Kontejnery na hračky pod postel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3140
23.2.11 08:25

kontejnery na hračky pod postel

Ahoj, jdu si pro radu.
Máme v pokojíčku postýlky z Ikey Kritter, teď jsem k nim objednala šuplíky, kam by si děti ukládaly hračky. Jenže bych do těch šuplíků potřebovala nějaké krabice/bedýnky, do kterých by šlo ty hračky třídit (představovala jsem si tam velkou krabici s legem a velkou krabici s dřevěnýma kolejema, apod.) bohužel na netu nemůžu nic podobného sehnat, všechny úložné boxíky jsou příliš vysoké. Pod tou postýlkou je jen 22cm, takže bych potřebovala nějakou plastovou či dřevěnou bedýnku, co nejdelší, co nejširší, ale vysokou jen do těch 22 centimetrů. Nemáte někdo doma něco podobného a neřekl byste mi kam to jít shánět?
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21509
23.2.11 08:29

my máme klasické úložné boxy pod postel. ty mají na výšku 17cm (teď jsem to přeměřila :-) ). kupovali jsme myslím v Hornbachu. ale nejsem si jistá, byl to nějaký hobby obchod. jestli budeš chtít, tak ti to vyfotím.
možná ale budou moc velké na šířku a délku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
23.2.11 08:38

Kdyby tě to moc neobtěžovalo, to vyfotit, abych si to uměla lépe představit…
Jinak ten šuplík pod postýlku má rozměry 156×54×19,5cm.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
23.2.11 09:06

Ten rozměr je dost nestandartní, hlavně je nízký. A co třeba krabice od bot ? Od kozaček jsou dost velké a přitom nízké. Nebo vyšší papírovou krabici seříznout (Ikea má spoustu krabic !).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
23.2.11 09:13

tak ty naše boxy mají rozměry 39×79×19. foto dodám večer, protože mi manžel odnesl do práce kabel od foťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
23.2.11 09:18
lumáťa píše:
Ten rozměr je dost nestandartní, hlavně je nízký. A co třeba krabice od bot ? Od kozaček jsou dost velké a přitom nízké. Nebo vyšší papírovou krabici seříznout (Ikea má spoustu krabic !).

Seříznout papírovou krabici není vůbec špatný nápad! Ani by mně to nenapadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
23.2.11 10:00

A Ikea má hlavně vše docela vykoumaný a můžeš si to tma rovnou zkusit… Určitě se pod tu postýlku něco od nich vejde… Mrkni na krabice SLUGIS-výška 16 cm + zvlášť se dokupuje víko,pod dětskou postýlkou mám dvě vedle sebe, mega místa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
23.2.11 10:11

Supr, holky, díky moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie