Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky,díky za rady.
Mám možnost je vyměnit za vel.17. Mám to udělat? Miminko se narodí v březnu,zase aby ta 17tka nevyšla na léto,to by se mu v tom potily nožičky,ne?
Ahoj,
omlouvám se, že jsem Vám všem nepoděkovala za odpověďi.
Ještě jednou děkuji.
Jen už vím, že jsem v začátku udělala chybu, když jsem koupila bačkůrky z Globusu ty nejlevnější. Teď už vím, že jsem měla jít na to jinak, protože hned jak obula pohodlné botičky, tak si na ně zvykla a teď bez botiček nechce vůbec chodit. ![]()
Andilkovaduha
Zkus navštívit speciálku s dětskou obuví.Tam mají jistě více zkušeností a znalostí než v nějakém supermarketu s kuřatama a pracíma práškama. My známe jednu super v Ostravě Bělském lese. Ochotně poradí a mají prakticky všechny možné botičky. Mají i web stránky.Hledej dětské botičky MTG. My si vybrali pokaždé. Jen kdyby jich neměli tak moc… člověk si nedokáže vybrat ![]()
Malej bude mit za chvilku rok, zacina chodit a boticky jeste nema a zatim je ani neresim. PO doma je nepotrebuje a na ven mu je koupim, az se trochu vic rozchodi.
Dcera uz chodi kolem nabytku nebo tlaci zidli a na doma ma kvuli plovouckam nechodici capacky.
Boty budu kupovat az bude chodit uplne sama a stejne asi jen na ven
Ono snad chozeni na boso je i zdravejsi
Zdravější určitě je, ale záleží na povrchu… plovoučka pro bosou nožku není příliš vhodná ![]()
@CokeLady My sme donedávna dávali capáčky Nolen alebo len pančušky s protišmykovou podrážkou. Prvé papučky na doma som jej kúpila cca pred dvoma týždňami, keď som si všimla, že sa snaží už prejsť menšie vzdialenosti (napríklad zo začiatku urobila tak sedem krokov sama a potom šla ešte na štyri). Okolo nábytku začala chodiť asi tak v desiatich mesiacoch, potom začala stáť bez opory, neskôr sa nechávala vodiť za obe ručičky, potom už len za jednu a až pred dvoma týždňami sa rozchodila a je z nej turbo myš a na štyroch ju už takmer nevidím ![]()