Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Potřebovala bych poradit.Ted jsem objednala dva midi stroje :Bristle a Dodger.Ani za nic nemůžu najít,jak se tyto dva stroje jmenuji česky
Máme ještě i Packer,to jsem našla,že má být Pavlík,ale ty dva
Snad nějaká odbornice
na Bořka najde a bude vědět.
tady jsou přeložené,ale nevim zda všechny
http://www.medvidektoys.cz/borek-stavitel/
Chillinka píše:
Kamčo dík,zrovna ty co potřebuju jsou jen v ANJ
Já jsem třeba nemohla najít ani toho Packera,ale pak jsem našla nějaký úryvek z nové knižky z BOřka a tam bylo napsáno,že to je Pavlík.ALe ty dvě potvory,kde nic tu nic.Syn pořád hučí,ať to najdu ![]()
verenika píše:
Dodger-je mlékárenské auto Tonda
Jééééé,dííííkyyyy moc ![]()
S tím druhým nehnu.Našla jsem,jen že je to úklidové vozidlo.Na to mlékárenské auto máme knížku,ale o tom druhém tam není nic
My jsme taky Bořkovníci
![]()
No já právě taky hledám už asi měsíc jak bblka a nic
Malý ma tři roky a je total Bořkový,hraje si s těma stroje od rána do večera už rok a půl
Nechápu.Ale díky bořkovi o něm celý den nevím
Předevčírem jsem koupila plyšovou micku-no to jsem si zas dala.Už byla s náma v Tesku,u mudry
A nosí i ponožky,aby ji nebyla zima ![]()
Tak takhle až Bořkový nejsme
On kouká rád na ty jeho příběhy a čteme i knížky.teď k vánocům dostal Příběhy ze slunečnicového údolí 1-3. a tam byl ten Tonda.
A byl tam i ten Pavlík?Takový červený rozvážkový vůz?Malý je z něho uplně paf,nestačím objednávat stroje
Jednou jsem s ním byla v hračkařství a měli tam čtyřkolku Sváťu-na dalkové ovládání,takovou velkou,chtěli za nic 9 stovek,v košíku jsem měla už tři stroje,takže jsem odmítla koupit.Malý pořád hučel a hučel.Tak jsem byli projít celý krám a tam v koši s nefungujicíma hračkama byl ten Sváťa za 150Kč,ale nefunkční.Tak jsem ho vzala i když nejezdil,za ty prachy.Tatínek doma rozebral a Sváťa jezdí o sto šest
![]()