Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky,
máte někdo tuhle stavebnici? Hodí se pro kluka starého 2,5 roku? Jaké s ní máte zkušenosti. Je to poměrně drahá záležitost, takže nechci „šlápnout vedle“.
Děkuji
![]()
Neznám, ale vypadá to moc pěkně.
Já bych tedy myslela že je to spíš pro trochu větší dítě, ale když tak doroste. U nás je příbuzný geomag stále oblíbený, a to je dětěm 6 a 9.
Jenom ta cena ![]()
Mě se ta stavebenice taky moc líbí. Výrobce uvádí, že je od 2 let, ale tipovala bych ji až tak min od 3. Ale cena je šílená - musela bych zapojit i babičky - bylo by to k narozeninám. A Geomag je od kolika let?
Tady http://www.magnethrou.cz/eshop/ koukám že mají nějaké geomag stavebnice s většími tyčkami od 3 let. Taky je to drahý, ale už i za těch 600Kč je solidní počet dílků ![]()
Ahoj,
přidávám svoji zkušenost s Magformers. Mám doma 3,5 letou dceru. Máme doma Magformers 62 a ještě jsme k tomu koupili kolečka. V sadě jsou čtverečky a trojůhelníky. I když je to holčička staví vozíčky pro zvířátka a je spokojená. Malý synovec byl nadšen jen ze dvou čtverečků, které neustále rozpojoval a zapojoval. Mohu jen doporučit, ať pro prťavce či školáčka. H ![]()