Jak převézt dort
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hapolda píše:
Jakej jezdi vlak? Spousta vlaku je klimatizovanych. Jinak bych koupila tasku za dvacku, krabici s dortem zabalila do alobalu, do novin a tasku vyskladala namrazenyma destickama, nebo necim obdobnym. My vlakem tahame kde co a jde to
Jak kdy. Jednou jede ten modrej klimatizovanej. Jednou rychlík nižší kvality s kupé. Ale většinou se stoji na chodbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka píše:
vezla jsem v těchto vedrech čokoládový dort půl hodiny sockou přes město a byl v perfektním stavu. Takže piškotový zgarb klidně 40 minut dá a bude v plné kondici.Cestou mu dávej umělé dýchání lžičkou a bude to ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetyMimi píše:
Já mám právě nařízeno udělat domácí, který všem chutná. Jinak bych ho koupila na místě.
V tomhle vedru? Tak ať si ho upeče a veze někam vlakem
Já jezdím vlakem často, ale s dortem jedině autem. A teď by mě teda nenapadlo vozit nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetyMimi píše:
Jak kdy. Jednou jede ten modrej klimatizovanej. Jednou rychlík nižší kvality s kupé. Ale většinou se stoji na chodbě.
Myslela jsem si to. Celou dobu to budeš držet na klíně nebo v ruce na chodbě. To by mě mohl někdo navrhnout…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
V tomhle vedru? Tak ať si ho upeče a veze někam vlakemJá jezdím vlakem často, ale s dortem jedině autem. A teď by mě teda nenapadlo vozit nic.
nic nepeče. Slepuje piškoty akorát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetyMimi Strč ho do koše na prádlo, nic se mu nestane, chytneš to za plastové uši, nikdo ti to nezhodí. Já tak vozím běžně. Lepší než nějaké blbé krabice co se hned rozpadnou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetyMimi píše:
@kadlina
Piškoty, tvaroh, ovoce, želatina
Ahá. U vás se takové patlanině říká dort. Zřídne to a bude z toho blivajz. Ale proti gustu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Ahá. U vás se takové patlanině říká dort. Zřídne to a bude z toho blivajz. Ale proti gustu…
proč by to nebyl dort? Normální nepečený ovocný dort s tvarohem. V létě osvěžující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Jo že … Já taky čekala něco jiného. Tyhle patlaniny nemusím a nedělám je.
Jejich věc
Max se z toho všichni pos…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka píše:
proč by to nebyl dort? Normální nepečený ovocný dort s tvarohem. V létě osvěžující.
Nepečený dort je pro mě jako bramboračka bez brambor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:že ty neumíš nepečený dort ale jen patlaninu, neznamená, že je každý taky patlal.
Jo že … Já taky čekala něco jiného. Tyhle patlaniny nemusím a nedělám je.Jejich věcMax se z toho všichni pos…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Jo že … Já taky čekala něco jiného. Tyhle patlaniny nemusím a nedělám je.Jejich věcMax se z toho všichni pos…
![]()
Když ji někdo požádá, aby udělala něco speciálního domácího, tak bych prostě nepečený „dort“ nečekala. To zvládne i moje dvanáctiletá neteř. Hlavně to hrozně zřídne, to nedoveze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď o víkendu jsem převážela domácí dort (čokokorpus bez mouky, marmeláda a šlehačka) cca. dvacet minut v klimatizovaném autě, jen na talíři. Šlehačku držel jen Smetafix. Nebyl to hezký pohled.
Nadávala jsem jak špaček. Takže jestli někdo nutně potřebuje v tomhle počasí tvůj domácí dort a nechce ho jíst lžící z pytlíku, tak ať si ten chladící box sežene a pošle si pro něj auto. ![]()
Příspěvek upraven 24.07.18 v 14:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kontramatka píše: že ty neumíš nepečený dort ale jen patlaninu, neznamená, že je každý taky patlal.
No a ty nejspíš neumíš nic jiného, než tento grc, co ?
![]()
Patlanina je to každopádně. Spatlat pár surovin dohromady, nalít na piškoty, nezapomenout na ovoce,to zvládne 10ti letý dítě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
No a ty nejspíš neumíš nic jiného, než tento grc, co ?![]()
Patlanina je to každopádně. Spatlat pár surovin dohromady, nalít na piškoty, nezapomenout na ovoce,to zvládne 10ti letý dítě.
A koupit piškoty a zavařené ovoce. Neříkám, že jsem to taky nezkusila udělat, ale nikdo z dospělých po tom většinou nějak neprahne. Udělala bych to leda do skleniček jako pohár. Ale dort?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit