Bostonský teriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.8.16 13:38

@Lucy 21 Dekuju moc a jaké nemoce by mohl mít? Mě se bostonci strašně líbí je to moje nejoblíbenější rasa, ale bojim se toho, že by potom byl nemocný a to je pak strašně smutný už jsem to jednou s taťkovim psem zažila:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.8.16 14:05
@Karolína Trnková

To netuším, ale když si vezmeš psa s pp, můžeš vyřadit alespoň dědičné choroby na které se pejsek testuje, ale nikdy ti nikdo neřekne, že pes bude 100% zdraví, 100% jisté není v životě nic, ale co se týče bostonků není to ještě tak přemnožené plemeno jako buldočci, a´takže na tom se zdravím budou určitě lepé…Najdi si CHS a poptej se na co se testují a jak jsou na tom zdravotně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
4.8.16 15:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.9.17 08:02

Štěňátka

Myslím, že čistokrevná štěňátka bude mít moje známá - **
U psa s průkazem původu je jistý předpoklad, že by měl být v pořádku. Osobně bych psa bez PP neriskoval. A kdybych neměl naši Kikinu, tak určitě jdu do bostoňáčka.

edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anettss
9.2.18 20:15

Německý boxer nebo bostonský terier

Ahoj :)
Uvažuji o koupi německého boxera nebo bostonskeho teriera :srdce:
A chtěla bych se vás zeptat, pokud tyhle pejsky mate doma jake máte s nimi zkušenosti no a prostě ktery je lepší podle vás…a ktery se lepe snese s ostatními domácími zvířaty, nebo venku jak reagují na ostatní psy atd. :D Psa bych chtěla do bytu tak jaky je vhodnější, ktery méně líná a ktery vydrží sam doma kdyz budu v práci :lol: A ktery potřebuje méně nebo naopak vice pohybu a ktery je vhodnější k dětem? ;) A jak jsou na tom zdravotně…
Vsem vam moc děkuji za info. určitě mi poradíte :dance:

• Citovat
  • Upravit
3871
9.2.18 20:25

Tak do bytu bych zvolila bostona uz kvůli velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
9.2.18 20:39

Bostony mám dva a za mě super parťák.. Jsou to tedy pěkná éra ale zároveň umí být i gaučák k dětem mají taky super vztah a ostatním domácím mazlíčkům také. Zdravotní problémy zatím žádné. A velikost je do bytu ideální. Jen tedy chrápoi a dost prdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anettss
9.2.18 20:54

@Martina84 diky moc za radu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anettss
9.2.18 20:55

@konice20 díky moc za info ;)

• Citovat
  • Upravit
1686
10.2.18 16:09

Mám doma bostonka a u našich boxera, srovnáváte dvě velikostně odlišná plemena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný