Jak převézt dort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
24.7.18 19:42
@Russet píše:
Psala, že většinou stojí v uličce. Tam je na zemi poněkud omezený prostor. Lidi chodí, tlačí se další a další…

A proto jsem psala, že může zkusit požádat někoho, jestli by jí s tím nepustil sednou, případně dát ten dort pod sedačku… Tam nikomu překážet nebude a nic se mu nestane

• Citovat
  • Upravit
53518
24.7.18 19:46
@lucenka píše:
A proto jsem psala, že může zkusit požádat někoho, jestli by jí s tím nepustil sednou, případně dát ten dort pod sedačku… Tam nikomu překážet nebude a nic se mu nestane

Tak když se protlačí k někomu do dveří. Pod sedačkou v kupé není místo. Je jen nad hlavou. Může se stát, že skejsne na chodbičce u dveří ven. Často jsem tak se synem jela a fakt se nikdo ani kvůli dítěti nezvedl. Natož s balíkem dortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32106
24.7.18 19:48

A co polystyrénová krabice, ta by ho mohla udržet i vychlazený z lednice a je i pevná :think:
V polystyrénových obalech se prodávají i zmražené dorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
25.7.18 10:08

Jéjda to je vášní pro jeden převoz dortu :mrgreen:
S patlaninou taky nesouhlasím, třeba toto za žádnou patlaninu nepovažuju https://www.mimibazar.cz/…ovocna-bomba a to jsem to v reálu viděla ještě mnohem hezčí. Moje gusto to chuťově úplně není, ale kvůli tomu to nebudu odsuzovat. Třeba ani zmíněné věnečky pro mě nejsou nic extra. :nevim:

Zakladatelko ničeho se neboj. Nenech se vystrašit. Tvaroh je jedna z nejlepších surovin na převoz. Ten se v zásadě nekazí, po delší době by leda plesnivěl. Určitě ze zahřátého tvarohu nehrozí srajdy apod. neb už je v zásadě zkažený při výrobě ;) Taky tolik nepovolí jako máslo. Určitě bych navrch tu želatinu dala, protože to odizoluje. Možná se trochu potrhá, ale to si myslím, že ti všichni odpustí ;) Případně bych si jedno balení průhledné želatiny vzala s sebou a trhlinky zalila na místě. Mrazák bych nezkoušela, aby to nezřídlo. Kdyby bylo v tvarohu víc vody, tak by to (podle mě) mohlo změnit konzistenci. Hodně bych vychladila a dala na něco zmrzlého. Pokud to necháš ve formě, tak to v pohodě dovezeš, uvidíš. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
25.7.18 10:54

@kadlina přesně tak. Já dělám věnečky co chvíle jen tak. Je to triviální a sní se obratem. Zakladatelka už vyjíždí, tak snad dá vědět a všechno vyjde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
25.7.18 11:50

Já myslela, že pojede až o víkendu, tak nic no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
25.7.18 15:19

@kadlina Já nesnáším venecky a vetrniky,nevezmu si nikde ani jeden :nevim: Piskotovo ovocny dort zmizi behem chvilky,zvlast kdyz jsou na oslavě deti,ale já pecu korpus z piskotoveho testa,nemáme rádi nasakle piskoty.
Je to o preferenci chutí a taky mě prekvapila ta agrese nekterych uzivatelek k lehkemu moucniku.

Zakladatelko,jak to dopadlo? V tomto vedru bych jakykoliv dort nechala udelat na místě. Kdybych musela,tak termotaska lidl. Kupuji v nich nanuky,chodím pěšky a OK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
26.7.18 07:22

@Jana206 několik holek tu psalo o té termotašce lidl. Já ji budu muset prubnout. Teď kolikrát nekoupím sushi nebo zmrzlinu nebo maso, že mám strach po cestě z horka…a synátorovi se vždycky ty tašky hrozně líbí tak ho aspoň potěším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32106
26.7.18 11:42

@kontramatka No a stojí asi 20 kč,takže super, tu si kup, ať má synek radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.7.18 17:00

Tak dostala aspoň některá z vás, co fandila převozu, zprávu o stavu dortu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat