Jak převézt dort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
24.7.18 15:22
@Russet píše:
A přitom třeba mnohem hezčí by byla roláda z piškotového těsta s tvarohovou náplní a doplnit ovocem. Ale chápu. To už je vyšší dívčí. Piškoty z Polska to jistí.

Tak myslím, že záleží na tom, aby to chutnalo těm, co to chtějí. A víc netřeba ne?

Já takhle dobu bojovala s manželem. Prostě má nejradši špagety s kečupem a k tomu lanšmít a nebo tomu podobné maso z konzervy. A zkoušla jsem boloňské i jen lehké s olivovým olejem, rajčaty, bazalkou a další verze a prostě nic. Pořád vede patlámo kečupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.7.18 15:27
@kontramatka píše:
příklady důstojných nepečených dortů. Některé dámy asi soudí všechno podle vlastní „ne“schopnosti. :mavam:https://www.pazitka.cz/…peceny-dort/
https://www.pidak.cz/…ozna-neznate
https://www.recepty.eu/…ca-dort.html#

vsechny tri vypadají skvele, diky za inspiraci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.18 15:27
@P4ja píše:
Tak myslím, že záleží na tom, aby to chutnalo těm, co to chtějí. A víc netřeba ne?Já takhle dobu bojovala s manželem. Prostě má nejradši špagety s kečupem a k tomu lanšmít a nebo tomu podobné maso z konzervy. A zkoušla jsem boloňské i jen lehké s olivovým olejem, rajčaty, bazalkou a další verze a prostě nic. Pořád vede patlámo kečupem.

U dítěte bych takové chuťové preference chápala. Ale dnešní lančmít se nedá srovnat s tím, co byl dřív. Opékal se jako plátek masa. Dnes je to břečka ze separátu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.7.18 15:30

A co ji nechat zmrznout? Pak bude akorát ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.7.18 15:30
@Russet píše:
U dítěte bych takové chuťové preference chápala. Ale dnešní lančmít se nedá srovnat s tím, co byl dřív. Opékal se jako plátek masa. Dnes je to břečka ze separátu :poblion:

Nj, mu to nevysvětlíš. I když si teď vybírá konzervy tak, aby to nebyl humus, jak píšeš, tak prostě mleté maso ve špagetách ee :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.18 15:31
@P4ja píše:
Nj, mu to nevysvětlíš. I když si teď vybírá konzervy tak, aby to nebyl humus, jak píšeš, tak prostě mleté maso ve špagetách ee :(

Přitom trochu mletého je za hubičku a protlak s kořením taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.18 15:32
@PetyMimi píše:
A co ji nechat zmrznout? Pak bude akorát ne? :lol:

8o Tak to už bych rovnou volala do místně příslušné cukrárny a objednala něco tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.7.18 15:35
@Russet píše:
Přitom trochu mletého je za hubičku a protlak s kořením taky.
¨Hele to už neřeším. A to si melu mleté doma sama, teď máme i domácí rajčata, bylinky. Prostě každý asi má nějakou tu šmakuládu, co má rád.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.7.18 15:41

@Russet @Šmoulice když si poručili patlaninu tak budou mít patlaninu. Očividně jim to chutná. Když bych šla do restaurace a chtěla guláš s oni mi donesli rybu, asi by to taky nebylo to,co jsem chtěla. A myslím si, že v tomhle počasí je nepečený dobrá volba. A když to tak oslavenec chce, tak to měnit nebudu je proto, že se vám to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
24.7.18 15:46

@PetyMimi jo je to osvěžující jen bych to teda nechtěla převážet :mrgreen: . Jedině to odvézt hned ráno? Jestli něco jede?Já ho mrazím :lol: ale želatinu do toho nedávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.18 15:47
@PetyMimi píše:
@Russet @Šmoulice když si poručili patlaninu tak budou mít patlaninu. Očividně jim to chutná. Když bych šla do restaurace a chtěla guláš s oni mi donesli rybu, asi by to taky nebylo to,co jsem chtěla. A myslím si, že v tomhle počasí je nepečený dobrá volba. A když to tak oslavenec chce, tak to měnit nebudu je proto, že se vám to nelíbí.

Tak pak dej vědět, jakou rozpadlinu jsi dovezla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.7.18 15:47

@PetyMimi To víš, že je to tvoje věc. Když to chutná, tak je to jasný.

Jen v tomhle počasí se takhle nedá převézt skoro nic. Snad jen nějaký suchý piškot a nebo muffiny, pečené sušenky atd. Aby z toho potom oslavenci nebylo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.18 15:48
@Markéta80 píše:
@PetyMimi jo je to osvěžující jen bych to teda nechtěla převážet :mrgreen: . Jedině to odvézt hned ráno? Jestli něco jede?Já ho mrazím :lol: ale želatinu do toho nedávám ;)

Mě jídlo teda neosvěží. Vlažná sprcha nebo ledové pití. Ale sladké mazlavé toto teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.7.18 15:49
@Markéta80 píše:
@PetyMimi jo je to osvěžující jen bych to teda nechtěla převážet :mrgreen: . Jedině to odvézt hned ráno? Jestli něco jede?Já ho mrazím :lol: ale želatinu do toho nedávám ;)

Pojedu v 11. Ono nic dřív nejede. 8o zkusím na 1-2 hodiny do mrazáku, šoupnu do termo a budu se modlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.7.18 15:50
@PetyMimi píše:
Pojedu v 11. Ono nic dřív nejede. 8o zkusím na 1-2 hodiny do mrazáku, šoupnu do termo a budu se modlit.

Tebe zachrání studená fronta…Jakmile to na tak krátkou dobu zmrazíš, akorát to poteče. Ale uraž se za dobře míněnou radu. Oslavenec je asi chlap, co v životě nestál v kuchyni a nejel plným vlakem. Hodně štěstí :P V červnu jsem do práce vezla řezy v pět ráno. Přežily. Ale byl tam klasický korpus.

Příspěvek upraven 24.07.18 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat