Hřiště pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
15.2.11 10:09

hřiště pro děti

ahoj,
chtěli bysme postavit nějaký domeček pro dítě, od kolika let myslíte, že jsou vhodné třeba tyto http://www.jungle-gym.cz/? jak staré dítě je už schopné vylézt po schůdkách? malá bude mít v létě lehce přes rok, tak nevím jestliještě rok počkat a letos to řešit jen mini klouzačkou a pískoviětěm?na čem si jsou takhle malé děti schopné hrát? díkza zkušenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
15.2.11 10:16

já teda myslím že ty skluzavky jsou od dvou let výš, a i tak musíš být pořád s prckem aby nespadl. letos bych tvýmu prckovi pořídila pískoviště a třeba domeček, skluzavku až za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
15.2.11 10:25

Nase nejmensi na takovy prolizacky v pohode leze a nemusim ji stat za zadkem a hlidat, vim, ze to umi, obcas jede po hlave dolů a zapichne nos do pisku pod klouzackou, ale jinak uplne v pohode.
Hodne zalezi na ditku, jak je nebo neni obratny.
Nase nejmladsi po takovych prolizackach lozila uz loni v lete sama (to jsem ji samozrejme jeste hlidala), pac sama zacala chodit v 8. mesicich.
Piskoviste bych ale urcite poridila taky, mame a je to super, i ten nejstarsi si tam jeste chodi stavet tunely a hrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.2.11 10:34

malá klouzačky miluje, až teď ale umí vylézt nahoru na klouzačce si sednout a sjet dolů. Dřív jsem jí tam vysazovala (nechodila po schodech) ale začala chodit až v 15 měsících byla v tomto pomalejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.2.11 10:42

jde mi o to abychom jsme nestavěli domeček a stál by zbytečně na zahradě, aniž by si ho malá uměla užít… vyleze vůbec do patra…? myslíte že by zvládla i velkou klouzačku? jak jsem psala přes léto bude mít 1,5, malinko ťapká už ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
15.2.11 11:02

Ahoj, naše dcera si troufla po „žebříkových“ schůdkách sama až po druhém roce a sklouznout po velké skluzavce v 2,5 letech. Záleží, jak je dítě obratné, zda se nebojí. Do té doby jsem ji při sklouzávání přidržovala, protože při tom „sešupu“ by se bouchla do hlavičky, nebo na konci sedla na zadek. :lol: My budeme stavět takovou skluzavku na zahradě až letos (dcera měla 3 roky), do teď jí stačilo na zahradě pískoviště a zavěšená houpačka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.2.11 11:44

Mala mi sama po zebrikovych schudkach lezla v roce a ctvrt.zalezi na kazdem ditku.
ted jezdi po skluzavce hlavou dolu na tech plastovych doufam ze to nebude delat na tech velkych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.2.11 12:03

no já myslím že domeček užijte určitě, malá ho milovala od začátku, třebas i jen to spodní patro. A klouzačka byla taky v oblibě, nejdřív s pomocí teď už chytám jen dole. akorát zrovna tyhle klouzačky mají strašně otevřené boky a žádná madla nahoře aby se mohla chytnout. Na to bacha, je to pro děti dost nepohodlné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.4.15 11:16

Zdravim.Ted jsme dosli z hriste a jsem opet trochu smutna.Jde o to ze mam dcerku, ktera ma rada deti a kdyz tam prijdem a ona vidi nekoho na skluzavce hned za nim leti a chce se druzit.Ma 2 roky a neco. Jenze vetsina deti se ji pak spis boji, protoze je na ne moc hr. A me je to lito. Nemam tu jeste zadne kamaradky s detmi.Ona ma rada deti.Mate taky takove kamaradske ditko? vetsinou vidim takove tiche nesmele prcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.4.15 11:31
@Vendull píše:
Zdravim.Ted jsme dosli z hriste a jsem opet trochu smutna.Jde o to ze mam dcerku, ktera ma rada deti a kdyz tam prijdem a ona vidi nekoho na skluzavce hned za nim leti a chce se druzit.Ma 2 roky a neco. Jenze vetsina deti se ji pak spis boji, protoze je na ne moc hr. A me je to lito. Nemam tu jeste zadne kamaradky s detmi.Ona ma rada deti.Mate taky takove kamaradske ditko? vetsinou vidim takove tiche nesmele prcky.

Neboj jednou narazi na podobne hrrr dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
22.4.15 11:52

Mám taky, je potřeba si najít kamarády stejného ražení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.4.15 14:28

Já bych řekl že to bude tak pro děti 4 - 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí