Jak převézt dort
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Russet píše:
A přitom třeba mnohem hezčí by byla roláda z piškotového těsta s tvarohovou náplní a doplnit ovocem. Ale chápu. To už je vyšší dívčí. Piškoty z Polska to jistí.
Tak myslím, že záleží na tom, aby to chutnalo těm, co to chtějí. A víc netřeba ne?
Já takhle dobu bojovala s manželem. Prostě má nejradši špagety s kečupem a k tomu lanšmít a nebo tomu podobné maso z konzervy. A zkoušla jsem boloňské i jen lehké s olivovým olejem, rajčaty, bazalkou a další verze a prostě nic. Pořád vede patlámo kečupem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka píše:
příklady důstojných nepečených dortů. Některé dámy asi soudí všechno podle vlastní „ne“schopnosti.https://www.pazitka.cz/…peceny-dort/
https://www.pidak.cz/…ozna-neznate
https://www.recepty.eu/…ca-dort.html#
vsechny tri vypadají skvele, diky za inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
Tak myslím, že záleží na tom, aby to chutnalo těm, co to chtějí. A víc netřeba ne?Já takhle dobu bojovala s manželem. Prostě má nejradši špagety s kečupem a k tomu lanšmít a nebo tomu podobné maso z konzervy. A zkoušla jsem boloňské i jen lehké s olivovým olejem, rajčaty, bazalkou a další verze a prostě nic. Pořád vede patlámo kečupem.
U dítěte bych takové chuťové preference chápala. Ale dnešní lančmít se nedá srovnat s tím, co byl dřív. Opékal se jako plátek masa. Dnes je to břečka ze separátu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
U dítěte bych takové chuťové preference chápala. Ale dnešní lančmít se nedá srovnat s tím, co byl dřív. Opékal se jako plátek masa. Dnes je to břečka ze separátu
Nj, mu to nevysvětlíš. I když si teď vybírá konzervy tak, aby to nebyl humus, jak píšeš, tak prostě mleté maso ve špagetách ee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
Nj, mu to nevysvětlíš. I když si teď vybírá konzervy tak, aby to nebyl humus, jak píšeš, tak prostě mleté maso ve špagetách ee
Přitom trochu mletého je za hubičku a protlak s kořením taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetyMimi píše:
A co ji nechat zmrznout? Pak bude akorát ne?
Tak to už bych rovnou volala do místně příslušné cukrárny a objednala něco tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:¨Hele to už neřeším. A to si melu mleté doma sama, teď máme i domácí rajčata, bylinky. Prostě každý asi má nějakou tu šmakuládu, co má rád.
Přitom trochu mletého je za hubičku a protlak s kořením taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet @Šmoulice když si poručili patlaninu tak budou mít patlaninu. Očividně jim to chutná. Když bych šla do restaurace a chtěla guláš s oni mi donesli rybu, asi by to taky nebylo to,co jsem chtěla. A myslím si, že v tomhle počasí je nepečený dobrá volba. A když to tak oslavenec chce, tak to měnit nebudu je proto, že se vám to nelíbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetyMimi jo je to osvěžující jen bych to teda nechtěla převážet
. Jedině to odvézt hned ráno? Jestli něco jede?Já ho mrazím
ale želatinu do toho nedávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetyMimi píše:
@Russet @Šmoulice když si poručili patlaninu tak budou mít patlaninu. Očividně jim to chutná. Když bych šla do restaurace a chtěla guláš s oni mi donesli rybu, asi by to taky nebylo to,co jsem chtěla. A myslím si, že v tomhle počasí je nepečený dobrá volba. A když to tak oslavenec chce, tak to měnit nebudu je proto, že se vám to nelíbí.
Tak pak dej vědět, jakou rozpadlinu jsi dovezla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetyMimi To víš, že je to tvoje věc. Když to chutná, tak je to jasný.
Jen v tomhle počasí se takhle nedá převézt skoro nic. Snad jen nějaký suchý piškot a nebo muffiny, pečené sušenky atd. Aby z toho potom oslavenci nebylo špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@PetyMimi jo je to osvěžující jen bych to teda nechtěla převážet. Jedině to odvézt hned ráno? Jestli něco jede?Já ho mrazím
ale želatinu do toho nedávám
Mě jídlo teda neosvěží. Vlažná sprcha nebo ledové pití. Ale sladké mazlavé toto teda ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@PetyMimi jo je to osvěžující jen bych to teda nechtěla převážet. Jedině to odvézt hned ráno? Jestli něco jede?Já ho mrazím
ale želatinu do toho nedávám
Pojedu v 11. Ono nic dřív nejede.
zkusím na 1-2 hodiny do mrazáku, šoupnu do termo a budu se modlit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetyMimi píše:
Pojedu v 11. Ono nic dřív nejede.zkusím na 1-2 hodiny do mrazáku, šoupnu do termo a budu se modlit.
Tebe zachrání studená fronta…Jakmile to na tak krátkou dobu zmrazíš, akorát to poteče. Ale uraž se za dobře míněnou radu. Oslavenec je asi chlap, co v životě nestál v kuchyni a nejel plným vlakem. Hodně štěstí
V červnu jsem do práce vezla řezy v pět ráno. Přežily. Ale byl tam klasický korpus.
Příspěvek upraven 24.07.18 v 15:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit