Kolečko a sekačka na zahradu

2
22.2.11 08:53

Kolečko a sekačka na zahradu

Chtěla bych se poradit ohledně hraček na zahradu typu kolečko, sekačka a podobně. Máme ročního klučinu, který už běhá jak zběsilý, tak jsem se chtěla zeptat, jestli jsou tyto hračky již pro něj vhodné, případně od kdy budou. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Betty03
22.2.11 09:30

Určitě, zejména sekačku naše děti milují, museli jsme pak koupit i další dvě holkám, protože Maty tu svou pořád „potřeboval“ a nechtěli jsme, aby všechno musel kvůli ségrám pustit. Takže my máme sekačky 3! :lol:
Jinak na jaře bývají slevy v obchoďákách, víc než 250 bych za ni nedala, je to kus plastu a na těch drahých nevidím ve funkci rozdíl (různé, co jako víří trávu nebo mluví, zbytečný). Hlavní je, že se to dá tlačit jako tatínek tu velkou. :palec:
Kolečko my máme plechový z Globusu, viděla jsem plastová, ale nebyla tak prostorná, náš mladý v tom vozil s manželem písek, když jsme přivezli na stavbu, dělá v tom maltu atd. :mrgreen: To kolečko je trochu těžší dítě naučit vozit, protože musí pochopit, že musí zvednout madla a pak teprve jet. Ale v roce a 3 měsících už to náš malý zvládal bravurně. :-)

• Citovat
  • Upravit
2100
22.2.11 09:41

Ahoj, zkusím napsat vlastní zkušenosti, jiné maminky třeba budou mít úplně jiné :-)
Myslím, že by tvého syna určitě v tomto věku bavilo něco tlačit, ale snažila bych se pro takového prcka vybrat nějakou stabilní hračku. Náš mladší dostal v roce plastové kolečko, jezdit s ním neuměl (nepochopil v tom věku, že si ho musí nadzvednout), naopak v něm chtěl vozit sám, lezl si do něj a na to bylo to naše kolečko hodně nestabilní a nebezpečné. Ale možná existují i nějaká lepší. Koupili jsme mu pak vozík v Ikea, ten byl lepší, stabilnější, prcka bez problémů uvezl. Jen párkrát se mu stalo, že se o rukojeť opřel tak, že se vozík převrátil a malý upadl. Chtěla jsem ti na tento vozík dát sem odkaz, ale nevím, jestli ho ještě prodávají, nenašla jsem ho v nabídce.
Sekačky dostali kluci až letos (mladšímu jsou dva), jsou hodně lehoučké, ale asi bych právě raději to někde vyzkoušela, aby malý neměl tendenci se o ni opřít a neupadl pak :nevim:
Ještě se synovi na jedné návštěvě ohromně líbil plastový nákupní vozík, ale doma jsme ho neměli.
Tak přeju dobrý výběr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.2.11 10:57

Ahoj

My kolečko pořizovali kolem dvou let,dřív by to asi nepochopil.Jěště má vozík Wader,ten může tahat bez toho,že ho musí nazvednout.

Sekačku jsme nekupovali,nikdy se mi nelíbila :mrgreen:

Pak máme samo pískoviště a skluzavku,dětské pracovní náčiní.
Jak někdo píšeš tak máme ten nákupní vozík,ale doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
22.2.11 14:05

Tak my sekacku mame, dostal ji k Vanocum, ale zatim moc velky uspech nema. Obcas s ni par kroku ujde, ale zahy ho prestane bavit. Nechape smysl. A to mame tu „mluvici“. Takze jsem ji schovala a uvidime co na jare. Ale kazde dite je jiny. Takze treba se zrovn u vas ujme uz ted. Kor kdyz treba uvidi tatinka sekat zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
22.2.11 16:19

To jo, sekačku předat až při příležitosti, že tatínek bude sekat. To ho pak od ní neodtrhnete :mrgreen: .
Náš Maty už to měl tak zakódovaný, že jen manžel nastartoval, už letěl pro svoji. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino