to nevyužila. Jde o jednorázovou akci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
24.7.18 13:16

nepřevážet, mít objednaný až na místě, tak jsem asi neporadila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44318
24.7.18 13:17

Lidl termotaska stojí dvacku,udrží mrazenou zeleninu i zmrzlinu. Jinak prenosna lednicka. Nevím,co bys chtela prevratneho poradit,v tom vedru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.7.18 13:17
@PetyMimi píše:
Zdravím mamky. Zítra potřebuju vlakem (40 minut) převézt dort. Máte rady, jak to udělat? Nechci utrácet za termotašky apod. Pak už bych to nevyužila. Jde o jednorázovou akci. :)

No nic jiného než termotaška mě nenapadá. Teda jedině, že bys dort koupila až na místě. Ale jak převézt, to nvm :( Papírová je málo. Jedině se poptat u sousedů nebo u známých, jestli nemají termotašku a nebo případně takový ten box na namrazovací destičky, ale zase aby se t tam vešel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44318
24.7.18 13:18

Mozna ještě krabici obalit alobalem,který nejakou dobu udrží původní teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15948
24.7.18 13:19

V tomhle horku , 40 minut a vlakem ? Tak to teda hodně štěstí.
Ten dort bude vypadat :-(

Nemůže tě hodit někdo autem ? V klimatizovaném autě to vydrží těch 40 min určitě. Ale ve vedru ve vlaku ? :-(

Vím, že dávají i petky s hodně studenou vodou, ale musí se obalit do novin. K dortu by neměla přijít vlhkost. Aby se neorosil. Udělalo by to hnusný mapy.
Ale to si nedovedu vlakem představit. Musí se to pořádně zafixovat, aby dort neponičily. A taky to bude těžké, takže vlakem táhnout , to asi nepůjde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.7.18 13:19

Já mám právě nařízeno udělat domácí, který všem chutná. Jinak bych ho koupila na místě. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
24.7.18 13:21
@PetyMimi píše:
Já mám právě nařízeno udělat domácí, který všem chutná. Jinak bych ho koupila na místě. :,(

kdo nařídil, ať si pro něj přijede :) si to rozmyslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.7.18 13:22
@PetyMimi píše:
Já mám právě nařízeno udělat domácí, který všem chutná. Jinak bych ho koupila na místě. :,(

Tak ať tě dovezou autem. Vlakem je možné, že nejen že nebude hezky vypaat, ale taky ani nemusí chutnat a nebo se po něm může udělat zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
24.7.18 13:22
@PetyMimi píše:

Tak ať pro tebe někdo z těch, co ti to nařídili, přijede ;)
Z čeho ten dort je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
24.7.18 13:25
@PetyMimi píše:
Zdravím mamky. Zítra potřebuju vlakem (40 minut) převézt dort. Máte rady, jak to udělat? Nechci utrácet za termotašky apod. Pak už bych to nevyužila. Jde o jednorázovou akci. :)

asi tě zklamu, ale já vozila dort v termotašce 40minut autem (jestli mluvíme o klasickém šlehačkovém dortu). Vlakem bych si to asi netroufla i za předpokladu, že nebudou takhle šílený vedra. Pokud jsi fakt odhodlaná tam ten dort dostat, dej si do mrazáku petky s vodou a nech je zmrznout na led a pak si tímhle dobře vybav velkou tašku. Za sebe říkám, že mně by to za to nestálo. Buď bych toho, co dort objednal, požádala o svezení, nebo to zkrátka odmítla, že by to dort nepřežil.

• Citovat
  • Upravit
248
24.7.18 13:27

@kadlina
Piškoty, tvaroh, ovoce, želatina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
24.7.18 13:27

Já jsem tak musela převézt krabici kremoveho cukroví. Normálně jsem pořádně vychlazenou krabici (s tím cukrovím) zabalila do deky a ve velké tašce ještě obalila polštáři. Prostě co nejvíc izolovat od vnější teploty. Ve vlaku jsem jela teda jen 25 minut, ale cesta na něj i z něj byla každá čtvrthodinová. Krém zůstal krasně pevný, ne jako z ledničky, ale rozhodně nestekl nebo tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.7.18 13:28
@PetyMimi píše:
@kadlina
Piškoty, tvaroh, ovoce, želatina

No neriskovala bych to. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
24.7.18 13:31

Vlakem 40min, to bude autem kratší doba. Poprosit aby tě někdo hodil, nebo pro tebe dojel ten, co si to objednal..Za prvé risk toho, že nedojede bez vady, stačí zakopnout, někdo do toho drbne apod…Za druhé v tom horku? Určitě bych volila auto, když nechceš kupovat termotašku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat