Hračky z Makra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16291
15.2.11 20:23

Hračky z Makra

Ahoj, chtěla jsem se zeptat - nakupujete někdo hračky pro děti z Makra? A jak jste spokojeni? My tam před dvěmi lety kupovali pejska od Fisher Price, teď ho od nás koupila známá, chtěla si ho opravit (prý je citlivější na spínače než pejsci které zná ona od dětí kamarádek) a prý se v něm už někdo kuchal…

Jaké máte zkušenosti s hračkami z Makra? Jsou to druhojakostní hračky, nebo jde jen o náhodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
15.2.11 20:26

Moc v Makru hracky nekupujeme, ale s tim co jsme koupili problem neni, ale co si pamatuji, tak to nebyla zadna hracka na baterky - myslim, ze jsme tam kupovlai lego, pak drevene vlacky, babyboby, nejake skladacky - uz si to moc nepamatuji, ale vse bylo v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.2.11 20:32

Já jsem kupovala tu hračku.

Dělá to přesně to, za co byla ta hračka reklamovaná. Poustí se to jen se člověk na to podívá. dítě nemá šanci to vzít do ruky a poslednout si to celé. oni to tak prostě „spravili“ a teď se spouští tak, jako vám předtím.

Na první pohled při otevření to fakt vypadá, že se v tom někdo hrabal. Připevnění strojku s bateriemi teda rozhodně jako kvalitní originál nevypadá.

Manžel ho rozebral a hledal problém. A hopla, vypadá to, že je to od výroby zmetek..... možná proto šel do Makra. Vypomohli si při výrobě stahovacím páskem, na 1 drátku není izolace kde má být a jak se tím hýbalo a třepalo, tak se to třepalo tak dlouho, až to udělalo paseku. a uvolnil se i kousek cínu. A neizolovaný drátek a uvolněný cín to spouštěly dle pohybu celou hračkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.2.11 20:47

A když jsem se dokuchali :lol: k čidlu na ruce, je tam šev, který na 90% není od výroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí