Bořek Stavitel

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
219
27.2.11 10:36

Bořek Stavitel

Potřebovala bych poradit.Ted jsem objednala dva midi stroje :Bristle a Dodger.Ani za nic nemůžu najít,jak se tyto dva stroje jmenuji česky :roll: Máme ještě i Packer,to jsem našla,že má být Pavlík,ale ty dva :zed: Snad nějaká odbornice :mrgreen: na Bořka najde a bude vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
27.2.11 10:42

tady jsou přeložené,ale nevim zda všechny
http://www.medvidektoys.cz/borek-stavitel/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.11 10:49

Kamčo dík,zrovna ty co potřebuju jsou jen v ANJ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.2.11 10:52
Chillinka píše:
Kamčo dík,zrovna ty co potřebuju jsou jen v ANJ :roll:
:lol: tak třeba nemaj ani českej překlad.Já je znám skoro všechny,ale musela by si hodit jejich fotečku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.11 10:55

Dodger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.11 10:55

Bristle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.11 10:56

Já jsem třeba nemohla najít ani toho Packera,ale pak jsem našla nějaký úryvek z nové knižky z BOřka a tam bylo napsáno,že to je Pavlík.ALe ty dvě potvory,kde nic tu nic.Syn pořád hučí,ať to najdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.2.11 11:02

Dodger-je mlékárenské auto Tonda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.11 11:03
verenika píše:
Dodger-je mlékárenské auto Tonda :wink:

Jééééé,dííííkyyyy moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.2.11 11:29

S tím druhým nehnu.Našla jsem,jen že je to úklidové vozidlo.Na to mlékárenské auto máme knížku,ale o tom druhém tam není nic :nevim: My jsme taky Bořkovníci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.11 11:31

No já právě taky hledám už asi měsíc jak bblka a nic :cert: Malý ma tři roky a je total Bořkový,hraje si s těma stroje od rána do večera už rok a půl :mrgreen: Nechápu.Ale díky bořkovi o něm celý den nevím :lol: Předevčírem jsem koupila plyšovou micku-no to jsem si zas dala.Už byla s náma v Tesku,u mudry :lol: A nosí i ponožky,aby ji nebyla zima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.2.11 11:34

Tak takhle až Bořkový nejsme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: On kouká rád na ty jeho příběhy a čteme i knížky.teď k vánocům dostal Příběhy ze slunečnicového údolí 1-3. a tam byl ten Tonda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.11 11:40

A byl tam i ten Pavlík?Takový červený rozvážkový vůz?Malý je z něho uplně paf,nestačím objednávat stroje :mrgreen: Jednou jsem s ním byla v hračkařství a měli tam čtyřkolku Sváťu-na dalkové ovládání,takovou velkou,chtěli za nic 9 stovek,v košíku jsem měla už tři stroje,takže jsem odmítla koupit.Malý pořád hučel a hučel.Tak jsem byli projít celý krám a tam v koši s nefungujicíma hračkama byl ten Sváťa za 150Kč,ale nefunkční.Tak jsem ho vzala i když nejezdil,za ty prachy.Tatínek doma rozebral a Sváťa jezdí o sto šest :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.2.11 11:46

Jj,je v tom 3 díle.Tam se v jednom příběhu představí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.2.11 11:49

to je ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie