Bosé kotnikové boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
348
6.5.15 13:15

Bosé kotnikové boty

Prosim jake botky mam poridit klukovi 10 a pul mesice, co uz zacina chodit?
Chtela sem capacky, sandalky, ale pry kdyz uz chodi, mel by mit kotnikove :think: :nevim:
My nosime vivobarefooty, ale ty nemaji tak malou velikost a ani nejsou kotnickove.

Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
6.5.15 13:21

Mám čtyři děti a žádné nikdy ty kotníčkové hrůzy nemělo..doma naboso, nebo v ponožkách, na ven většinou Adidasky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
6.5.15 13:26

@Agiba dceři jsem v 10 měs. kupovala boty kotnickove značka superfity.
@peggy.sl jaký hrůzy? Adidas rozhodně není bota pro kojence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.5.15 13:28
@scentini píše:
@Agiba dceři jsem v 10 měs. kupovala boty kotnickove značka superfity.
@peggy.sl jaký hrůzy? Adidas rozhodně není bota pro kojence.

Kdyby nebyla, tak je nevyrábí.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.5.15 13:30

@peggy.sl já byla vždycky z principu proti placení „značky“, ale po té, akutně potřebovala boty pro dceru (odrovnala jedny za dva měsíce) a adidas botasky byli jediné poddajné, jsem změnila názor :think: Co jsem jinak vzala do ruky, tak to bylo tuhé jak prkno 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8625
6.5.15 13:31

Kotníkové boty jsou přežitek, koukej na to, aby měla bota pevný opatek, aby byla lehká a ohebná, dostatečně široká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
6.5.15 13:33

@peggy.sl to s tím nijak nesouvisí. Když ví, že je někdo koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
6.5.15 13:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
6.5.15 13:44
@marti81 píše:
Kotníkové boty jsou přežitek, koukej na to, aby měla bota pevný opatek, aby byla lehká a ohebná, dostatečně široká.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13738
6.5.15 13:50

Bosé kotníkové boty, to je jak zdravé smažené hranolky… Kotníková bota nezapadá do konceptu bosé obuvi ;). Zkus si o tom něco načíst a pak se rozhodni, jestli budeš dítěti dávat bosé boty anebo pevnou kotníčkovou obuv od prvního krůčku. Třeba www.naboso.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.5.15 13:52

Kotníkové bosoboty, není to spíš nesmysl? Když funguje chodidlo, musí s ním i kotník, chůzí naboso se formuje kotník-bez pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.5.15 14:02

Kotníčkové měla až na zimu. Takže před zimou chodila tak půl roku v nízkých, ohebných, kožených botách. A po zimě zase nízký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
6.5.15 14:04
@AnastazieB píše:
Bosé kotníkové boty, to je jak zdravé smažené hranolky… Kotníková bota nezapadá do konceptu bosé obuvi ;). Zkus si o tom něco načíst a pak se rozhodni, jestli budeš dítěti dávat bosé boty anebo pevnou kotníčkovou obuv od prvního krůčku. Třeba www.naboso.cz

tak přesně to jsem chtěla napsat. Kotníkové bosé boty je nesmysl, Agibo ;) Jsou to dvě naprosto si odporující teorie o nošení obuvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
6.5.15 14:15

@Agiba Když začíná chodit nepotřebuje žádné, doma protiskluzové ponožky a na ven jsem koupila tyto http://www.palecek.eshop-zdarma.cz/…s+pruhy.html

jsou kožené, mají pevný opatek, širokou špičku normálně měkké na chození po venku ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.5.15 14:17

Jsi na FB? Skupina „barefoot (nejen) pro děti“ docela jede a je tam spousta nových poznatků a tipů co se týče bosonožství a bosobotství:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková