Jak převézt dort
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
A proto jsem psala, že může zkusit požádat někoho, jestli by jí s tím nepustil sednou, případně dát ten dort pod sedačku… Tam nikomu překážet nebude a nic se mu nestane
Tak když se protlačí k někomu do dveří. Pod sedačkou v kupé není místo. Je jen nad hlavou. Může se stát, že skejsne na chodbičce u dveří ven. Často jsem tak se synem jela a fakt se nikdo ani kvůli dítěti nezvedl. Natož s balíkem dortu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co polystyrénová krabice, ta by ho mohla udržet i vychlazený z lednice a je i pevná ![]()
V polystyrénových obalech se prodávají i zmražené dorty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéjda to je vášní pro jeden převoz dortu ![]()
S patlaninou taky nesouhlasím, třeba toto za žádnou patlaninu nepovažuju https://www.mimibazar.cz/…ovocna-bomba a to jsem to v reálu viděla ještě mnohem hezčí. Moje gusto to chuťově úplně není, ale kvůli tomu to nebudu odsuzovat. Třeba ani zmíněné věnečky pro mě nejsou nic extra. ![]()
Zakladatelko ničeho se neboj. Nenech se vystrašit. Tvaroh je jedna z nejlepších surovin na převoz. Ten se v zásadě nekazí, po delší době by leda plesnivěl. Určitě ze zahřátého tvarohu nehrozí srajdy apod. neb už je v zásadě zkažený při výrobě
Taky tolik nepovolí jako máslo. Určitě bych navrch tu želatinu dala, protože to odizoluje. Možná se trochu potrhá, ale to si myslím, že ti všichni odpustí
Případně bych si jedno balení průhledné želatiny vzala s sebou a trhlinky zalila na místě. Mrazák bych nezkoušela, aby to nezřídlo. Kdyby bylo v tvarohu víc vody, tak by to (podle mě) mohlo změnit konzistenci. Hodně bych vychladila a dala na něco zmrzlého. Pokud to necháš ve formě, tak to v pohodě dovezeš, uvidíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kadlina přesně tak. Já dělám věnečky co chvíle jen tak. Je to triviální a sní se obratem. Zakladatelka už vyjíždí, tak snad dá vědět a všechno vyjde v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kadlina Já nesnáším venecky a vetrniky,nevezmu si nikde ani jeden
Piskotovo ovocny dort zmizi behem chvilky,zvlast kdyz jsou na oslavě deti,ale já pecu korpus z piskotoveho testa,nemáme rádi nasakle piskoty.
Je to o preferenci chutí a taky mě prekvapila ta agrese nekterych uzivatelek k lehkemu moucniku.
Zakladatelko,jak to dopadlo? V tomto vedru bych jakykoliv dort nechala udelat na místě. Kdybych musela,tak termotaska lidl. Kupuji v nich nanuky,chodím pěšky a OK ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 několik holek tu psalo o té termotašce lidl. Já ji budu muset prubnout. Teď kolikrát nekoupím sushi nebo zmrzlinu nebo maso, že mám strach po cestě z horka…a synátorovi se vždycky ty tašky hrozně líbí tak ho aspoň potěším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka No a stojí asi 20 kč,takže super, tu si kup, ať má synek radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dostala aspoň některá z vás, co fandila převozu, zprávu o stavu dortu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proto jsem psala, že může zkusit požádat někoho, jestli by jí s tím nepustil sednou, případně dát ten dort pod sedačku… Tam nikomu překážet nebude a nic se mu nestane