Padající opičky originál od Mattela?

378
20.2.11 22:24

Padající opičky originál od Mattela?

Dobrý večer, zaujala mě hra Padající opičky, na mimibazaru jsem ji našla od Mattela za nějakých cca 400Kč, našla jsem tu ale i Padající opičky neznačkové třeba o polovinu levnější, máte někdo tyto neoriginální? Jsou stejně kvalitní jako od Mattela nebo se vyplatí připlatit si? Děkuji za názory. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
14.10.11 13:43

Dobrý den, najde se někdo se zkušeností?

Chci pořídit na Vánoce, váhám mezi levnější variantou z MMB nebo originálem. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
14.10.11 18:00

My máme originál od Mattela… Nemůžu srovnávat s neoriginály, nezkoušela jsem, ale tyto jsou úžasné. Malej je hraje od 3 let, hned pochopil pravidla a moc nás to všechny baví:-) Není to moc dlouhá hra, což je u našeho neposedu spíš výhoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35350
15.10.11 22:52

Skoda, zrovna mam tentyz dotaz a bohuzel jsem taky nazivo videla jen tu drazsi(podstatne) variantu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.11 09:53

Tam my máme tu levnější verzi, tu od mattela jsem neviděla takže nemůžu srovnat :lol:
ale tato nám bohatě stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
19.10.11 12:21

Já si myslím, že tady v této hře asi nesejde na tom, jestli je to orig. nebo ne… Je to vcelku snadná hra, málo částí… Asi rozdíl nebude… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.11.11 13:11

Tak se mi podařilo na MMB sehnat používanou hru - originál Mattel. Jsem spokojená, plast je bytelný, nebojím se, že děti kmen zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35350
3.11.11 13:55

Nakonec jsem koupila levnejsi verzi. Zda se mi uplne stejna jako verze od Mattela, jen tycinky jsou jine barvy. Hru od Mattela jsem hraly s dcerou na Deskohrani, tak muzu porovnat.Hru jsem koupila k narozeninam pro neter, kdyz se to bude libit, dostane ji asi i dcera(mladsi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.11.11 17:01

mroe a můžeš hodit link na neoriginál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie