Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý večer, zaujala mě hra Padající opičky, na mimibazaru jsem ji našla od Mattela za nějakých cca 400Kč, našla jsem tu ale i Padající opičky neznačkové třeba o polovinu levnější, máte někdo tyto neoriginální? Jsou stejně kvalitní jako od Mattela nebo se vyplatí připlatit si? Děkuji za názory. Martina
Dobrý den, najde se někdo se zkušeností?
Chci pořídit na Vánoce, váhám mezi levnější variantou z MMB nebo originálem. Děkuji.
My máme originál od Mattela… Nemůžu srovnávat s neoriginály, nezkoušela jsem, ale tyto jsou úžasné. Malej je hraje od 3 let, hned pochopil pravidla a moc nás to všechny baví:-) Není to moc dlouhá hra, což je u našeho neposedu spíš výhoda ![]()
Skoda, zrovna mam tentyz dotaz a bohuzel jsem taky nazivo videla jen tu drazsi(podstatne) variantu…
Tam my máme tu levnější verzi, tu od mattela jsem neviděla takže nemůžu srovnat ![]()
ale tato nám bohatě stačí ![]()
Já si myslím, že tady v této hře asi nesejde na tom, jestli je to orig. nebo ne… Je to vcelku snadná hra, málo částí… Asi rozdíl nebude… ![]()
Tak se mi podařilo na MMB sehnat používanou hru - originál Mattel. Jsem spokojená, plast je bytelný, nebojím se, že děti kmen zlomí.
Nakonec jsem koupila levnejsi verzi. Zda se mi uplne stejna jako verze od Mattela, jen tycinky jsou jine barvy. Hru od Mattela jsem hraly s dcerou na Deskohrani, tak muzu porovnat.Hru jsem koupila k narozeninam pro neter, kdyz se to bude libit, dostane ji asi i dcera(mladsi).